Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Hedgehog med egna händer kan tillverkas av en mängd olika material och i en mängd olika tekniker. Detta djur är väldigt populärt både för barn och vuxna. Därför har vi samlat ett utmärkt urval av mästerklasser för att göra en så rolig karaktär.

Hedgehog från ett naturmaterial med egna händer

Från kastanjer

För att göra en sådan prydnad måste du förbereda en kastanj i en grön spikad "skal" - den ska avskuras ungefär en tredjedel så att kastanjen kan ses. Sedan, bland den bruna plastinen, blanda en spetsig nosparti och fäst den i kastanjen, ögonen blänker från den svarta och vita plastmassan. För att slutföra bilden kan du lägga på nålarna av en rönträdgren och höstlöv.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Hedgehog från kottar med egna händerHantverk av kottar - en igelkott med egna händer

Rullebollar av beige plasticine - en stor, två medium och två små. Den största kommer att vara användbar för att bilda ett konformat djurhuvud, medan det svänger något uppåt på toppen av figuren, så att djuret i slutändan hade ett mer lekfullt utseende. Från mitten bollar gör bakbenen, av de små - framsidan. På benen gör en hakfinger med en tandpetare.

Fäst alla dessa detaljer på den vanliga tallkottan, glöm inte att göra det lilla djurets ögon, mun och täppa.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Hedgehog för din trädgård

Du kan dekorera din trädgård med en enkel båt. Det är nödvändigt att förbereda en cementuppslamning och att belägga en plastflaska med den. Nyp nacken på ett sådant sätt att det blir som en ful nacke. Till dess att lösningen är helt frusen, är det nödvändigt att poke alla kroppsdelar med tall- eller granskott. På munstycket rita ögon och mun, kan du lägga en liten sten i stället för näsan.

Handgjorda igelkott - blomsterhandlare

Under det löjliga namnet "florik" ligger en stor leksak som ger huset en bit av våren och låter barnet bli bättre bekant med väckandet av naturen.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Ta en tjock strump av ljusa färger (naturligtvis, ny, utan hål och scuffs), häll en liten mängd jord inuti. Som ett resultat kommer du att få den nedre delen av hedgehog-konstverket. Blanda sedan jorden med frön av havre eller gräsmatta, fyll resten av sockan med denna blandning (resultatet är huvudet och baksidan av hedgehog-floriken).

Sy upp en socka med ett elastiskt band eller en tjock tråd, klipp av överflödigt tyg. Lägg "hemlagad" på en plastplåt, medan den bundna delen ska "se" ner. Händerna drar lite nospartiet, något runt sidorna. Tja, så häll bara florikerna med vatten - försök att inte överdriva det med vätskan.

Naturligtvis kommer hantverket att se mer attraktivt om du dessutom dekorerar den med ögon och en tipp - för detta ändamål kan du ta knappar eller svansstiften.

För att gräset ska kunna växa måste du sätta hantverket på en varm och ljus plats, glöm inte om den aktuella vattningen. När skotten kommer att komma sig igenom tyget måste florica rotera den ena eller den andra sidan till solen så att gräset växer jämnt.

Hedgehog med mina egna händer - foto:

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Hur man gör en igelkott med egna händer för en bebis

Vi vet alla att barn i en tidig ålder utforskar världen varje minut, varför se till att du syr en söt utvecklande leksak för ditt barn - en igelkott med band.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Det första du bör göra på papper är ett mönster, med storleken på detaljerna kan vara allt, allt beror på hur mycket du vill sy en leksak. Mönsterdetaljer överförs till tyget och skärs. Först fäst kroppen och ansikten på en igelkott.

Förbered flera band av olika färger, som kommer att spela rollen som nålar. Mycket bra, om färgen på banden kommer att kombineras inte bara med varandra, men med själva leksakens tyger.

Sätt leksakshalvorna inåt med ansikten, placera bitarna av band inuti, vikta på ett sådant sätt att de gör loppen. Sopa med trådar eller stift. Halvor syr ihop med varandra på baksidan, medan bukområdet bör förbli omärkt.

Sy i tassarna, ta bort detaljerna, stryk och fyll dem med fyllmedel, till exempel holofayberom. Lägg sedan in detaljerna i magen och svep. Nu är det tur att sy upp magen (glöm inte att lämna ett hål mellan benen). Ta ut produkten, tryck på järn. Genom det hålet som du lämnade, släng leksaken med holofayber.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Sy knapparna som fungerar som peepholes. Tja, om du vill ha en hedgehog-leksak som visar sig vara helt säker för barnet, borde du brodera dina ögon som en tut.

Det sista steget kommer att sy i magen med en hemlig söm. Här har du en underbar leksak med att utveckla element!

Du kan sy en annan leksak med egna händer, en igelkott, också mycket söt.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Hedgehog kostym med egna händer

Kostymet på det här roliga skogsdjuret kommer att krävas på alla maskerader, vare sig det är nytt år eller höstens fest. Vi föreslår att du behärskar en mycket lätt version av kostymen, som kommer att skickas till och med till en nybörjare handledare.

Som en grund för maskerad kläder, kommer en täckplagg med en huva av lämplig färg att utföra. Det är för honom som prickles och öron kommer att fästas.

Det är mycket noggrant att gå till valet av tyg för att sy, du kan ge företräde åt något material, men det kommer att vara optimalt för sådana hantverk att använda fleece, eftersom det håller perfekt formen, men samtidigt mjuk nog, behaglig för kroppen.

Först och främst behöver du göra detaljerna i öronen, för innerörat behöver du två delar, för den yttre - fyra. Demontera pilarna på basdetaljerna. Pratachaite inre örat till utsidan, till dess framsida. Vik ut med spets, sy och skruva loss, och sy sedan örat mot huven.

När öronen är klara, kan du gå till törnen. För dem borde du ta tre ränder av olika färger - de ska vara tillräckligt långa men samtidigt ha en annan bredd. En trippelremsa kommer att spela rollen som en serie av taggar och kommer att sträcka sig från huvudet och ungefär till midjan. Längden på de band du behöver måste mätas med en centimeter band. Från varje band gör en stiliserad frans, snett trimning av varje prick.

Tre ränder sys ihop, och sy sedan till overallerna. Sådana åtgärder fortsätter tills hela huven är täckt med fleece "tornar".

Som du kan se är det ganska lätt att sy en sådan fin klänning, och barnet ser det helt enkelt oöverträffat ut.

Gör en ansökan med barnet från ett färgat papper - en igelkott i höstskogen.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Candy version

En sådan söt båt är säker på att behaga varje barn. Det första du behöver göra är att ta en penlexxplåt och skära ut en rektangel med sidor på 10 och 20 cm. Djurets torso kommer att ha en längd på 12,5 cm, resten av 7,5 cm är huvudet.

Rita kroppen med en penna eller penna så att du enkelt kan skära av överflödigt material. Runda ut hörnen med hjälp av en kontorskniv. Ojämnheter måste poleras - för detta ändamål kan du använda ett sådant icke-trivialt verktyg som nagelfil. Naturligtvis, om du har sandpapper, då är det bättre att ta det.

För att bilda en tud, är det nödvändigt att limma en bit penoplex. Det ska också slipas med sandpapper eller en nagelfil.

Täck djurets kropp med gyllene korrugerade papper (självklart kan du ta ett material som du gillar den färg du gillar). Stick in godisen i det - du kan ta sugor som chupa-chups, men du kan förfästa det vanliga i träspettarna. Mellanslag mellan sötsaker fyller med hängen av organza eller liknande tyg. Att dekorera "handyman" använder allt som står till hands - äpplen, svampen, bären etc.

Det senaste skedet kommer att klibba ögat, liksom att dra ögonbrynen och näsan med svart akrylfärg.

Koppla igelkotten från ullen med egna händer - det här är ett mycket fascinerande yrke.

Fruktvariant

Candy-kompositionen kommer säkert att locka barnens uppmärksamhet, men fruktens sammansättning kommer inte bara att vara mycket smaklig men också användbar. En sådan frukt igelkott kan dekorera ett festligt barnbord.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Ta päron och skära av svansen med hjälp av köksaxen. Ta en kniv, skära av en del av skallen på frukten - den här platsen kommer att spela rollen som djurets näbb. Päron bör också klippas underifrån - detta kommer att hjälpa frukten att inte rulla.

Sträng på trätandpinnarna druvor sorter "kish-mish" (du kan ta andra druvor, men detta är fröslösa och mycket som barn).

Nu, från den centrala raden och förflyttning till sidan, borde du sticka alla tandpetare i pärramassan och rör inte den rensade zonen.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Skär en bit av svarta oliver och plantera den på pärsens spets - det här blir en tud, ögonen kan också göras med en torrskalva.

Gör ett hantverk av kaffebönor - doftande kaffe igelkottar kommer att vara en utmärkt gåva.

Höst igelkott med egna händer

Hösten är dags för utställningar i dagis och skolor. Vi erbjuder dig den enklaste mästerklassen på att göra en squash-urchin.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

Lägg en avlång zucchini på stativet (dess roll kommer att utföras av ett par plasticine brusochkov), in i det håller en hel del tandpetare - nålar. Nu återstår det bara från plastmassan för att göra en nosparti av djuret, använd knapparna som ögon och näsa.

Och hur spelar man med egna händer - en höst igelkott?


applique

Denna typ av kreativitet är väldigt mycket trevligt för barn, förutom, i duschen till dem och en förberedande fas - sammansättning av löv. Då måste det naturliga materialet torkas - det kan göras som en gammal metod, placera löv mellan boksidorna och stryka med järn.

På ett pappersark med beige eller gul nyans ritar du huvudpersonen, förstås speciellt näsan och ögonen, men nålar behöver inte rita - låt kroppen förbli "naken". Klipp ut bilden och fäst den på kartongarket.

Hedgehog med mina egna händer: de bästa mästarklasserna med foto

På bilden av kroppen appliceras lim - limet ska fördelas jämnt. Nå täck nu kroppen med "nålar" - löv av mycket olika former och storlekar, lima dem en efter en så att resultatet blir en vacker komposition. Vid slutet var det bara nödvändigt att måla detaljerna i ansiktet med en svart filtpenna.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 79 = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: