Pakkaa kupit kahvia varten. Pääluokka vaiheittaiset valokuvat

Varmasti jokainen meistä on heikko ... Joillekin ihmisille se on kuppi kuumaa kahvia aamulla. Ah, kuinka mukava juoda suosikkijuomasi kauniilla ruokalusilla, mutta loppujen lopuksi kahvin säilyttäminen on paljon mukavampaa myös kauniissa astiassa. Tuomme sinun huomionne hyvin yksinkertaisen mestariluokan Decoupage tavallinen lasipurkki kahvia varten.

Decoupage cups for coffee - mestarikurssi

Tämä on decoupage aloittelijoille. Sinun tulee oikeastaan ​​oma purkki että heräämme koristelu, akryyli maali lasille ja keramiikkaa valkoinen ja ruskea, liimaa ja lakan decoupage, yleispätevä, lautasliinat decoupage kahvia aihe, sakset, leikkuri, vanulappuja, asetonia, kahvi jyvät, liima-ase, liima-hetki, kiinnitys, tasainen puinen kuvio sydämen muodossa.

Työn alkuvaiheessa on tarpeen päästä eroon pankin etiketistä. Tämä voidaan helposti tehdä veitsellä ja asetonilla. Aluksi, tarran leikkaamiseksi, ja pyyhi purkin vanulla asetonilla, joka auttaa meitä pääsemään eroon liimatahrat pinnalla.

voi decoupage

voi decoupage

Kun puhdistimme astian asetonilla, pese se ja kuivaa se kuivaksi. Sitten jatkamme työtä ja levitämme maalia kynän pinnalle. Voit maalata näyttävät luonnollisemmalta, ja sitten valkoiseen maaliin sinun täytyy lisätä pari pisaraa ruskeaa. Se heikentää hieman valkoista väriä ja näyttää hyvin harmoniselta kahvinkuvioiden kanssa. Maalauksen jälkeen maalin annetaan kuivua vähintään 6 tuntia.

voi decoupage

Nyt valmistaudumme pieniin kuvia decoupage lautasliinoista. Valitse tämä valitsemalla lautasliinat pienillä elementeillä ja leikkaamalla ne tarpeellisiksi. Sitten valituista elementeistä erotamme kerrokset jättäen vain ensimmäisen kerroksen, jossa sovellettu kuvio toimii. Määritämme etukäteen valmistettujen elementtien paikat.

voi decoupage

kahvin purkki

kahvin purkki

Käytä liimaa ja litteää harjaa liimalla leikattuja elementtejä lautasliinasta astian pinnalle. Liikkeiden on oltava tasalaatuisia ja siistisiä kannen keskeltä ja kaulaan. Äkillisten liikkeiden tapauksessa on olemassa vaara, että kudos repeytyy. Liimattuihin elementteihin on annettava kuivua hyvin, samoin kuin maalit, kun astia on ensin päällystetty.

kahvin purkki

kahvin purkki

kahvin purkki

Kun astia, jossa levitetyt osat kuivuvat, voimme jatkaa kannen koristelemista. Tee tämä puhdista se huolellisesti omalla, kuivaa se ja kiinnitä pistooliliiman avulla kahvipapuja pinnalle. Se on helppo tehdä, riittää liimaamisen lämmittämiseen. Kannen pinnan reunat jäävät vapaiksi.

jar omalla kädellä

jar omalla kädellä

jar omalla kädellä

Kun purkki on täysin kuiva, myös sen kahvipapuja kiinnitetään. Tätä varten käytetään samaa pistooliliimaa. Jyvät voidaan kiinnittää mihin tahansa järjestykseen. Pääasia on, että ne ovat hyvin kiinni kynän pinnalle.

jar omalla kädellä

jar omalla kädellä

mestariluokan jar

Kun pidämme kaikki jyvät ja liima on jäähtynyt, pinta tölkin ja kannen pinta voidaan päällystää lakalla, decoupage. Työmme käytämme kiiltävä lakka, joka ei ainoastaan ​​suojaa tuotetta ulkoisilta vaikutuksilta, mutta myös antaa sille kiiltoa. Anna tuotteen kuivua vähintään kahdeksan tunnin ajan.

mestariluokan jar

mestariluokan jar

Kun lakattu tuote kuivuu, voimme jatkaa sen kanssa tehtävää työtä. Ensinnäkin, avulla voimme kiinnittää ja liima-ase tekevät koristelu Kannen pinta on kiinnitettyjen kahvipapujen ympärillä.

mestariluokan jar

mestariluokan jar

jar kuin lahja

Nyt liimapisteen avulla kiinnitämme puisen elementin sydämen muotoon astian pinnalle. Tämä elementti on korostemme purkissa ja herättää huomiota sen epäkeskisyyden suhteessa muihin elementteihin koristelu can.

jar kuin lahja

jar kuin lahja

jar kuin lahja

jar kuin lahja

samaa mieltä, decoupage-tekniikka - se on hyvin yksinkertainen. Meidän purkki on valmis! Voimme täyttää sen kahvin avulla ja hemmotella itseäsi aamulla miellyttävän juoman kanssa alkuperäisestä pakkauksesta.

Decoupage cups for coffee - kuva

jar decor

jar decor

jar decor

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: