Hvilke materialer er nødvendig for decoupage

Decoupage er en spesiell type kunst. Det kan kalles en applikasjon, men det er spesielt: det er lakkert og ser ut som ekte maleri. Dekupazh er mye enklere enn det egentlig virker. Selv det kan sies at det er den enkleste måten å oppnå ekstraordinære resultater, og gir mulighet til å lage flotte, spektakulære ting og gjenstander med egne hender.

Hvilke materialer er nødvendig for decoupage

Decoupage kalles også vevsteknologi, da den hovedsakelig brukes som et grunnlagsmateriale med tre lagers kluter. Det ser ut som du kan dekorere med en vanlig serviett? Noe! Eventuelt uattraktiv og ubetydelig ting kan reinkarneres og gjøres fantastisk.

Men hva er det som trengs for decoupage? Hvilke materialer?

1. Objektet for dekorasjon. Det kan være bøker, stearinlys, tallerkener, blomsterpotter, kasser, flasker, glassflasker, møbler og til og med musikkinstrumenter. Enhver overflate; men helst monokrom og ikke for mørk.

2. Servietter til decoupage. Arten av hvilke utallige mange forskjellige farger for alle slags motiver.

Hvilke materialer er nødvendig for decoupage

3. Saks (manikyr eller spesiell for decoupage). Det er bedre og mer praktisk å bruke saks med spisse ender i å kutte små detaljer på servietter.

4. Pensler. For decoupage må du ta flat børstebredde på 1-2 cm (for fint arbeid) og større for store gjenstander. De er mer praktiske enn å bruke lim og lakk, og glatt overflaten.

Hvilke materialer er nødvendig for decoupage

5. Lim. Hvilken lim er nødvendig for decoupage? Det er mer å foretrekke å ta spesielt lim for servietter. Eller bruk PVA lim.

Hvilke materialer er nødvendig for decoupage

6. Lakk. Å løse til mesteren, hva slags lakk er nødvendig for decoupage dets produkter: glanset, glanset, matt, akryl, vannbasert ... Alt avhenger av ønsket effekt og på overflaten som blir behandlet.

Også i arbeidet med decoupage, kan akrylmaling brukes til å supplere noen elementer, lakk på forskjellige baser med forskjellige egenskaper (utføre kreft, legge til glans, iriascence, etc.). I tillegg kreves primere og skinn for bearbeiding av overflateruhet.

Bevæpnet med nødvendige materialer og verktøy, kan du lese for å lage dine egne mesterverk eller ta for eksempel ferdige produkter: "Master klasse for decoupage flasker"Og andre ting.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: