Hur man gör en bild för decoupage på en servett med egna händer

Om du väljer att utföra en decoupage flaskor, möbler, redskap eller andra föremål, men ingenstans kan inte hitta ett lämpligt mönster, prydnad eller motiv på en pappersservett eller en speciell decoupage kort - misströsta inte, det du kan göra själv, men hur det är gjort, vi vi kommer att berätta i detalj nedan.

Så allt du behöver för att driva en dator, med hög kvalitet skrivare, kan du, förresten, för att få i denna stad av skrivare, en speciell butik på nätet utan att ens lämna hemmet, vanliga vita servetter, några ark vitt kontorspapper, lim- penna för papper.

Decoupage med en utskrift - en steg-för-steg beskrivning av arbetet.

Det första steget. Det första du behöver göra är att hitta önskad ritning eller foto på Internet, det kan vara stort eller litet, färg eller svart och vitt, efter eget gottfinnande.

Det andra steget. Ta sedan en pappersduk och försiktigt skilda från det ett tunnskikt, så att det inte riva, det är på det och utskriften kommer att utföras.

Det tredje steget. Därefter tyget måste utjämnas, alla veck, för att göra detta, placera den på en naturlig bomullsduk och stryka det lätt med varmt järn, varm men inte het för tunt papper inte är skadad.

Hur man gör en bild för decoupage på en servett med egna händer

Det fjärde steget. Sedan tar ett ark vanligt vitt kontorspapper, avgår från dess övre kant cirka fem till sju centimeter, och under limmet, bara borsta kanten dra det på papper. Indrag behövs väl åtdragna skrivare listan utan servetter och sedan utan problem kan skriva ut på den. Överskott servett utstickande utanför kanterna av arket, försiktigt skära med sax.

Femte steget. Det är bara att skriva ut önskad ritning för arbetsstycket, varefter du kan skapa och skapa vackra saker i teknik decoupage med utskrift på skrivaren.

Hur man gör en bild för decoupage på en servett med egna händer

Försök använda detta material, gör en glas decoupage, det kommer att vara mycket original.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: