En-trinns craquelure. Grunnleggende regler

Decoupage Craquelure single-step - Dette er teknikken til å aldre arbeidsflaten med en komponentlakk. Å jobbe med det er enkelt og mer tilgjengelig i forståelse enn en to-trinns craquelure.

I prinsippet er en-trinns craquelure, som en to-trinns prosess, dannelsen av sprekker på substratet du pynter. For å gjøre dette, må vi dekke vårt arbeidsstykke med to lag av kontrasterende farger - akrylmaling. I dette tilfellet er topplaget sprakk - frigjør, som det skal, det nedre laget. Og det er topplaget som vil bli sprukket.

Og nå litt mer. Til å begynne med bruker vi decoupage - karakelure (lakk) på det første laget av akrylmaling, som igjen har tørket oss godt. Etter at det tørker, venter neste arbeidsfase oss - vi bruker det andre kontrastlaget med akrylmaling. Det er sprekkingen vil være direkte det laget av maling som vi legger på toppen av lakkkreken. Følgelig vil det nedre lag av maling være synlig. Og prosessen med knitring begynner under tørking av vårt dekorerte objekt.

Men ikke glem noen triks eller regler når du arbeider med en komponentlakse. Jo tykkere laget av lakk craquelure - jo mer vil det bli sprekker. Hvis vi imidlertid setter oss målet om å få sprekker av en kaotisk rekkefølge, må vi påføre et andre lag med maling med en svamp, hvis det er et ønske om å få sprekker i en bestemt retning, så må vi bruke en pensel.

En-trinns craquelure

Og et lite knep - hvis det øvre laget av krakleen er fortynnet litt med vann - så blir lakken kraftig revet!

For en mer detaljert studie av arbeidet med denne komponenten - du må se master klasse på en-trinns cracker. Og vi er sikre på at de definitivt vil hjelpe deg.

Ved hjelp av video kan du også vurdere dine sterke og evner på dette feltet! MK enkelt-trinns craquelure - vil alltid hjelpe deg.

En-trinns craquelure

Og ikke glem at det er et par måter å skape en craquelure-effekt ved hjelp av improviserte verktøy. Det kan være et lim av PVA, eddik, egghvite, PF-lakk, gelé. Hva bare ikke komme opp med våre needlewomen! La oss takke dem med hele vårt hjerte for slike ideer!

Alt annet vil avhenge av deg! Dine ideer og utviklinger vil alltid være til fordel for noen fra nybegynnere! Og hvis du også tar denne virksomheten - i rollen som en nybegynner - mitt råd til deg, begynner med høsting på tre. Det vil lett bli dekorert med decoupage i stedet for andre elementer. Hvis du ikke har noe med treet, kan du alltid rengjøre det ved hjelp av en hud. Tørk - det er klart igjen for ditt nye emne!

En-trinns craquelure

La oss nå oppsummere et lite resultat - en engangs craquelure - utført med en komponentlakk. Å jobbe med det er enklere enn med to-komponent.

Lykke til deg! Arbeid med det du finner enkleste og morsommere!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: