Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Unødvendige gamle redskaper, som allerede skammer seg for å sette på bordet,
Det er sikkert i hver av oss, men få vet hva som er verdt
bare bruk decoupage av plater og du vil ikke bare ha
oppdaterte elementer av tjenesten, men også fantastiske interiørdekorasjoner.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Det skal bemerkes at det er platene, sammen med skjærebrett og flasker - disse er de enkleste elementene for dekorasjon, det er med dem du burde starte, hvis du bare tar de første trinnene. Hvis noen skritt ikke ser ut til å være veldig klart, kan du alltid se decoupage cymbals video og i alt godt å forstå.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Så må du forberede en gjennomsiktig glassplater, samt bilde som du har forhåndstrykt på et hvitt ark (du kan også ta en bit av et magasin eller en avis, men ikke blank).

Trinn 1. Ta et blad med et mønster og sirkel kantene på fartøyet på den. Vær oppmerksom på at du alltid skal legge et tillatelse på 5-7 mm.

Trinn 2. Klipp ut rund kontur på den trukket linjen.

Trinn 3. Senk papirelementet i vannet i bokstavelig talt et halvt minutt, vri beholderen og olj sidene og bunnen med et tykt nok lag PVA lim.

Trinn 4. Fest papirelementet (ved å tegne på glassflaten) og glatt materialet til sidene, fra midten. Hendene må dempe i vann eller i lim - denne manipulasjonen vil hjelpe deg å glatte ut papiret bedre. Det er svært viktig å sikre at ingen luftbobler forblir mellom glasset og papiret.

Trinn 5. Lag et par jevnt fordelte snitt langs omkretsen, slik at du kan fikse kantene godt.

Trinn 6. Klipp overflødig materiale rundt kantene. Kanten av en god smøre PVA og lim til beholderen. Seg sin plass på glasset og tillate fullstendig tørking, er det ikke en rask prosess, kan det ta flere timer, vil det være avhengig av omgivelsestemperaturen og fuktighet.

Trinn 7. Dekk overflaten til tider med lag av tetningsmasse og la det tørke.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Når du kommer til visse høyder i denne varianten av håndpike, kan du gjøre en omvendt decoupage av platen "Kuban Kosakker".

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Decoupage av plater på egne hender

Dette er en uvanlig original teknikk decoupage cymbals Ved bruk av naturmateriale er det mulig å oppnå en uvanlig granulær struktur på overflaten.

Så, det første du trenger for å lage et tre, et keramisk eller et plasttjenestegods: Smør godt PVA og la det stå i ca 10 minutter. Hell så mye hirse korn på toppen og fordel det jevnt og prøv så du ikke får to lag. Mens croupen ikke skjønte, er det nødvendig å komprimere og riste alle overskuddene. Ferdig tørking av arbeidet må vente om en dag.

Etter tørking med pearlescent maling på grunnlag av primer, maler du "master" i ønsket farge. Det vil være nødvendig å bruke to lag med obligatorisk mellomtørking i en time. Deretter stratifiserer decoupage serviett eller utskrift, plasser mønsteret i midten og med lette bevegelser slik at materialet ikke brister, fortsett å lim inn. For fiksering bruk limesammensetningen PVA. Etter tørking for å konsolidere resultatet, bruk akryllakk i to trinn, langs kantene av produktet, fjern perlemoremaling med en svamp.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Gjør og decoupage plater med effekten av bronse.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Decoupage av plater med craquelure

Vi tilbyr omvendt decoupage plater med ett-trinns cracelures, som følge av bruk av denne teknikken har du et meget attraktivt utseende produkt med en etterligning av antikken.

for omvendte decoupageplater Først må du vaske beholderen grundig, tørke den og avfett deretter. Fra decoupage servietter kutte ut utskriften som du liker mest. Separat toppfargelaget fra bunnen hvitt, vi trenger bare det. Fortynn PVA lim med vann i forholdet 1: 1.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Den nødvendige utskriften påføres ansikt til ansikt med en glassskål, på utsiden, påfør en limkomposisjon med en børste. Påfør veldig forsiktig, flytt fra senter til kant og sørg for at det ikke er flekker på overflaten. Når du limer motivet helt, må du se på det gjennom glasset, sørg for at det ikke er noen luftbobler igjen. Hvis de er, må de "sparkes ut" med hjelp av samme pensel. Pass på å rengjøre serviett og overflødig lim.

Når motivet er løst, må du gi deg tid til å holde fast. Bruk akrylmaling av forskjellige farger, savner fragmentet - dette vil tillate at fargene i bildet blir mer saftige og lysere. Tillat å tørke igjen.

Bruk nå en interferensmaling til det frie området. Punkter overflaten med en skumsvamp. Tillat å tørke igjen.

All maling med svart maling og skumgummi, for å male svart, gjelder to lag med hvitt, og deretter to lag med gull. Pass på å tørke hvert lag helt.

Nå fortsett til en engangs craquelure - bruk en crader lakk på toppen av den gyldne maling. Fukt børsten med lakk rikelig - laget skal være tykt nok. Dette er gjort for å få store sprekker. Bruk av lakk er best i forskjellige retninger, slik at de resulterende sprekkene er rotete og kaotiske. Sørg også for at alle områdene er dekket med et lag av gjennomsiktig lakklakk, slik at det ikke er noen tåremerker.

Det neste trinnet er anvendelsen av akrylmaling, forresten, den kan påføres allerede så snart lakken griper lett. Farge fort, men ikke dobbeltsporet på samme sted. Faktum er at dekorative sprekker vises nesten umiddelbart, og du kan ikke male dem. Vent til fullstendig tørking av dette laget, og bruk deretter 7-10 lag klart akrylbelegg. Decoupage av en glassplate fullfør, og du kan også gjøre påskedekorasjonen av fatet med egne hender.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Decoupage av plater med bilder

Arbeide i denne stilen vil være en utmerket gave til en elsket - ditt produkt vil se utrolige originale og søte. Det første trinnet er å forberede et gjennomsiktig beholder - drypp på en bomullspute eller en gasbind av alkohol, tørk den på begge sider. Pass på at fragmentene av tørkematerialet ikke forblir på overflaten.

Deretter er det nødvendig å kutte i rektangler, kvadrater og striper med tre lags fargede servietter eller fargerikt designpapir. Nøyaktig samme måte, og med de valgte bildene. Plasser disse dekorative elementene på overflaten av en gjennomsiktig plate på en vilkårlig måte, mens du velger den mest hensiktsmessige plasseringen av bilder og mønstre.

Merk at i dette papiret skal "forgrunnen" være fotografier. Så på overflaten av bildet, bruk et lag av gjennomsiktig decoupage lim, bruk for denne manipulasjonen en bred flat børste. På undersiden av oppvasken limer du også de stedene du planlegger å plassere mørbrad på. Bildet er plassert ansikt til glasset og flytt forsiktig børsten, og derved løp boblene ut under det tykke papiret. Forresten, kan du også bruke en gummi spatel eller svamp til dette formålet. Fortsett å handle i samme ånd og legg på fatet alle papirutklippene. Det bør bemerkes at glass lumen ikke bør være, så hvis du ikke har nok papirelementer, må du male produktet et par ganger med akrylmaling. På feil side, lim på og la det tørke helt.

Håndter kannerens kanter med en spikerfil, dette vil bidra til å jevne ut uregelmessighetene i stikkene. Deretter åpner du håndmestermesterverket med 2-3 lag lakk og du kan merke det revers decoupage cymbals master class fullført.

Vær oppmerksom på at under operasjonen er det forbudt å vaske med vann, kan frontflaten bare tørkes forsiktig med alkohol.

Vi håper at du virkelig likte dette decoupage plater med et master class bilde og du vil sikkert ønske å ta en av dine slektninger eller venner med en slik søt gave.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Lær mer og omvendt decoupage med malte konturer.

Decoupage av plater - foto:

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Direkte decoupage av plater

den decoupage cymbals master class Logisk delt inn i to halvdeler, allerede i midten av arbeidet vil du få en attraktiv ser keramisk ting, men for å oppnå fullkommenhet, kan du også utføre aldringsprosedyren.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Vask keramiske retter med vaskemiddel eller avfett det med alkohol. Når det er tørt, fukte med litt svamp og akryl primer "prochpokayte" over overflaten av myke bevegelser, vente til tørke opp, og deretter gå en gang til. Som et resultat må produktet bli monofonisk-hvitt. La det tørke.

Kutt ut eller ta ut vevmotivet (alt avhenger av ønsket resultat). Legg topplaget med bildet med forsiden ned på filen. Fukte serviet forsiktig med vann slik at det stikker til filen, og forsiktig glatt det med en pensel dyppet i PVA. Fil vedlegg til keramikk, jern og fjern forsiktig. Fingrene glatter jevnt ut vevmotivet, fjern overflødig lim med en klut. Vent til den tørker.
Velg akryl i tone, bruk den på kanten av fartøyet med svampens hoppende bevegelser. Vent, og åpne deretter med akvarelllakk - dette vil hjelpe deg med å konsolidere resultatet.

For å gjøre aldringsprosedyren må du bruke en to-trinns craquelure, for eksempel Shellac + Gummirabik-forbindelsen. Trekk tynne hansker og bruk første trinn med fingrene. Omtrent en halv time, sjekk tingen å knytte, fingeren bør ikke holde fast. For å arbeide med det andre trinnet, vil det også være behov for hansker - smør væsken med sirkulære bevegelser av fingeren. Hvis du gjorde alt riktig, så om en time vil du kunne se de første sprekker. La det tørke, som varer 5-10 timer.

For grouting sprekker, bruk bitumen, deretter skylle alt under vannstrømmen, slik at dette materialet bare forblir i feilene. Dekk keramikk med flere lag med akvarell.

Decoupage av plater: ideer og mesterklasser for enhver smak

Hvis noen scene ikke var klart for deg, så vær sikker på å se gjennom video decoupage - master class plater.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: