Sweet topiary med egna händer. Master klass.

Om du gillar att förbereda sig och ge ovanliga presenter med händerna, är denna workshop för dig, och det vi vill berätta för dig hur man gör en ovanlig söt topiary som en gåva till ett barn eller en vuxen söt tand.

Naturligtvis kan många av er måste ge upp denna idé, med hänvisning till det faktum att det i dag är helt någon gåva kan du köpa färdiga i sina respektive butiker, till exempel, kan du köpa barns madrasser kachesvetnnye i Grodno eller leksaker i Kiev, men du kommer att hålla med om att det är trevligare att alla inte får en industriell stämpling, men en exklusiv sak, även om det är en söt godis.

Och så, söt topiary med egna händer.

Sweet topiary med egna händer

För arbete behöver vi:

- runda godisstickor på en pinne;

- sockermastik

- sy fingertopp

- granulärt socker;

- färgat pulver för tårta;

- tunt band eller spets för dekoration.

Sweet topiary med egna händer - steg för steg arbetsbeskrivning:

Det första steget. Till att börja med, att vi fastställa vår topiary, som kommer att göras på grundval av karamell godis i en fingerborg. För detta kan vi använda släppa hett gips eller silikon, och kan fixeras med hjälp av den smälta socker till ett flytande tillstånd, som efter härdning blir mindre hållbara än den ovannämnda puts eller lim.

Det andra steget. Nästa kommer att ta bort omslaget med cirkel karamell wrap och korrekt i sin pre-rullas ut bit socker kitt så att det täckte hela godis.

Sweet topiary med egna händer

Det tredje steget. Sedan, i en djup, bred tallrik, ska vi hälla ut det färgade pulvret och försiktigt rulla vårt godis från alla håll i det, så att det blir färgstarkt.

Det fjärde steget. I slutet ska du dekorera vårt topiary med ett tunt band eller spets och avsluta arbetet.

Också som en present till barn kan du göra en söt igelkott, exakt hur man gör det du kommer att lära av vår mästarklass, som du hittar här.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 23 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: