Broderi med band. Kamomill. Master klass med steg-för-steg-bilder

En av de mest effektiva typerna av handarbete - broderi med band. Ytterkläder, handväskor, babykläder, parasoller, sängkläder, dekorerad med magnifika satinrosor, vallmo, majestät och tusenskönor, ser ljusa och spektakulära ut. Ett av de enklaste system för broderi är kamille. Vanligtvis rekommenderas att börja med oerfarna broderare.

broderi med band. kamomill

Vi behöver broderad med kamilleband:
  • satinband för broderi;
  • duk;
  • saxar,
  • broderi ram;
  • tapestry nål;
  • penna;
  • Ljusare.

Broderi med band kamomill - mästerklass

broderi med band. kamomill

För broderade band med stora färger, välj ett brett band och för små - smala. Det är bättre för en nybörjare broderare att välja en stor. Vi behöver skarpa saxar för att skära banden och tändaren - för att spetsarna ska återföras. Den framtida blommans ordning kommer att ritas i blyertspenna, erfarna mästare använder en särskild markör, vars spår försvinner 1-2 dagar. Och det är nödvändigt att ha en bekväm ram. Broderbandets optimala längd är 50 cm.
Ett tips skärs jämnt och sätter det på eld, för att inte bli smält. Du kan använda en cigarettändare, tändstickor eller en ljusflamma. Den senare används företrädesvis för brett band: det smälter jämt och händerna är fria. Den andra änden skärs snett och vi sätter nålar i ögat. Vi håller nålen 1 - 2 cm från den sneda kanten och dra försiktigt den långa spetsen: bandet är fast.

broderi med band. kamomill

Vi ritar blommans kontrast på kronan med kronblad och kärna. Nu fixar vi materialet i ramen.

broderi med band. kamomill

Vi fortsätter broderiet med band av en blomma. Rätstygn broderar kronblad av en kamomill. Om bandet spänns tätt, blir kronbladet skarp, och om det är svagt kommer en frodig blomma att visa sig.

broderi med band. kamomill

Vi broderar mitten med gula band med en fransk knut. Vi gör en vridning på nålen, behöver inte längre den och lägger den på fel sida.

broderi med band. kamomill

Vi broderar en stjälk med en snurrad söm. Vi avleder en nål på framsidan, vi vrider bandet och i nödvändig längd ställer vi den på fel sida av arbetet.

broderi med band. kamomill

Blommans löv är broderade med en skarp japanskstygn. Tejpen visas direkt på framsidan och på spolen passeras genom sin egen spets. Broderi med kamilleband avslutats. Romantisk och mild daisy är klar. Du kan brodera bredvid samma charmiga blommor eller majsmarker, vallmo, och du får en vacker bukett.

Broderi med tusenskönor. foto

broderi med band. kamomill

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: