Strandmuts gehaakt. Regeling en beschrijving

Je gaat rusten aan zee of in de oceaan en goed nadenken over je garderobe en proberen niets te vergeten. We hebben nu al onze favoriete schoenen, kleding, strandtuniek in onze koffer, die ze naaiden, gebruikmakend van onze masterclass en vele andere noodzakelijke dingen, maar ze waren de zomerhoed helemaal vergeten.

Wat moet ik doen? Er was geen tijd meer om zo'n ding te kopen, het boeken van vliegtickets was van tevoren gedaan en het veranderen van alles is vrij moeilijk en is het het waard? Wanhoop niet, kunt u nog steeds vast te stellen de weg te rusten voor dat voor een streng van heldere katoenen draad en haak voor het breien te grijpen, maar lees eerst deze publicatie zorgvuldig, waarin we u vertellen hoe u uw eigen strand hoed te binden, heel gemakkelijk en snel.

Strandmuts gehaakt

Dus gebreid beach hat crochet.

Zoals hierboven vermeld, heb je voor het werk een dun, beter gemerceriseerd katoenen garen nodig, dat twee keer gebreid moet worden, zodat het product goed de gewenste vorm kan houden, evenals haaknummer 2-2,5.

Deze muts is gebreid volgens het principe van crochet crochet crochet, maar deze moet worden gestart door een ketting van vier luchtlussen te typen, die dan in een ring moeten worden gesloten.

De eerste cirkelvormige rij moet als volgt worden gebreid: maak een ketting van drie luchtlussen en bind vervolgens elf bollen samen met een enkel haakpatroon.

De tweede cirkelvormige rij: brei drie luchtpomp lus, daarna drie lucht vyvyazat boog lus en sluit deze aan op een kolom met een enkele sc onderste rij en één kolom sc. Vervolgens wordt uit dezelfde kolom van de onderste rij een andere kolom met één haak gehaakt en wordt de volgende boog van de drie aangesloten luchtlussen, zoals bij de vorige, verbonden. Herhaal alles hetzelfde aan het einde van de serie.

De derde en alle volgende rijen moeten worden gebreid volgens het onderstaande schema, alle bogen waarin drie luchtlussen zitten.

Haak hoed - schematisch diagram.

Strandmuts gehaakt

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − = 32

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: