Gehaakte gehaakte servetten. Masterclass met stapsgewijze foto’s

Dat is al begonnen met de val kruipen, begon te grijs buitenschilderwerk natuur te zetten, maar wil niet te duiken in de "droevige tijd, ogen charme" ... dat ik besloot dat ik moet meer heldere kleuren van het leven toe te voegen.

Nadat ik bedroefd in de keuken had gedronken en hete thee had gedronken, realiseerde ik me plotseling dat de keuken de plaats is waar we het grootste deel van onze tijd thuis doorbrengen, dus waar, hoe de sfeer hier te doen herleven? Mijn keuze was haken servetten voor borden - en je gebruikt elke dag en brei niet lang (je moet het ermee eens zijn, dit is geen tafelkleed van meters dus drie van hen ..). dus ik stel voor dat je een beetje helderheid toevoegt aan je leven, als je dat niet wilt - je kunt altijd servetten maken met dezelfde kleur die je nodig hebt.

Mijn garenkeuze stopte op een tamelijk dikke draad (zodat het werk sneller liep) en dienovereenkomstig haaknummer 4

haakwerk gehaakte servetten

Haakservetten - Workshop

haakwerk gehaakte servetten

Laten we de servetten gaan breien. Eerst draaien we een ketting van 4 luchtlussen en sluiten in de ring

haakwerk gehaakte servetten

1 rij. Nu naaien we 1 luchtlus van opheffing (verder in de beschrijving van 1p.p) en we breien 8 kolommen zonder haak, aan het einde de verbindingslus (verder s.p.)

haakwerk gehaakte servetten

2 rij. 1p.p, nu blijven we de pilaren haken zonder een haak volgens dit principe: vanuit de lus van de onderste rij binden we één kolom één voor één, dan twee stokjes van één lus. Als resultaat krijgen we 14 berichten zonder een haak op een rij, sp.

haakwerk gehaakte servetten

3 rij. Ga in., Ga door met het breien van het principe van de tweede rij, wissel het aantal gebonden kolommen af ​​van de onderste lus en we krijgen 21 kolommen op een rij, sp.

haakwerk gehaakte servetten

4 rij. 1p.p, werken in hetzelfde tempo: van een lus van de onderste rij 1, kolom zonder provyazyvaem sc, van de volgende - 2 kolommen zonder sc afwisselend dan 1 dan 2, we uiteindelijk naar 32 kolom rij zonder sc, SP

haakwerk gehaakte servetten

5 rij. 3 p., Uit elke kolom van de vorige rij naaien we 1 kolom met een haak en 1 luchtlus, in een rij 31 een kolom met een haak, sp.

haakwerk gehaakte servetten

6 rij. 1 pp * in de kolom van de voorafgaande rij met sc provyazyvaem 1 kolom zonder v onder luchtcircuit provyazyvaem met 1 bar, zonder v in de volgende v bericht met de eerdere reeks dezelfde kolom zonder provyazyvaem sc, nu het luchtcircuit van de onderste rij slaan en herhaal * van * tot * tot het einde van de rij. Als gevolg hiervan hebben we in de reeks 49 berichten zonder een haak.

haakwerk gehaakte servetten

7 rij. Inp, we hebben een rij met kolommen gehaakt zonder een haak volgens het principe van 2 en 3 rijen, we krijgen 71 kolommen zonder een haak, s.p.

haakwerk gehaakte servetten

8 rij. 1 p.p., na elke kolom van de vorige rij naaien we 1 bar zonder haak, d.w.z. verhoog het aantal kolommen in een rij niet, zoals we eerder deden.

haakwerk gehaakte servetten

9 rij. We breien volgens dit principe: 4 keer uit de onderste kolom van de vorige rij, breien we een kolom zonder een haak en 5 keer - we naaien 2 stokjes zonder haak, s.p.

haakwerk gehaakte servetten

10 rij. De laatste! Het maken van de strapping rand: * 3 lucht lus meedoen pico (bekend element in de techniek van de haak - als je weet het niet, iets om 3 air lus te doen, voert u de haak in de eerste van hen en provyazyvaem koppeling lus of ook wel polustolbik, het blijkt dat we vormen kak een kleine ring) en provyazyvaem kolom zonder v in de tweede kolom van de vorige rij *, herhaal * tot * voor de hele tr.

haakwerk gehaakte servetten

haakwerk gehaakte servetten

Dat is alles, er is niet veel werk, maar wat een aangenaam resultaat! Als je het plotseling nodig hebt gehaakte podstavochka van een grotere maat, dan kun je verder haken in een cirkel met kolommen zonder haak, geleidelijk aan het aantal lussen in een rij verhogen, koppelend van één kolom naar twee. Maar ik had het niet nodig, ik hield de maat die ik nodig had (19 cm). Je kunt meerdere stukjes koppelen, je krijgt een set voor alle leden van de familie.

haakwerk gehaakte servetten

Ik wens je een fijne tijd in de wereld van handwerken en laat alle lussen soepel en mooi zijn, veel geluk.

Haak gehaakte podstavochka. foto

haakwerk gehaakte servetten

haakwerk gehaakte servetten

haakwerk gehaakte servetten

Auteur Korshunova Nastyusha

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: