Breien van truien met een mouw-raglan voor een jongen van 5 jaar. Masterclass met stapsgewijze foto’s

Een trui breien - een zeer opwindende activiteit en, naar mijn mening, breien helpt om zaken met plezier te combineren. Elke avond brengen we bijvoorbeeld minstens 2 uur door bij de tv. Ik denk dat deze tijd verspild is. En als je dezelfde serie bekijkt en tegelijkertijd iets om te breien-maakt, kun je uitrusten en iets nuttigs doen. Ik heb een trui als deze voor mijn geliefde zoon, die gewoon geobsedeerd is door technologie.

Brei-sweaters met een mouwloze-raglan voor een jongen van 5 jaar - een masterclass

trui voor jongen

Als basis nam ik een afbeelding van de foto met een opgewekte met het vliegtuig. Voor het gemak van werk heb ik het op het werk geprint. Kleurenprinter op ons kantoor, helaas niet, maar op een zwart-witprinter was alles ook heel duidelijk.

trui voor jongen

Dus, ik vertel je hoe ik brei, en wat is Een trui breien met breinaalden. Voor werk gebruikt acryl garen (het is niet geprikt), met een draadlengte van 350 meter in een streng. De draad is dun en breit in twee stukken. Iemand zal zeggen dat je zou kunnen sparen door een beetje garen dikker te kopen. Ik antwoord - het is onmogelijk. Zelfs een dikker garen met breien geeft een dunne doek en het verbruik gaat ongeveer hetzelfde. Ik koos de kleuren die op de kaart staan, maar voor de hoofdkleur nam ik donkerblauw (en niet marco en elegant).

wegzetten

Speld op de spaken 70 lussen (draad in twee toevoegingen), kauwgom 5 centimeter, voeg dan in de laatste rij elastiekjes gelijkmatig 20 lussen toe. Een totaal van 90 breinaalden worden geproduceerd op de spaken, waarvan er 86 betrokken zijn bij het etsen van het patroon. Nog een 10 cm lang gebreid blauw garen met viskeus stroperig (gezichtsrijen - gezichtslussen, averechte rijen - averechte lussen).

Vervolgens worden de volgende 60 naalden strikt volgens het patroon gebreid. Om ervoor te zorgen dat de draden niet de hele stof aan het werk trekken, is het noodzakelijk om deze tijdens het werk enigszins uit te rekken en de draden zo vaak mogelijk te verdraaien. Dit maakt het canvas en dichter, en zal zijn samentrekking voorkomen. Nadat je de afbeelding los hebt gemaakt, kun je ontspannen, het moeilijkste blijft achter. We keren terug naar de blauwe kleur van het garen, naaien 2 rijen en in elke volgende rij na de randlus en voor de randlus in de eerste rij naaien we twee lussen samen. Dit maakt het mogelijk om het armsgat gelijkmatig voor raglan te maken.

trui voor jongen

Vergeet de nek niet. Het feit is dat de belangrijkste "niet liefde" voor kinderen om zelfgemaakte truien te dragen is, dat het hoofd in de keel zeer strak passeert. Dus besloot ik om een ​​trui op mijn trui te maken. Hiervoor heb ik de middelste 8 lussen gesloten en de schouderhangers afzonderlijk afgewerkt.

trui voor jongen

terug

Speld op de spaken 70 lussen (draad ook in twee toevoegingen), we naaien een elleboog van 5 cm met een rubberen band, maar in de laatste rij van de rubberen band voegen we gelijkmatig 10 lussen toe in plaats van 20. We doen dit zodat zowel de achterkant als de plank even breed zijn. Het schap ten koste van de tekening zal niet over de breedte worden uitgerekt dat u niet over een rug zult vertellen. 10 centimeter gebreid blauw garen met viskeuze viskeuze (gezichtrijen - gezichtslussen, averechte rijen - averechte lussen). Hierna beurtelings witte en blauwe stroken van 9 rijen in elke strook. Zowel het ontwerp van Proymu als het schap.

trui met breinaalden

Naai de zijnaden van de achterkant en de plank. Schouders worden afgebroken.

trui met breinaalden

hulzen

Een kindersweater nemen we blijven breien, en we gaan verder met de mouwen. De mouwen zijn het best te combineren op hetzelfde moment, uit verschillende lagen. Op de naalden verzamelen we 40 lussen voor elke mouw. Voor 5 centimeter hebben we een elastische band gebreid. In de laatste rij voegen we gelijkmatig 10 lussen toe. Vervolgens breien gaat hosiery, in elke 10 rij achter de rand lus aan het begin van de rij en vóór de rand lus aan het einde van de rij maken we een toename van 1 lus.

trui met breinaalden

Na het breien van de mouwen tot aan de armsgatlijn (in de breedte van 64 lussen in mijn geval), en op de achterkant met de plank, begin je de lussen voor en na de rand los te maken door 2 lussen samen. En we breien tot het einde, totdat alle lussen gesloten zijn.

trui met breinaalden

De mouwen in het armsgat naaien. Helemaal boven aan het schouderstuk trimt u voorzichtig alle drie de delen en naait u.

trui met breinaalden

trui met de hand

Voor de strip breien we twee rechthoeken van 9 lussen breed. De lengte van de rechthoek is gelijk aan de diepte van de balk.

trui met de hand

Rechthoeken worden op elkaar gestikt in de nek. Elk genaaid aan de zijnaad van de hals.

trui met de hand

Aan de rand van de nek typen we 90 lussen, het is handiger om dit te doen op rondbreinaalden of op breinaalden. We binden de nek met de bocht (nakid, twee gezichtslussen samen). Op een van de randen van de nek moet je een knoopsgat maken.

trui met de hand

Dat is alles, het blijft om een ​​knoop te naaien.

trui met de hand

Hier is een sweater uitgevallen. U kunt elke tekening en de rest gebruiken breipatroon van een trui want alles zal hetzelfde zijn.

Breiende trui met mouw-raglan voor een jongen van 5 jaar - foto

trui masterclass

Auteur - Madame Tsygul

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 83 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: