Breien met breinaalden. Booties “Rozetten”. Masterclass met stapsgewijze foto

Deze masterclass laat zien, hoe breien "rozetten" breien booties.

We beginnen met het breien met breinaalden van het midden van de zool, die we met ribbelsteek breien. Op de naalden typen we veertig lussen, dan breien we in de volgende volgorde:

1 en 2 rij gezichtslussen, voeg in de derde rij 4 lussen 4 keer toe. Scharnieren moeten worden toegevoegd aan de heupbanden tussen de lussen, die moeten worden opgetild, gedraaid en pas daarna worden vastgemaakt. De derde rij is als volgt gebreid: 1 rand, plus een gezichtslus, 18 meer gezichtsbehandeling, plus nog een lus, 2 gezichtsbehandeling, plus een andere gezichtsbehandeling, 18 gezichtsbehandeling, plus een andere gezichtsbehandeling en één marge.

In de vierde rij hebben we alle ooglussen. Vijfde rij: 1 korrel, een vlak, plus een voorzijde 18 gezicht, plus een voorste, 4 gezicht, plus een voorzijde 18 gezicht, plus een voorzijde, een voorkant en een kraal. In de zesde rij, allemaal in het gezicht.

Zevende regel: een parel, twee gezicht, plus een voorzijde 18 gezicht, plus een voorzijde, 6 gezicht, plus een voorzijde 18 gezicht, plus een vlak, 2 gezicht een korrel. De achtste rij is weer alle gezichtslus.

Negende: een parel, drie gezicht, plus een lusjes 18 gezicht toe, plus een add 8 gezicht, plus een voeg 18 gezicht, plus een voeg drie gezichts- en een kraal. De tiende, elfde en twaalfde reeks alle gezichtslussen. We hebben dus zesenvijftig lussen op de spaken. De zool van de booties is klaar met breinaalden.

breien. Baby slofjes

Alle loops moeten in drie delen worden verdeeld. Lateraal binden we de ribbelsteek en het middendeel met elastiek, waarbij het middelste gedeelte begint en eindigt met twee gezichtslussen. We krijgen dus 18 loops - dit is het middengedeelte, de laterale - voor negentien loops.

Vervolgens breien we de slofjes voor baby's als volgt:

1-12 rij: een rand, 18 gezicht, 18 lussen van elastiek, 18 gezicht, een rand.

breien. Baby slofjes

Vanaf de 13e rij beginnen we te verminderen. Dertiende reeksen: één voor randen, 18 gezicht, 2 samen staan ​​elkaar av, twee langs de voorkant, bij elkaar av, twee langs de voorkant, bij elkaar av, twee langs de voorkant, bij elkaar av, twee aan de voorzijde 18 voorzijde en een voor randen .

Lussen draaien niet tijdens het losmaken, zodat het patroon gelijkmatig is.

14: een voor randen, 18 gezicht, 1 Fout, een voorkant, een verkeerde, 1 gezicht, 1 Fout, een voorkant, een verkeerde, een voorkant, een Fout, 18 gezichts- en een distale rand.

15-rij: 1 rand, 18 gezichtsbehandeling, de volgende 1 voorkant en 1 aver-lus samen met de gezichtsbehandeling., Dan 17 gezicht en één kantlijn.

16 rijen: 1 rand, 17 gezicht, 5 averecht, 18 gezicht, 1 marginaal

17: één marge, 18 gezichtsbehandeling, 2 samen gezichtsbehandeling, 1 gezichtsbehandeling, 2 samen gezichtsbehandeling, 17 gezichtsbehandeling en één marginaal.

18-20 rijen alle ooglussen.

Daarna beginnen we een elastische band 1 op 1 te breien (1 voorste lus - een is verkeerd).

breien. Baby slofjes

Laten we beginnen met het borduren van een bloem. Op de naald winden we een paar slagen en strekken we de draad uit, maken de draad vast en halen de naald weg. En dus maken we verschillende bloembladen voor rozen. Groene draad is ook geborduurde pamfletten.

breien. Baby slofjes

Vervolgens naaien we de slofjes met een verticale gebreide hechtdraad, beginnend aan de verkeerde kant. Daarom naaien we driekwart van de elastiekjes.

breien. Baby slofjes

Dan beginnen we de revers te binden baby sloffen rond de pilaren zonder een haak. De revers moet al worden afgewend. Sluit de cirkel en maak drie luchtlussen om de rij op te tillen. De tweede rij is gebreid afwisselend 1 kolom met een haak en 1 luchtlus. Bij het sluiten van de tweede rij worden ook drie luchtlussen gemaakt om op te tillen. De derde rij is "kucheryashki".

Aan de ene kant van het plein hebben we zes kolommen met een haak gebreid. Aan de andere kant van het plein zijn er ook 6 kolommen met een haak. We hebben een zigzag gebreid. Aan de andere kant van het plein, waar de rand van de slofjes zit, haken we in de lus van de eerste rij en naaien we de eerste lus in drie kolommen met een haak en in de tweede lus drie kolommen met een haak. We blijven een zigzag breien en maken zes kolommen met een haak aan elke kant. We sluiten de serie. We eindigen het einde van de thread.

breien. Baby slofjes

Brei op "kucherjashkah" de eindafwerking in de toon van het borduurwerk. Het is gebreid als een ketting van luchtige lussen die de randen van het "krulhaar" vastpakken.

breien. Baby slofjes

Dan binden we de zool. In de laatste rij van de zool beginnen we te binden aan de hiel. We zetten de haak in een lus en beginnen de slofjes met de pilaren te binden zonder het haakpatroon. De tweede afwerkingsrij: drie luchtlussen, twee pijlers zonder haak en zo verder in een cirkel tot het einde.

Booties Rozetten met breinaalden er klaar voor!

breien. Baby slofjes

Auteur: Kristina_S

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: