Stilig lysekroner med egne hender

Svært ofte skaper den generelle innredningen av interiøret uvanlige ting som synes å sette stemningen for hele rommet, det er et så lyst dekorativt objekt er en stilig lysekrone, laget av hender av vanlig bomullst stoff, masterklassen vi vil dele med deg.

Etter at en slik lysekrone vises i soverommet ditt, får rommet umiddelbart et visst mysterium og kreativitet, og hvis du legger til en seng med 3d-sengetøy og ordner flere uvanlige deler av samtidskunst rundt i rommet, vil dette rommet se ut som et rom for fremtiden.

Og så, Lysekrone egne hender -master klasse.

Stilig lysekroner med egne hender

For arbeid trenger vi:

- metallramme fra en gammel lampeskjerm;

- hvit bomull klut;

- saks,

- symaskin.

Beskrivelse av arbeidet trinn for trinn

Trinn ett. Til å begynne med må vi kutte ut av hvit bomull et sett med identiske sirkler, fem centimeter i diameter. For å gjøre det lettere for oss å gjøre dette, legger vi stoffet i flere lag, først trykker det med et varmt jern. Du kan også bruke en sirkulær stencil som tidligere er kuttet fra en tykk papp.

Stilig lysekroner med egne hender

Trinn to. Videre ved hjelp av en symaskin skal vi lage alle krusene i lange kranser, og plassere dem i en rad, en etter en. Lengden på hver krans bør være omtrent en meter tjue centimeter.

Trinn fire. Deretter setter vi arbeidsstykkene fra stoffets sirkler på rammen fra den gamle lampeskjermen, sirkler ett nivå, og i midten begynner vi en annen rad, som vil være lengre enn den første. Hvis du ikke har en passende ramme, kan du gjøre det selv av aluminiumtråd.

Stilig lysekroner med egne hender

Her er en stilig og vakker soverom lysekrone til soverommet ditt på oss har det vist seg.

Stilig lysekroner med egne hender

Ved hjelp av en av våre masterklasser kan du også lære å lage en original lysekrone fra plastflasker.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 88 = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: