Broderi på barnas klær

Vi kjøper ofte klær til barna våre, men vi vil alltid ha klærne vi kjøpte for å være spesielle. Dette er bra hvis du kan sy og lage de eneste tingene i kopien din, men hvordan å være alle de som ikke kan gjøre det? I denne forbindelse tilbyr vi deg ideer for å skape innredning av barnas klær.

Namely - broderi på barnas klær. Slikt arbeid kan gjøres med broderi, perler eller brodert med et kryss. Jeg tror at noen av disse teknikkene vil være i harmoni med klærne.

Dette kan opprettes på et hvilket som helst klær, for eksempel firmaet AIV lager gode klær til barn eller produserer varer til utendørsaktiviteter, her på slike produkter har jeg laget et slikt ornament. Barnas vindbryter, som var på fingertuppene på den tiden fra dette firmaet, dekorert jeg med krysssting. Det viste seg veldig pent, arbeidet ligner veldig på fabrikken.

Broderiordninger på barneklær - Du kan finne på noen av nettstedene med et lignende tema, selve mønsteret er ditt, det viktigste er at det passer til typen av klær.

Broderi på barnas klær

Velg et fargeskjema som passer til fargen på klærne dine, slik at innredningen din ikke er så merkbar, men ser bare ut som et komplement og dekorasjon, og ikke som et separat merkbart element.

Ikke mindre interessant utseende broderi på barnas strikkede klær, samt broderi på håndklær, som vi allerede har gitt deg. Og uansett vil ethvert arbeid skapt av seg selv, alltid dekorere produktet, uansett hva det var. Tross alt, du selv, førte betydelige endringer i det, og jeg tror, ​​bare til det bedre.

Broderi på barnas klær

Og vi ønsker deg mer interessante ideer og originale løsninger! Lag ditt mesterverk! Og vær så snill, vennligst dine små barn! La deres glede gi deg mer og mer lyst til å skape! Til neste gang!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 52 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: