Vi gör ett brev till far Frost

Ingen väntar på nyårs helgdagar som barn. Ändå i vuxen ålder tillför en hel del krångel - du behöver duka, laga de mest utsökta rätter för att förbereda lägenheten för festivalen, för att utföra Santa Claus hembesök om det finns barn i familjen. Det finns emellertid också en ära bland barnen i början av det nya året - att skriva ett brev till farfar Frost.

Vi gör ett brev till far Frost

En månad före slaget av chimes, kan du ta hand om att skriva ett meddelande till en magisk karaktär. Så du kan döda tre flugor i en smäll: ge ditt barn till en festlig stämning, ta reda på vad det är att han vill få presenter under granen, samt kunna visa alla sina konstnärliga förmågor i utformningen av brevet och kuvertet.

Så, du diskuterade innehållet i brevet med barnet och han är redo att skriva, som tidigare har utbildats på utkastet. Var noga med att vässa barnets uppmärksamhet på det faktum att han alltid frågade om hälsan hos farfar berättade om sina framgångar under året, tillsammans komma fram till en dikt han berättar jultema vid mötet (detta är särskilt viktigt om det kommer jultomten på huset). Det är bättre att inte skriva brevet på datorn med efterföljande utskrift, låt barnet skriva självständigt. Om utvecklingen av karaktärerna endast ske, beskriver pre-write av brev som pipsqueak kommer spåra markörer eller färgpennor.

Vi gör ett brev till far Frost

Mycket bra, om meddelandet kommer att bestå av två delar - faktiskt själva texten och den kreativa delen. Så, om barnet drar bra, låt honom dekorera papperet med en illustration av New Year-temat. Om han inte är vänlig med färger och penslar, då kan man tillsammans göra en ljus applikation. Tillsammans med barnet tar för att skapa hantverk av färgat papper: klipp genombrutna snöflingor, julgranar och olika dekorationer gjorda av färgat papper. Om barnet redan har behärskat visdomen av snidning, rita sedan ut konturerna av detaljerna och ge saxen med runda spetsar.

Substrat för tillämpning låter pastell papper - det rekommenderas att inte använda blå, grön eller gul, men kartong, eftersom det helt enkelt inte passar i en standardkuvert. På förhand, tänk på platsen för alla delar, och då kan du börja klibba. När limet torkar ut, är det bara att skriva texten och du kan skicka ett meddelande.

Vi gör ett brev till far Frost

Du kan också göra en liten present till en magisk farfar - klipp ut en snöflinga från pappret, strö den med paljetter och lägg sedan i ett kuvert. Naturligtvis kan kuvertet själv och bör vara dekorerat, till exempel, även den femåriga planen kan dekorera den med element av quilling.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

15 + = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: