Snygga ljuskrona med egna händer

Mycket ofta den totala inredning skapar ovanliga saker, som tycktes sätta stämningen runt i rummet, det var så ljust dekorativa föremål är en elegant ljuskrona gjord med sina egna händer från den vanliga denim mästarklass som vi vill dela med dig.

Efter en sådan ljuskrona kommer att få dig i sovrummet, rummet omedelbart få en viss mystik och kreativitet, och om du kombinerar 3d lakan och plats runt i rummet lite mer ovanliga bitar av modern konst kommer detta rum vara nästa rum.

Och så, Ljuskrona egna händer -klass.

Snygga ljuskrona med egna händer

För arbete behöver vi:

- metallram från en gammal lampskärm;

- vit bomullstyg;

- saxar,

- symaskinen.

Beskrivning av arbetet steg för steg

Steg ett. Till att börja med måste vi klippa av vit bomull en uppsättning identiska cirklar, fem centimeter i diameter. För att underlätta för oss att göra detta lägger vi tyget i flera lager, först trycker du på det med ett hett strykjärn. Du kan också använda en cirkulär stencil som tidigare klippts från en tjock kartong.

Snygga ljuskrona med egna händer

Steg två. Sedan använda symaskinen sostrochim alla klubbar i långa kransar, placera dem i en rad, den ena efter den andra. Längden på varje krans bör vara ungefär en meter tjugo centimeter.

Steg fyra. Sedan fast tygstycket av cirklarna på ramen från den gamla lampskärm i en cirkel på samma nivå, och centrum är tom en annan rad för att vara kortare än den första. Om du inte har hittat en lämplig ram, kan den göras oberoende av aluminiumtråd.

Snygga ljuskrona med egna händer

Här är en snygg och vacker sovrum ljuskrona för ditt sovrum på oss har det visat sig.

Snygga ljuskrona med egna händer

Med hjälp av en av våra masterklasser kan du också lära dig hur man gör en original ljuskrona från plastflaskor.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: