Skrivbordskorthållare med egna händer

På vår webbplats ägs många mästarklasser till tillverkningen av olika vackra hantverk från plastflaskor. Detta är dock inte det enda materialet som du kan skapa dekorativa, liksom de rätta sakerna för hem och liv. I den här artikeln vill vi berätta hur du kan använda gamla vinylposter och göra ett ovanligt skrivkort för dem.

Överens, idag nästan varje person är i besittning av sin eget visitkort, produktion av en mängd olika kort till S: t Petersburg (ta reda på mer, till exempel copy.spb.ru) och andra städer handlar ganska vanligt och populärt. Och allt detta är inte oavsiktligt, tack vare visitkortet lyckas vi lära oss och komma ihåg mycket användbar information om ägaren, och det är också lätt att kontakta honom vid rätt tidpunkt. Men visitkort ackumuleras vanligtvis mycket, och varje gång vi hittar den rätta börjar vi sortera genom staplarna av identiska kort. För att underlätta denna uppgift, tillverkas universellt visitkort hållare, vilket är ganska lätt att skapa. För att skapa den behöver du:

- en vinylplatta;

- bågfil;

- line;

- markör.

Skrivbordskorthållare med egna händer

Visitkortshållare med egna händer - beskrivning av arbetet.

Det första steget. Till att börja med, använd linjalen och färgen för att dela tallriken exakt i halv och dra rätt linje.

Det andra steget. Därefter skärs plåten försiktigt med två sidor i två delar.

Det tredje steget. Använd en linjal och en markör, applicera samma märken på båda delarna av plattan, ungefär fem centimeter långa, minst två centimeter ifrån varandra.

Det fjärde steget. Skär sedan försiktigt.

Skrivbordskorthållare med egna händer

Femte etappen. Det är bara att ansluta de två delarna av plattan med varandra på ett avstånd av fyra till fem centimeter från varandra. För att göra detta kan du använda lämpliga delar från trä, plast eller annan platta. Klipp helt enkelt ut två identiska remsor, en centimeter bred och åtta till tio långa och böj sina kanter uppåt, förvärmning i kokande vatten.

Också, med hjälp av en av våra masterklasser kan du skapa ditt eget telefonfall till din telefon.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 14 = 21

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: