Broderi på barnkläder

Vi köper ofta kläder till våra barn, men vi vill alltid ha kläderna som vi köpte för att vara speciella. Det här är bra om du kan sy och skapa de enda sakerna i din kopia, men hur är alla som inte kan göra det? I det avseendet erbjuder vi dig idéer för att skapa inredningen av barnens kläder.

Namely - broderi på barnkläder. Sådant arbete kan göras med broderi, pärlor eller broderade med ett kors. Jag tror att någon av dessa tekniker kommer att vara i harmoni med kläderna.

Detta kan skapas på något av kläderna, till exempel firar företaget AIV utmärkta kläder för barn eller producerar varor för utomhusaktiviteter, här på sådana produkter skapade jag en sådan prydnad. Barnens windbreaker, som var vid mina fingertoppar vid den tiden från detta företag, dekorerades jag med korsstygn. Det visade sig mycket snyggt, arbetet är väldigt likt fabriken.

Broderier på barnkläder - du kan hitta på något av sidorna av ett liknande tema, själva mönstret är ditt, det viktigaste är att det passar typ av kläder.

Broderi på barnkläder

Välj ett färgschema som motsvarar färgen på dina kläder, så att din inredning inte är så märkbar, men endast som komplement och dekoration, och inte som ett separat märkbart element.

Inte mindre intressant utseende broderi på barns stickade kläder, såväl som broderi på handdukar, som vi redan har gett dig med. Och ändå, allt arbete som skapas av sig själva kommer alltid att dekorera produkten, oavsett vad den var. När allt själv, du själv, väckte betydande förändringar i det, och jag tror, ​​bara till det bättre.

Broderi på barnkläder

Och vi önskar dig mer intressanta idéer och ursprungliga lösningar! Skapa ditt mästerverk! Och snälla dina små barn! Låt deras glädje ge dig mer och mer lust att skapa! Fram till nästa gång!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 21 = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: