Album för frimärken med egna händer

Senast i en av våra mästerkurser berättade vi för dig hur du kan göra ett speciellt album för dina mynt själv, idag vill vi fortsätta ämnet att samla och berätta om självskapande av ett album för frimärken.

De som är seriöst intresserad av frimärkssamling, veta och förstå hur viktigt det är att vara en samlare rikedom lagras i praktiska och högkvalitativa album, som inte bara kan sätta sig i hela samlingen, men också för att säkerställa en säker bevarande för eftervärlden. Faktum är faktiskt frimärken, mynt, medaljer, etc. - är ett sant historiskt värde som gör att vi kan lära oss och komma ihåg vår historia. Mer om en sådan samlingshobby kan du lära dig på den speciella webbplatsen Numismat Online, som kommer att berätta för dig många intressanta saker och eventuellt väcka dig i önskan att skaffa en annan intressant hobby.

Så att göra stämpelalbum, vi behöver:

- färgad och vit kartong;

- en enkel penna

- line;

- transparenta filer;

- saxar,

- vitt pappersark;

- lim "Moment".

Beskrivning av arbetet genom steg.

Det första steget. Ta ett vitt papper och gör en mall för det, för vårt framtida album. Att göra detta med en penna linje och dra sig tillbaka från de två kanterna hos duken av 4 cm i bokform, rita en bredd identiska rektanglar, storleken på hela arket längd och en höjd i enlighet med storleken på den största märket plus 4 mm.

Det andra steget. Därefter skärs de ritade rektanglarna med en sax och får samma smala fönster.

Det tredje steget. Sedan lägger vi mallen på ett papper av färgad kartong, gör märkena på fönstren och skar dem noggrant ut.

Album för frimärken med egna händer

Det fjärde steget. Efter det, ta en annan bit av kartong, den här gången white kombineras med färgad kartong med fönster och vitt och med en enkel penna på en vit markering placeras i form av poäng över fönstren.

Femte steget. Sedan skära remsor av transparent fil, är fönstren med samma längd, och höjd av fönster mindre än fem millimeter, och limma dem med lim till ett ark av vit kartong enligt tidigare put märken som fickor.

Album för frimärken med egna händer

Det sjätte steget. Därefter ansluter vi det vita arket med fickorna med det färgade arket och limer dem ihop, vilket resulterar i det första arket på albumet för frimärkena.

Album för frimärken med egna händer

Sjunde steget. Med samma princip gör vi alla andra ark och kopplar dem till mappmappen. fabricerade stämpelalbum - Jag är redo!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: