Make-up voor Halloween: thuis doen

In de afgelopen jaren in ons land, wordt Halloween gevierd op grote schaal, natuurlijk, we zijn niet gewend American vakantie tradities, zoals "bedelen" snoep, maar schoolkinderen en volwassenen met plezier deelnemen aan de gekostumeerde optochten en feesten, dus aan de vooravond van hun zorgen sommige momenten - een pak met je eigen handen en make-up voor Halloween, wat noodzakelijkerwijs uniek moet zijn. Met je handen kun je een uniek beeld creëren, aangevuld met excentrieke accessoires en ornamenten.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Vrouwen willen perfect zijn elke dag, dus elke dag dat ze natuurlijke make-up om kleine oneffenheden van de huid te verbergen uit te voeren, maar er is slechts één dag waarop de regel - de enger hoe beter, en dit gebeurt aan de vooravond van Allerheiligen. Voor degenen die geen geld aan een campagne willen uitgeven aan een professional, kunnen ze een eenvoudig programma uitvoeren make-up voor Halloween thuis. De juiste make-up moet noodzakelijkerwijs je outfit aanvullen, dus maak allereerst het kostuum op maat of koop het in de winkel, waar een brede selectie van verschillende personages wordt gepresenteerd. Je kunt reïncarneren in een vreselijk monster - een zombie worden, een vampier, Dracula, skelet.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Make-up voor Halloween

Zelfs die vrouwen die weten hoe ze mooie, alledaagse make-up kunnen uitvoeren, kunnen bepaalde moeilijkheden ondervinden wanneer ze besluiten zichzelf te maken make-up voor Halloween thuis omstandigheden. Als u nog nooit toegepast op het gezicht speciale make-up, ten eerste, is het wenselijk om de reactie van de huid te testen, of in plaats van de angstaanjagende make-up, kunt u verschrikkelijk allergieën te krijgen, en zijn gezicht bedekt met rode vlekken en jeuk. Een kleine hoeveelheid make-up moet je eerst op de pols te zetten, en na een uur om de reactie te zien wanneer de huid onveranderd gebleven, kunt u beginnen met een feestelijke makeover te voeren.

Make-up voor Halloween met je eigen handen we moeten beginnen om alleen te doen als u al een pak te dragen, vooral als je jurk bottleneck, anders kun je dan een deel van het materiaal make-up wissen en moeten helemaal opnieuw beginnen, maar onder tijdsdruk.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Eerder moest de persoon grondig worden gewassen en met een handdoek worden gedroogd. De volgende stap op het gezicht die aan die goederen die om zijn vorm te veranderen, kunt u de wratten bevestigen of maak factuur neus, de laatste tijd vooral populair receptie zijn vrachtbrieven littekens.

Vervolgens moet het hele gezicht worden bedekt met een foundationverf, waarvan de kleur moet worden gekozen afhankelijk van je personage. Meestal is het gezicht bleek, voor het beeld van een skelet of een vampier, dus bedek het met witte verf. Als je een dode bruid bent - zet een blauwe kleur, en als de duivel - rood.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Gebruik bij het leggen van de foundation een spons, maar de borstel helpt je om de make-uptextuur op de juiste plaatsen te maken. Om de ogen te selecteren, moet je donkere schaduwen maken, kun je de meest goedkope donkere schaduwen in de winkel kopen en zullen ze hun taak aankunnen. Ook donkere schaduwen die u zult gebruiken als u bepaalde delen van het gezicht wilt markeren, zoals de jukbeenderen of ogen. Breng een schaduw aan met een dunne borstel of een speciale spons.

Met het oogpotlood kunt u thematische tekeningen tekenen, bijvoorbeeld een web op uw wang of spin.

Wanneer u een verf op uw gezicht aanbrengt, moet u een afwerkingslaag aanbrengen - een babypoeder, voor de toepassing zullen we een grote borstel gebruiken om te blozen. Dankzij het poeder wordt de verf niet besmeurd.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Make-up voor Halloween thuis

We onderzochten de belangrijkste punten, hoe maak je een make-up voor Halloween, maar elke fase heeft zijn eigen kenmerken, die niet vergeten kunnen worden, dat make-up niet alleen helder en thematisch bleek, maar ook duurzaam en gedurende het hele feest duurde. Bij het aanbrengen van elke laag, moet de volgende pas worden gestart nadat de verf volledig is opgedroogd. Om dit proces te versnellen, kunt u een haardroger gebruiken in de "koude lucht" -modus.

De meest populaire versie van de afbeelding tijdens de vakantie is een vampier, deze wordt gekozen door zowel meisjes als jongens. Om de afbeelding compleet te maken, Make-up voor Halloween thuis make-up, en voor dit doel is het noodzakelijk omdat het nodig is om het gezicht te bleken.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Voor het aanbrengen van witte verf op grote oppervlakken is het mogelijk met behulp van een spons, en voor het verwerken van smalle zones is het noodzakelijk om een ​​dunne borstel te gebruiken. Je kunt doen met geïmproviseerde middelen om een ​​witte massa te maken, voor deze mix bloem met zetmeel in gelijke hoeveelheden en voeg een beetje water toe. Roer het mengsel door tot de pasteitjesmassa. Voeg drie druppels glycerine aan het mengsel toe en meng opnieuw. Als je crème erg dik en dik is, kun je nog een paar druppels toevoegen.

Selecteren make-up voor Halloween, foto kunnen worden bekeken op het internet, maar eerst moeten we beslissen over het pak, en vervolgens naar de juiste make-up te kiezen. Als uw verschijning is beangstigend, dan is de persoon sinister te zijn, maar er zijn ook leuke, goedmoedige karakters, waarin u kunt kleden in Halloween, bijvoorbeeld, als je een engel kostuum of een fee te kiezen, moet de make-up natuurlijk zijn, gemaakt in pastelkleuren. Dergelijke afbeeldingen zijn vooral geschikt voor schoolkinderen. Ook zijn verschillende fantastische personages met een helder, aanstekelijk gezicht populair, bijvoorbeeld elfen. Maar de heks is altijd een wit gezicht en zwart, alsof verdronken ogen.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Make-up voor Halloween: foto

Niet alleen de meisjes zijn verbaasd, hoe je thuis een make-up kunt maken voor Halloween, maar ook jongens, want ze willen ook opvallen tijdens een feestelijk feest. Natuurlijk zullen de jongens zelf waarschijnlijk zelfs de eenvoudigste make-up niet aankunnen, en ze zullen zeker om hulp van hun vriendinnen vragen. Mannelijke make-up moet heel eenvoudig zijn, zodat ze alleen kunnen worden behandeld. Meestal stoppen mannen op eenvoudige personages met een wit gezicht en donkere ogen. Je kunt ook gemakkelijk het beeld van een Joker uitvoeren, maar hiervoor moet je voorzichtig een sinistere glimlach tekenen.

We zijn het erover eens dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om een ​​speciale make-up set te kopen, waarmee hij kan creëren make-up voor Halloween, video Er zijn veel masterclasses met verschillende varianten op internet, je kunt bijvoorbeeld make-up maken voor Halloween "The Sugar Skull".

Make-up voor Halloween: thuis doen

Blusher en foundation kunnen onafhankelijk van geïmproviseerde producten worden gemaakt, bijvoorbeeld om een ​​bronzer maïzena te maken, dat wordt gemengd met cacao en gemalen kaneel. Voeg beetje bij beetje extra ingrediënten toe en meng goed, de hoeveelheid ingrediënten blijft naar eigen goeddunken totdat de gewenste schaduw is bereikt. In het mengsel moet je een paar druppels essentiële basisolie toevoegen, je kunt een paar druppels wodka toevoegen, dankzij deze additieven zal de bronzer beter vasthouden.

Met geactiveerde houtskool kunnen donkere schaduwen worden gecreëerd, het poeder wordt eenvoudig met een vochtige borstel op de oogleden aangebracht. Zelfstandig maken en eyeliner: meng in een gelijke hoeveelheid kokos en cacaoboter en voeg een halve lepel actief koolpoeder toe.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Lichte make-up voor Halloween

Kinderen kunnen zijn gemakkelijke make-up voor Halloween, bijvoorbeeld, schoolkinderen zullen het beeld van een zombie leuk vinden, wat heel gemakkelijk is om te doen. Het is noodzakelijk om een ​​concealer rond de ogen te plaatsen, deze ook rond de lippen aan te brengen, wat een effect van bleekheid zal creëren. Het bovenste en onderste ooglid moeten bedekt zijn met bevroren donkere schaduwen en ze moeten ook met een grote borstel op het gebied van de jukbeenderen worden aangebracht.

Met een zacht zwart potlood moet je op de lippen verticale streepjes tekenen die op steken lijken. Meisjes kunnen in een heldere kat veranderen: de ogen moeten worden gedecoreerd met glanzende schaduwen of veelkleurige potloden, en trek op het puntje van de neus een zwarte cirkel in een klein potlood. Als je van de neus af beweegt, moet je een snor van twee kanten tekenen. De uiteinden van de snor moeten versierd zijn met pailletten, ze kunnen comfortabel worden aangebracht met behulp van een wattenstaafje.

Halloween kan door het hele gezin worden gecreëerd, zelfs kleuters kunnen een makkelijke make-up maken, omdat ze het hele proces met grote belangstelling zullen observeren en ook een deel van deze kleurrijke vakantie willen worden.

Het beeld van een vampier is eenvoudig make-up voor Halloween voor meisje en voor een man, dus je kunt met je paar komen in vergelijkbare thematische pakken, zoals de hoofdpersonen van de populaire film 'Twilight'.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Eerst moet je in zwart potlood twee lijnen tekenen die vanuit de buitenste ooghoeken gaan. Dan moet je de ruimte tussen de lijnen vullen: breng een witte basis op het gezicht aan om de glans van het gezicht te verwijderen en wit te maken. Om een ​​bleke, pijnlijke look te creëren, kun je een mengeling maken van grijze, bruine en roze schaduwen en deze aanbrengen op de kin, jukbeenderen, cirkel rond de ogen en neus. Een onheilspellende blik kan worden gegeven aan het uiterlijk, als je een wenkbrauw trekt met een zwart potlood.

Vul het beeld aan met kunstmatige hoektanden, waarvan in de hoek van de mond een bloedige afvloeiing zal zijn.

Zorg er bij het voorbereiden van een feest voor dat je souvenirs voor je vrienden klaarmaakt. Een stijlvol geschenk is bijvoorbeeld een kaart met je eigen handen op Halloween met een onheilspellend gedicht erin.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Gezichtssamenstelling voor Halloween

Grote waarde voor uw vakantiebeeld wordt verkregen door individuele elementen en accessoires, zelfs een saai pak kan worden aangevuld door een fel licht uit te voeren make-up op gezicht op halloween. Bijvoorbeeld, een eenvoudige lichte jurk kan worden aangevuld met "snoepsponzen", voor de creatie waarvan je een veelkleurige bedekking nodig hebt voor Pasen. Voorafgaand is het noodzakelijk om een ​​basis op de spons te zetten en dan met gekleurde kruimels te sprenkelen.

Ogen in deze afbeelding kunnen worden gemaakt met heldere schaduwen: maak de overgang van karmozijn naar geel.

Wanneer de make-up doordacht en voorbereid is op de elementen voor de creatie, moet u nadenken over een interieur of extra accessoires voor uw afbeelding. Om ervoor te zorgen dat je haar er niet saai uitziet, kun je een heldere pruik dragen of het haar vlekken met een tonic die direct na het feest wordt afgespoeld.

Make-up voor Halloween: thuis doen

Een pompoen gemaakt van vilt kan uw hoed aanvullen, het kan op de hoepel worden bevestigd, met behulp van aanvullende decorelementen, het maken van strikken gemaakt van satijnen linten of een stichting van lichte tule. Een eenvoudige hoed kan worden gemaakt van karton, en vervolgens zadekorit materiaal van elke kleur.

Vergeet niet dat u na het feest, als u thuiskomt, uw gezicht grondig moet wassen. De gebruikelijke middelen voor het spoelen van cosmetica helpen u de verf af te wassen. Zorg ervoor dat cosmetica niet in uw ogen komt, dus was het met een watje.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: