Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Αν έχετε κάνει ποτέ beadwork, χρησιμοποιώντας σχέδια χρωμάτων από χάντρες, τότε σίγουρα ένας πολύ διαφορετικός τρόπος να κοιτάξετε ζωντανούς μπουμπούκια, να τους δείτε από διαφορετική οπτική γωνία, να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνα τα μικρά πράγματα που δεν είχαν ξαναδεί. Ακόμη και οι μικρότερες διαφορές μεταξύ των μεμονωμένων λουλουδιών ενός φυτού έγιναν ορατές. Αυτό σημαίνει ότι έχετε γίνει πιο προσεκτικός. Και αυτό είναι έτσι! Το χτύπημα αυτών των εντυπωσιακών και όμορφων δημιουργιών της φύσης έδωσε τη δυνατότητα να μετενσαρκώσουν και να δούμε διαφορετικά τον κόσμο. Τώρα παρατηρείται η μορφή των πετάλων και των φύλλων, ο αριθμός και η σκιά τους. Μερικές φορές θα ήταν επιθυμητό να κοιτάξετε και κάτω από ένα μπουμπούκι να εξετάσετε λεπτομερώς sepals, για να συγκρίνετε τα στελέχη.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Τα μάτια έγιναν πιο δεκτικοί και προσεκτικοί στις δημιουργίες της φύσης, στη μεγαλοπρέπεια των χρωμάτων των λουλουδιών, που προσελκύει τόσο και τραγουδάει τις μέλισσες και τις πεταλούδες. Κάθε χρώμα χαντρών είναι ατομικό. Αυτός ενσωματώνει μόνο τα εγγενή χαρακτηριστικά και μορφές. Επομένως, δεν μπορείτε να συνδυάσετε λουλούδια από χάντρες σε μία κατηγορία. Είναι υφαντά με διαφορετικές τεχνικές και μεθόδους. Για να εργαστείτε σε οποιοδήποτε λουλούδι σας αρέσει, θα χρειαστείτε τέτοια υλικά και εργαλεία:

  1. χάντρες,
  2. σύρμα για το νάρθηκα και για τη ράβδο,
  3. σύρμα για πλέξη,
  4. νήματα βισκόζη ή νάιλον,
  5. τσιμπιδάκια,
  6. ψαλίδι,
  7. τσιμπίδες.

Για την εκτέλεση της γαρδένιας και της φρεζίας, χρησιμοποιείται η γαλλική τεχνική της ύφανσης χάντρες. Τα πέταλα είναι κατασκευασμένα από συμπαγές, στρογγυλό σχήμα. Σε μέγεθος, θα πρέπει να είναι διαφορετικά, μειώνοντας σταδιακά το μέγεθος έως τη μέση. Το διάγραμμα δείχνει τη μέθοδο ύφανσης των πετάλων και φύλλων της γαρδένιας και της φρεζίας. Τα τελικά πέταλα συλλέγονται στη μπουμπούλα με τέτοιο τρόπο ώστε να τοποθετούνται ελαφρώς ο ένας στον άλλο από έναν ανεμιστήρα και έτσι να στρατολογείται μια σπείρα στο κέντρο.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Ο Clematis αποτελείται από 5 πέταλα και ένα μεγάλο αριθμό μικρών στήμονες στη μέση της κορδέλας. Τα αιχμηρά πετάλια τους προσλαμβάνονται στην τεχνική κυκλικής ύφανσης (φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα). Τα πετάλια Clematis είναι φτιαγμένα σε λευκό, ροζ και μοβ. στήμονες - πορφυρό. Τα φύλλα υφαίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα πέταλα και συναρμολογούνται σε δέσμες τριών. Τα διαχωριστικά Clematis δεν είναι ούτε καν, ελαφρώς καμπυλωτά, με σγουρά άκρα. Ακολουθώντας το παράδειγμα του clematis, οι ανεμώνες γίνονται με λουλούδια. Αλλά τα πέταλά τους είναι συνήθως μεγαλύτερα και 4 κομμάτια συλλέγονται στο μπουμπούκι. Η μέση της ανεμώνης είναι κίτρινη.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Κάνοντας ίριδες στον κήπο, είναι πολύ σημαντικό να μεταφέρετε την ορθότητα του χρωματισμού των πετάλων. Μετά από όλα, τα χρώματα από το μπλε έως το μωβ κυλούν ομαλά μέσα τους και τελειώνουν με λευκά. Οι ρίγες από χάντρες, όπως πολλά άλλα λουλούδια, είναι αρμαθιές με τόξα σε σύρμα. Καταρχήν, η εργασία σε αυτά δεν είναι καθόλου περίπλοκη, εκτός από την απόδοση χρωμάτων. Τα στίγματα των ίριδων είναι αρκετά αισθητά και αποτελούνται από 2-3 μακριές τόξες κίτρινων χαντρών. Το λουλούδι πηγαίνει γρήγορα: δύο δέσμες με 3 πέταλα είναι στερεωμένες, τοποθετημένες μεταξύ τους και προστίθενται σε αυτά. Ο οφθαλμός είναι στερεωμένος στο στέλεχος. Τα μακρά, επιμήκη φύλλα των ίριδων είναι επίσης πλεγμένα σε τόξα.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Σύμφωνα με το ακόλουθο σχήμα, μπορείτε να κάνετε απαλή κανένα, που αναπτύσσεται στη φύση σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Οι μπουμπούκια είναι μια κυλινδρική λωρίδα λυγισμένη σε ένα σωλήνα. Τα φύλλα των καναλιών κατασκευάζονται σύμφωνα με το παράδειγμα των ίριδων. Κάννες, μπορείτε να διαφοροποιήσετε κάθε ανθοδέσμη από χάντρες. Αυτά τα ψηλά λουλούδια θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις χειροποίητες συνθέσεις. Σε γενικές γραμμές, χρησιμοποιώντας χάντρες, "Λουλούδια. Σχέδια » μπορεί να εμπλουτιστεί με στολίδια: πεταλούδες, λιβελλούλες, πλούσια πράσινα, κλπ.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

Η ακόλουθη εικόνα, η οποία απεικονίζει ένα σχέδιο λουλουδιών από χάντρες, προτείνει την ύφανση ενός μεγάλου άνθους οφθαλμού του χρυσάνθεμου. Τα πολυάριθμα πέταλά του στρατολογούνται μέσω της διαδοχικής μείωσης των μικρών βρόχων χαντρών. Και όσο περισσότεροι από αυτούς, τόσο πιο πυκνό και πλούσιο βλέπει το λουλούδι. Ο ανοιχτός οφθαλμός μπορεί να γίνει με γαλλική τεχνική, κάνοντας 10-11 εστίες πέταλα και διπλώνοντάς τα σε δύο επίπεδα. Το κίτρινο μεγάλο κέντρο είναι φτιαγμένο από χαμηλές βρόχους.

Λουλούδια από χάντρες. Σχέδια

"Σχέδιο λουλουδιών με χάντρες" και οι βιοτεχνίες πάνω τους είναι εύκολο να φτιάξουν μόνοι τους, μερικές φορές ακόμη και να τις συμπληρώσουν με τις φαντασιώσεις τους, αλλάζοντας τη μορφή της σύνθεσης ή της κλίμακας χρώματος.

Τα λουλούδια που κατασκευάζονται από χάντρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για τη μοντελοποίηση ρούχων, την πρόσδεσή τους στο φόρεμα ή στο καπέλο. Επίσης τεχνητά λουλούδια μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα καλάθι ή ένα βάζο, διακοσμώντας τα με μια γωνιά στο σπίτι. Από τα μεμονωμένα floral στοιχεία, ένα κλιπ μαλλιά ή καρφίτσα γίνεται.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 20 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: