Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο με νόστιμα φρούτα. Μάστερ τάξη

Για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό δέντρο με νόστιμα φρούτα, χρειάζεστε δημιουργικά χέρια, καλή διάθεση και στόχο για τον οποίο εννοείται το μελλοντικό εσωτερικό δέντρο. Ξύλο - Topiary μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές και τα θέματα ενός τέτοιου δώρου είναι κατάλληλο για διάφορες εκδηλώσεις, γενέθλια, στις 8 Μαρτίου, το Νέο Έτος και ούτω καθεξής. Το δέντρο μας προορίζεται για τα γενέθλια των παιδιών στο θέμα "Τσάρλι και εργοστάσιο σοκολάτας".

Χρειάζεται για το ξύλο: γλάστρες (κατά προτίμηση βαρύ), όαση ή ο αφρός (μόνωση) σε ό, τι θα καθοριστεί βάση του δέντρου, δημιουργική ραβδί (σε Ikeja διαθέσιμα για αγορά), σπάγγου (σχοινί), την κόλλα (κατά προτίμηση λάτεξ), μπαλόνια, διάφορα αξεσουάρ (χάντρες , κορδέλες για το μελλοντικό φύλλωμα), γλυκά.

Πρώτα πρέπει να κάνετε διακοσμητικές μπάλες, αυτή είναι η μελλοντική κορώνα δέντρου. Φουσκώνουμε μια μπάλα περίπου 20 εκατοστών σε διάμετρο, αλλά όχι περισσότερο. Αφού η χορδή τυλίγεται στην μπάλα, σε μια χαοτική κατεύθυνση μέχρι να σχηματιστεί μια μπάλα από το σχοινί. Αφού καλύψουμε εντελώς με κόλλα ολόκληρη τη σφαίρα, έτσι ώστε να είναι καλά εμποτισμένο και δεν λυπάμαι για την κόλλα PVA. Αφήστε να στεγνώσει για μια ημέρα όχι λιγότερο.

Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο κομμάτι της βάσης του δέντρου. Στον πυθμένα του γλάστρες και συμπληρώστε κόλλα στον τοίχο πάρα πολύ (για ασφαλούς στερέωσης) εισάγεται εντός του γλάστρες όαση ή αφρό. Στο κομμάτι εργασίας τοποθετούμε διακοσμητικά ραβδιά (έχω 2 κομμάτια), γεμίζω τη βάση με κόλλα. Πάρτε νήματος και όμορφα πρέπει να συνδέσετε τις 2 πόλους (βλέπε φωτογραφία) εξακολουθεί διακόσμηση, δεν μπορείτε να επίδεση τα πάντα με το γούστο σας. Στη συνέχεια, είναι η φαντασία σας και αυτό που έχετε στο σπίτι. Στην περίπτωσή μου υπήρχε ένα ενδιαφέρον άχυρο, που το έθεσε σε μορφή χόρτου. Η βάση είναι έτοιμη.

Μετά από λίγο, καθώς η συγκομιδή του στέμματος μαραίνεται, τρυπήστε τη σφαίρα που βρίσκεται μέσα και τραβήξτε την απαλά από το nutria. Καθαρίστε τη σφαίρα από την κόλλα εάν είναι απαραίτητο. Τοποθετούμε τη σφαίρα στο ραβδί με κόλλα και με την ίδια τη χορδή ή απλά βάλτε τη μπάλα στο ραβδί (αν κρατάει). Αποδείχθηκε ότι το τετράγωνο είναι πολύ ενδιαφέρον και μέχρι στιγμής απλό, μπορείτε να το αφήσετε να στεγνώσει, εάν είναι απαραίτητο.

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Διακοσμήστε το στέμμα, κουραστική διαδικασία, αλλά το κύριο αποτέλεσμα, κόβουμε πολλές κορδέλες και δέστε τα πράσινα κορδέλες (που σε αυτό πολύ) για την μπάλα, έτσι ήταν παχύ και όμορφο. Έγινε (δείτε φωτογραφίες)

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Γυρίζουμε στη διακόσμηση του γλυκού ξύλου.

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Έχοντας δημιουργήσει νόστιμα φρούτα από γλυκά, διακοσμούμε ένα δέντρο.

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Για ισορροπία, έδεσα 4 νόστιμα φρούτα στη χορδή του δέντρου στη χορδή (βλ. Φωτογραφία). Κενά γλυκά (πουλιού το γάλα) καρφώθηκε και δεμένα κατευθείαν στο στέμμα στην κορυφή του δέντρου, στον ίδιο χώρο μεταξύ γοργόνες scholkami στέμμα.

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο
Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο

Ένα δέντρο με νόστιμα φρούτα είναι έτοιμο, η φαντασία και η διάθεσή σας μπορούν να συμπληρωθούν με ένα δέντρο με διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Όλες οι δημιουργικές επιτυχίες!

Χειροτεχνία για τα γενέθλια. Δημιουργικό δέντρο
Συντάκτης: Anshela-DIZ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: