Οικολογικό νιφάδα χιονιού από το αμπέλι. Master class με βήμα προς βήμα φωτογραφία

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δώρο από τον εαυτό του. Είναι γεμάτο αγάπη, με τη ζεστασιά των χεριών, της ανθρώπινης ψυχής. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν ένα δώρο δεν καταστρέφει τη φύση, αλλά, αντίθετα, το διατηρεί. Κάθε φθινόπωρο, εκατομμύρια κάτοικοι του καλοκαιριού κόβουν σταφύλια και καίγονται άχρηστα αμπέλια.

Περιμένετε! Από αυτά, τώρα δεν είναι πλέον απαραίτητο "κολλάει" μπορείτε να κάνετε υπέροχες χειροτεχνίες από φυσικό υλικό! Θέλω να σας υποδείξω μια νιφάδα χιονιού, την οποία μπορούν εύκολα να σας βοηθήσουν τα παιδιά. Η βάση του νιφάδα χιονιού είναι το αμπέλι, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε περισσότερο ή λιγότερο χοντρό κλαδιά.

νιφάδα από μια αμπέλια

Για την κατασκευή νιφάδες από μια αμπέλια, κόβουμε τις "ακτίνες" της μελλοντικής νιφάδας χιονιού. Διαστάσεις, ποσότητα - όλα εξαρτώνται μόνο από τη φαντασία.

νιφάδα από μια αμπέλια

Και τώρα προχωράμε στα πιο ενδιαφέροντα! Αρχίζουμε να διακοσμούμε τη νιφάδα χιονιού. Εδώ μπορούμε να βοηθήσουμε τα κλαδιά των κλαδιών. Τους χρειαζόμαστε μόνο λίγο για να δώσουμε τη χειμερινή γοητεία. Σε οποιοδήποτε πάρκο μπορείτε να βρείτε εύκολα τις κατάλληλες βελόνες. Όλα τα κόλλα με ένα όπλο κόλλα ή στιγμιαία κόλλα.

νιφάδα από μια αμπέλια

Και τότε όλα περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας. Χρησιμοποιήστε τυχόν υπολείμματα και συντρίμμια από προηγούμενες κεντήματα, χάντρες, χαρτί περιτυλίγματος, νήματα, κουμπιά, χάντρες, πούλιες. Σε γενικές γραμμές, όλα όσα βρίσκετε στο χέρι. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε!

νιφάδα από μια αμπέλια

νιφάδα από μια αμπέλια

Και εδώ οικολογικό νιφάδες από μια αμπέλια, που ποτέ δεν λιώνουν έτοιμοι! Ένα τέτοιο δώρο όχι μόνο θα διακοσμήσει τέλεια οποιοδήποτε εσωτερικό, αλλά θα σας υπενθυμίσει επίσης το καλοκαίρι σε ένα κρύο χειμωνιάτικο βράδυ!

νιφάδα από μια αμπέλια

νιφάδα από μια αμπέλια

Συντάκτης: Ageeva Lyudmila Georgievna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: