Πουλιά της Βουλγαρίας. Γκλάους. Φωτογραφίες

Γεια σας, σήμερα θέλω να αφιερώσω ένα άρθρο στο glarus))

Αυτά τα εκπληκτικά Τα πουλιά ζουν υπέροχα στη Βουλγαρία, είναι εδώ παντού και παντού)) Έτσι έκανα μια συνάντηση φωτογραφίας ...

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Πολλά χρόνια πουλιά της Βουλγαρίας μην σταματήσετε να προκαλείτε ενδιαφέρον για τους ορνιθολόγους σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, στη Βουλγαρία υπάρχουν περισσότερα από 400 είδη πτηνών, 12 από τα οποία κινδυνεύουν. Κατά συνέπεια, η διασταύρωση δύο μεγάλων μεταναστευτικών διαδρομών πουλιών στη Βουλγαρία, στην επικράτειά της υπάρχει μεγάλος αριθμός τόσο των τοπικών ειδών πτηνών όσο και των αποδημητικών πτηνών από το εξωτερικό.

Το πιο διάσημο και κοινό πουλιά της Βουλγαρίας - glarus, γλάροι, κεραμίδια, σπουργίτια, χρυσάφι, κύκνοι, αετοί, πελεκάνοι, γύπες, ερωδιούς, κορμοράνοι, βοσκός, λιθογόνος και άλλοι.

Πουλιά της Βουλγαρίας, φωτογραφία που βλέπετε, όπως έγραψα ήδη, ονομάζονται γλάρος. Αναφέρονται στην οικογένεια των γλάρων και, όπως οι συγγενείς τους, ζουν κοντά στην ακτή. Μεγάλα κοπάδια γλάρου - αυτό είναι ένα πραγματικό και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του χρώματος της Βουλγαρίας. Ο Glarus είναι πουλιά που λατρεύουν χορωδιακό τραγούδι.

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Αυτά τα πουλιά χαρακτηρίζονται από πρωτοφανή φωνή. Πολλοί που άκουσαν τη φωνή του γλάρου, το συγκρίνουν με ένα γαϊδουράκι, το κλάμα ενός παιδιού ή ένα δυνατό γέλιο. Δεν είναι καθόλου φανερό ότι οι Βούλγαροι των πτηνών αυτών είχαν το παρατσούκλι γέλιο-γέλιο.

Αξίζει να μιλήσει μόνο ένας από αυτούς, καθώς υποστηρίζεται από το σύνολο της συσκευασίας. Στη βιασύνη των ύμνων τους, τα πουλιά ρίχνουν συχνά τα κεφάλια τους πίσω. Με την ευκαιρία, οι ήχοι του glarus δημοσιεύονται ακόμη και τη νύχτα. Φανταστείτε πόσο τυχεροί παραθεριστές, κάτω από τα παράθυρα από τους οποίους συγκεντρώθηκε ένα κοπάδι των ποταμών.

Αναφέρονται στα θαλάσσια πτηνά, αλλά το μεγάλο σύμπλεγμα τους στο κέντρο της πόλης της Βάρνας μαρτυρά έντονα ότι στο αστικό περιβάλλον, μεταξύ των ανθρώπων, δεν αισθάνονται λιγότερο άνετα. Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι η διατροφή των τροφίμων glarus είναι αρκετά διαφορετική. Στη θάλασσα ψάχνουν με χαρά τα ψάρια, τα καρκινοειδή, τα μαλάκια, ενώ στην πόλη έχουν την ευκαιρία να διαφοροποιήσουν τη διατροφή τους με φυτικά και ζωικά τρόφιμα.

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Glarus bird photo

Τρέφουν με ευχαρίστηση ψωμί, σιτηρά, σπόρους, μικρά έντομα, και ακόμα δεν με πειράζει να σκάβουν σε δοχεία απορριμμάτων, αναζητώντας κάτι "νόστιμο". Γκλάρους, φωτογραφία που βλέπετε, έσπρωξε ένα μεγάλο κομμάτι ψωμιού στο ράμφος του. Φαίνεται ότι τον άρεσε. Ειδικά πολλοί από αυτούς συγκεντρώνονται κοντά σε καφετέριες, επειδή γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι τουρίστες, σίγουρα, κάτι που θα τα μεταχειριστούν.

Ο Γλάρος είναι ένα πουλί, που είναι πολύ λάτρης της απομάκρυνσης όσων παραμένουν χωρίς επίβλεψη. Αχ, πόσοι τουρίστες από την απροσεξία και την άγνοια των χαρακτηριστικών αυτών των μικρών κλεφτών παρέμειναν χωρίς κάποια μικρά πράγματα που έμειναν στην παραλία.

Φωτογραφία του πουλιού της Βουλγαρίας - γλάρος, δείχνει σαφώς ότι έχουν ένα χαρακτηριστικό πνεύμα ανταγωνισμού στον αγώνα για φαγητό. Για φαγητό είναι έτοιμοι να πολεμήσουν όχι μόνο ανάμεσα στους συμπατριώτες τους, αλλά και με τοπικές γάτες και σκύλους, όπου δεν παίρνουν φαγητό χωρίς τελετή.

Λοιπόν, εν κατακλείδι, θέλω να πω ότι οι ντόπιοι έχουν ήδη συνηθίσει για αυτούς για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχεδόν δεν δίνουν προσοχή στην παρουσία τους, ενώ οι τουρίστες θα θυμούνται αυτούς τους θορυβώδεις κλέφτες-hooters για πολλά χρόνια.

Glarus bird photo

Με πίστη, την Αικατερίνη

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 + = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: