Μπουργκάς ή Βάρνα; Πού είναι καλύτερα να ξεκουραστείτε και να ζήσετε;

Και όμως, τι είναι καλύτερο Μπουργκάς ή Βάρνα? Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα είναι το άτομο του καθενός, γιατί αυτός ή ο παραθεριστής έχει το δικό του όραμα για άνετη ξεκούραση και έχει επίσης τη δική του άποψη. Αρχικά, προτείνω τη σύγκριση ορισμένων χαρακτηριστικών της Βάρνας και του Μπουργκάς. Νομίζω ότι θα συμβάλουν στη σωστή επιλογή για πολλούς που αποφάσισαν να επισκεφθούν τη Βουλγαρία.

varna ή burgas

varna ή burgas

Τι είναι καλύτερο από το Μπουργκάς ή τη Βάρνα;

Σχετικά με τη Βάρνα, είπα ήδη πολλά, αλλά σήμερα θέλω να μείνω πιο λεπτομερώς στην πόλη του Μπουργκάς, έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα γι 'αυτό. Ανεξάρτητα από ποια από τις πόλεις είναι καλύτερη - Βάρνα ή Μπουργκάς, η ανάπαυση στη Βουλγαρία δεν θα μείνει σίγουρα χωρίς εντυπώσεις.

Το Μπουργκάς είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Βουλγαρία. Οι πρώτοι οικισμοί των Ρωμαίων στην περιοχή αυτή χρονολογούνται από τον 1ο αιώνα μ.Χ., κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφεραν να αφήσουν πολλά ίχνη της ύπαρξής τους στην επικράτεια της σύγχρονης πόλης. Οι παραλίες της πόλης σίγουρα θα σας ευχαριστήσουν όχι μόνο με την καθαριότητα, αλλά και με πολλή ψυχαγωγία.

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να πλαστικοποιημένο ATV, μπανάνα νερό, σκάφη αναψυχής και θαλάσσια σκάφη, κατεβαίνουν από τις διαφάνειες υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, εκδρομές βιβλίο με πλοίο, και σε γενικές γραμμές, να διασκεδάσουν στην παραλία καφετέριες και εστιατόρια. Αν επιλέξετε να χαλαρώσετε στο Μπουργκάς, χωρίς την άδεια, το ίδιο όπως και στην Βάρνα έχετε την ευκαιρία να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση για όλη την οικογένεια.

Θυμηθείτε αυτό ενοικιάσετε ένα διαμέρισμα στα προάστια του Μπουργκάς μπορεί να είναι πολύ φθηνότερη από ό, τι στο κέντρο της πόλης, το πλεονέκτημα αυτό απολαμβάνει ένας μεγάλος αριθμός τουριστών, επειδή τα χρήματα που κερδίζονται από τη διαφορά ενοικίασης του διαμερίσματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς. Λεωφορεία λεωφορείων από το Μπουργκάς προς άλλες πόλεις της Βουλγαρίας ταξιδεύουν για μια ολόκληρη μέρα Έτσι, φτάνοντας στο Μπουργκάς, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πάτε σε οποιαδήποτε πόλη της Βουλγαρίας για να δείτε τα αξιοθέατα. Η απόσταση μεταξύ Μπουργκάς και Βάρνα είναι 136χλμ. Ένα ταξίδι με αυτοκίνητο από τη Βάρνα στο Μπουργκάς θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και μισή.

Αξιοθέατα του Μπουργκάς

Και ποια είναι τα αξιοθέατα του Μπουργκάς; Στη Βάρνα γνωρίζετε ήδη ποια τουριστικά αξιοθέατα προσελκύουν τουρίστες. Τα αξιοθέατα του Μπουργκάς δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον, αν και τους πολύ λιγότερο από ό, τι στη Βάρνα. Στην πόλη έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό και Φυσιολογικό Μουσείο, το ιστορικό μουσείο του Μπουργκάς, τον αρχαίο οικισμό "Akve Kalide".

Η πόλη στεγάζει επίσης ένα μεγάλο δελφίνι, ένα πάρκο με θαλάσσια αξιοθέατα και μνημεία. Με όλα αυτά, για λόγους δικαιοσύνης αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη διαθέτει ένα μουσείο φυσικών επιστημών, στο οποίο συλλέγεται μια μεγάλη συλλογή εθνογραφικών εκθεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κεντημάτων, των ζωγραφικών έργων, των ρούχων αρχαίων Βουλγάρων.

Στο Μπουργκάς, ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων χτίστηκε νωρίς, έτοιμος να δεχτεί τους επισκέπτες του ανά πάσα στιγμή του χρόνου. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο αριθμός τους υπερβαίνει τα 50 τεμάχια. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία στο Μπουργκάς εκ των προτέρων.

Επίσης έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε στο Μπουργκάς παγκοσμίου φήμης πύργους ή ερείπια του φρουρίου Πύργου, τα οποία χτίστηκαν τον Μεσαίωνα. Παρά την ηλικία τους, διατηρούνται τέλεια μέχρι σήμερα και τα καλύτερα απολιθωμένα υλικά που βρίσκονται στα ερείπια του φρουρίου πέφτουν στο ιστορικό μουσείο. Μέχρι σήμερα, πραγματοποιούνται αρχαιολογικές ανασκαφές στην περιοχή του φρουρίου. Στην πόλη του Μπουργκάς, όπως στη Βάρνα πολλές ιαματικές πηγές.

Μπανιέρες Burgas, χτισμένα λίγα μέτρα από τις ιαματικές πηγές, μέχρι σήμερα θεωρούνται σύμβολο της πόλης του Μπουργκάς. Παρόλα αυτά, τα κτήρια διατηρούνται καλά και έτσι προσελκύουν τουρίστες και ερευνητές της εποχής μας. Το Μουσείο Φυσικών Επιστημών δεν θα αφήσει αδιάφορη όσους ενδιαφέρονται για τους φυσικούς πόρους, τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. Σε αυτό μπορείτε να δείτε περισσότερα από 200 είδη ψαριών της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και μοναδικά φυτά που βρίσκονται υπό προστασία. Στο Μπουργκάς υπάρχει επίσης μια φιλαρμονική, θεατρικό θέατρο και όπερα. Από χρόνο σε χρόνο συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό παραθεριστών που δεν αδιαφορούν για την κλασσική μουσική.

Όπως και σε άλλες πόλεις της Βουλγαρίας στο Μπουργκάς, όλο το χρόνο, περνώντας κάθε είδους εκθέσεις και φεστιβάλ, όπου μπορείτε να δείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Παρ 'όλα αυτά, στην πρώτη θέση είναι η θάλασσα που ταξιδεύουν οι τουρίστες στη Βουλγαρία. Παρά το γεγονός αυτό απόσταση από Μπουργκάς προς Βάρνα μικρή, πρέπει να σημειωθεί ότι Η θάλασσα στη Βάρνα είναι πιο ζεστή από ό, τι στο Μπουργκάς σειρά 2-3C. Την ίδια εποχή το χειμώνα δεν υπάρχει σχεδόν καθίζηση στη Βάρνα, ενώ από το Δεκέμβριο το Μπουργκάς υποφέρει από έντονες χιονοπτώσεις. Για όσους θέλουν να απολαύσουν την "χρυσή άμμο" του φωτός χρώματος, είναι καλύτερο να επιλέξετε τις παραλίες της Βάρνας.

Η ακτή του Μπουργκάς καλύπτεται με άμμο σκούρου καφέ χρώματος, η οποία συνδέεται με μεμονωμένα ορυκτά πετρώματα, ιδιαίτερα μεγάλες αποθέσεις μαγνητίτη. Το Μπουργκάς ανά περιοχή είναι πολύ κατώτερο από τη Βάρνα. Η Βάρνα είναι μια παράξενη πόλη, με πολλούς δρόμους που λιώνουν και πνίγονται στο πράσινο των δέντρων. Ο Μπουργκάς με τη σειρά του είναι πολύ νεότερος από τη Βάρνα και διαφέρει από αυτό από αρκετά νεανική αρχιτεκτονική.

Μαζί με τα σύγχρονα πολυώροφα κτίρια στο Το Μπουργκάς είναι ένας μεγάλος αριθμός μνημείων αρχιτεκτονικής, που προσελκύουν τουρίστες από όλες τις χώρες. Ένα από αυτά τα μνημεία είναι η Καθεδρικός Ναός Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Παρεμπιπτόντως, ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος θεωρούνται οι πιο σεβαστοί άγιοι στην πόλη, αφού θεωρούνται οι ιδρυτές του αλφαβήτου.

Σε διάφορους πόρους του Διαδικτύου, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με το γεγονός ότι, τι καλύτερη πόλη, Βάρνα ή Μπουργκάς. Αναψυχή σε αυτές τις πόλεις έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Σχετικά με αυτό, όμως, κανείς δεν θα υποστηρίξει.

Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο χωρίς τη βοήθεια οδικών μεταφορέων, τότε "Βάρνα - Μπουργκάς " θα το χρειαστείτε σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να βρείτε τον χάρτη στο Internet.

Αλλά τι γίνεται με την κοινωνική ζωή και την αναψυχή στις πόλεις αυτές; Η Βάρνα θεωρείται πιο νεανική πόλη, σχεδιασμένη για δυναμικούς ανθρώπους. Βρίσκεται στη Βάρνα ένας μεγάλος αριθμός ντίσκο, μπαρ, εστιατόρια, κλαμπ. Ο Μπουργκάς είναι πιο στατικός, επιβλητικός και μετρήσιμος ρυθμός ζωής μια πόλη στην οποία δεν υπάρχει χώρος για βιασύνη και ταραχή. Ορισμένοι τουρίστες σημειώνουν ότι το Μπουργκάς είναι πόλη χωριό με χαρακτηριστικό τρόπο ζωής. Για εκείνους που αναζητούν περιπέτεια και φρέσκα συναισθήματα, δεν υπάρχει τίποτα να κάνει σε αυτό.

Όσον αφορά το στη Βάρνα, υπάρχουν πολύ περισσότερες προοπτικές στο θέμα αυτό. Όπως πολλοί άνθρωποι σημειώνουν, οι οποίοι έχουν μετακομίσει στη μόνιμη κατοικία στη Βάρνα, δεν είναι πρόβλημα να βρουν δουλειά στην πόλη για ανθρώπους οποιασδήποτε ειδικότητας.

Αν θέλετε να μετακομίσετε σε μόνιμη κατοικία στη Βουλγαρία, τότε έχετε υπόψη σας αυτό στη Βάρνα, οι τιμές των ακινήτων είναι ελαφρώς υψηλότερες από ό, τι στο Μπουργκάς. Αν θέλετε να αγοράσετε φτηνά κατοικίες, τότε, φυσικά, είναι καλύτερο να το κάνετε στο Μπουργκάς. Έτσι, για να καταλάβουμε πλήρως τι συμβαίνει, ποια πόλη είναι καλύτερη - Μπουργκάς ή Βάρνα, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτό και μια άλλη πόλη και με τη δική σας εμπειρία για να αισθανθείτε πού αισθάνεστε πιο άνετα.

Από περιβαλλοντική άποψη, ο αέρας Βάρνα είναι πολύ καθαρότερο από το Μπουργκάς, γιατί σε αυτή την πόλη λειτουργεί ένα εργοστάσιο χημικών και διυλιστηρίου, το οποίο όχι μόνο ρυπαίνουν τον αέρα, αλλά περιβάλλει και τους καπνούς της πόλης και αιθάλης. Οι νέφος και οι μυρωδιές του εργοστασίου χημικών από το Μπουργκάς φτάνουν συχνά στα όρια της Βάρνας.

Πόσα από το Μπουργκάς στη Βάρνα;

Πόσο από το Μπουργκάς στη Βάρνα που πρέπει να περάσετε το χρόνο εξαρτάται κυρίως από τον τύπο της μεταφοράς που θα πάρει. Μπορείτε να πάρετε από μια πόλη στην άλλη με το αυτοκίνητό σας, ταξί, λεωφορείο ή τρένο. Κατά κανόνα, οι τουρίστες προτιμούν τα τοπικά λεωφορεία. Έτσι με την πάροδο των ετών έχει αναπτυχθεί ότι στη Βουλγαρία οι σιδηροδρομικές μεταφορές δεν είναι δημοφιλείς.

Χρονοδιάγραμμα λεωφορείων Βάρνα - Μπουργκάς, καθώς και οι τιμές για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μπορούν να προβληθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του σταθμού λεωφορείων της Βάρνας. Στη Βάρνα υπάρχουν δύο μεγάλοι σταθμοί λεωφορείων - ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων και ο σταθμός λεωφορείων "Mladost".

varna ή burgas

Κεντρικό σταθμό λεωφορείων στη Βάρνα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στη λεωφόρο "Vladislav Varnenchik" 158. Λεωφορεία από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Βάρνα προς Μπουργκάς πηγαίνουν 5-6 φορές την ημέρα. Επιπλέον, με τον τρόπο που καλούν σε όλους τους οικισμούς, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια του ταξιδιού. Τα αληθή εισιτήρια θα πρέπει να αγοράσουν να στέκονται στη σύνθεση. Η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 15 ευρώ.

Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε χρόνο να αγοράσετε ένα εισιτήριο στο γραφείο εισιτηρίων, τότε μπορείτε να το κάνετε απευθείας στο λεωφορείο από τον οδηγό. Σε απόσταση 300 μ. Από τον κεντρικό σταθμό υπάρχει ένα ιδιωτικό λεωφορείο (σταθμός λεωφορείων) "Mladost". Λεωφορείο Βάρνα-Μπουργκάς περπατά κάθε ώρα, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 19 μ.μ., οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να πάτε από μια πόλη στην άλλη.

Εκτός από το γραφείο εισιτηρίων και την αίθουσα αναμονής, υπάρχει σνακ μπαρ, χώρος αποσκευών, τουαλέτα και επίσης γραφεία ταξιδιωτικών εταιρειών και εταιρίες φορτοεκφορτώσεων στο κτίριο του σταθμού λεωφορείων. Μπροστά από το σταθμό λεωφορείων υπάρχει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου για 2 λεπτές μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο για όλη την ημέρα.

Επίσης, μπορείτε να φτάσετε από τη Βάρνα στο Μπουργκάς με σιδηρόδρομο, αλλά θα πρέπει να κάνετε μεταμοσχεύσεις σε αυτή την περίπτωση, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό, ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά.

Πολλοί θα ενδιαφέρονταν να μάθουν, Πόσο κάνει μια μεταφορά Βάρνα - Μπουργκάς. Ουσιαστικά οι μεταφορείς λαμβάνουν στην περιοχή 1 λιοντάρι για 1 χλμ. Αυτό είναι ένα ταξίδι από τη Βάρνα στο Μπουργκάς θα σας κοστίσει περίπου 130-140 λέβα. Παρά το γεγονός ότι μια βόλτα ταξί θα κοστίσει περισσότερο από ένα λεωφορείο ταξίδι, έχει ένα μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας και της άνεσης του ταξιδιού. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μεταφοράς εάν ταξιδεύετε με μεγάλη αποσκευή ή μωρό.

Η πλειοψηφία των οδηγών ταξί γνωρίζει ρωσικά καλά και περνάει από τα αξιοθέατα που μιλούν με χαρά γι 'αυτούς. Έτσι, όχι μόνο θα φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας, αλλά και μια επιπλέον περιοδεία αυτοκινήτου.

Σχετικά με την αγορά ακινήτων στη Βάρνα, το Μπουργκάς ή οποιαδήποτε άλλη πόλη της Βουλγαρίας είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το μεσιτικό γραφείο. Ακόμη και παρά το γεγονός ότι λαμβάνουν ένα ποσοστό, με τη βοήθειά τους η αγορά στέγης θα κοστίσει αρκετές φορές φθηνότερα.

Αυτή είναι μια τόσο όμορφη και μυστηριώδης Βουλγαρία. Βάρνα ή Μπουργκάς, και ποια από αυτές τις πόλεις είναι καλύτερη, εξαρτάται από εσάς, όλες οι πληροφορίες κατατέθηκαν για ενημερωτικούς σκοπούς.

Φωτογραφία. Βάρνα

varna il bourgas

varna il bourgas

varna il bourgas

varna il bourgas

varna il bourgas

SCF Black Sea Tall Πλοία Regatta 2014. Βάρνα. Βουλγαρία

regatta Βάρνα 2014

regatta Βάρνα 2014

Έκθεση μελιού στη Βάρνα

varna ή burgas

Με εκτίμησή σας, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: