Λουλούδια “Pansies”. Φωτογραφίες

Στη Βουλγαρία, πολλά λουλούδια, και τα πιο διαδεδομένα προς το παρόν - λουλούδια "Pansies". Εδώ είναι το δικό τους phoτότε, θα συλλέξω σε αυτό το άρθρο))

Αυτές οι φωτογραφίες των λουλουδιών έγιναν στο συγκρότημα: Βάρνα. Complex "Magic Izvor" Φωτογραφίες και κριτικές

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

Και αυτά τα λουλούδια μεγαλώνουν στη λεωφόρο Σιμπνίτσα, κοντά στο Παραθαλάσσιο Πάρκο

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

Μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού ανθισμένων φυτών, ένα σημαντικό μέρος στην κηπουρική καταλαμβάνεται από τέτοια λουλούδια όπως τα κουνουπίδια. Οι κολοκύθες είναι λουλούδια που ανήκουν στη βιολετί οικογένεια. Αυτό το φυτό καλείται με διάφορους τρόπους, για μερικούς είναι ιώδες, για τους άλλους - βιόλα, και για τους τρίτους - κολοκύθες. Αλλά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κανείς δεν θα υποστηρίξει την ομορφιά αυτών των λουλουδιών. Όλοι λουλούδι πασχαλιά, φωτογραφία που βλέπετε είναι μοναδική και μοναδική.

Λόγω των φωτεινών και πολύχρωμων χρωμάτων τους, φαίνονται πραγματικά εορταστικές. Pansies μπορεί να είναι τόσο άγρια, όσο και πολιτιστικά. Στη φύση, μεγαλώνουν σε λιβάδια, δάση, πάρκα, και ταυτόχρονα προτιμούν γόνιμο, υγρό έδαφος, αλλά χωρίς στάση νερού. Οι περισσότερες ποικιλίες κολοκυθιών αρχίζουν να ανθίζουν στα τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου. Πολλές ποικιλίες κοτόπουλων επιλέχθηκαν από τους κτηνοτρόφους με τη βοήθεια υβριδισμού διαφόρων τύπων βιολετί.

Κοιτάζοντας φωτογραφία λουλούδια pansy, μπορείτε να δείτε ότι όλες διαφέρουν στο χρώμα. Σε αυτή τη βάση μπορούν να είναι - ένα χρώμα, στίγματα, ριγέ, μάρμαρο, τεσσάρων κυψελών, raznokolernye. Στα λουλούδια της Βάρνας σε μεγάλους αριθμούς μπορείτε να δείτε τη βιόλα τριών χρωμάτων κίτρινο-ιώδες χρώμα. Φύτευση κολοκύθες στους λόφους των Άλπεων, razbatki, mixbordah, κράσπεδα, παρτέρια.

Οι άκρες των πετάλων ενός λουλουδιού της πανσέδες έχουν κάποια κυματισμό. Υπάρχουν ποικιλίες με λεία, κυματιστή και έντονα κυματιστές άκρες των πετάλων. Όλα πανσές (βιόλα), μπορούν να χωριστούν στις παρακάτω κατηγορίες: - Erfurt νωρίς, το χειμώνα himalis, μεγάλης ελβετικής (Roggli) trimardo πλούσια ανθοφορία.

Οι πιο δημοφιλείς ποικιλίες θεωρούνται από τους κηπουρούς - «Φωτιά», «Plentifall», «Riesen», «Terry δαντέλα», “Άδωνις”, “Καρδινάλιος”, “Flyamme”.

Στη Βάρνα υπάρχουν πολλά παρτέρια στα οποία κοσμούν τα κοκτέιλ (φωτογραφία). Η καλλιέργεια των φυτωρίων τους γίνεται σε ειδικά εξοπλισμένα θερμοκήπια. Εάν θέλετε να αναπτύξετε αυτά τα λουλούδια στο καλοκαιρινό εξοχικό σας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε και να εξετάζετε τους κανόνες της φύτευσης και της φροντίδας τους.

Παρά το γεγονός ότι οι κολοκύθες θεωρούνται πολυετείς, καλλιεργούνται ως διετείς ή ετήσιες εγκαταστάσεις. Οι σπόροι σπέρνονται τον Μάρτιο και το Μάιο τα φυτά απορρίπτονται και φυτεύονται σε ανοιχτό έδαφος σε απόσταση 10-15 εκατοστά το ένα από το άλλο.

Όταν Φύτρες πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι οι πανσέδες είναι σταυρογονιμοποιούμενα των φυτών, έτσι ώστε οι διαφορετικές ποικιλίες πρέπει να φυτευτούν μακριά ο ένας από τον άλλο. Αυτό θα επιτρέψει τη μελλοντική συλλογή σπόρων προς σπορά.

Τα λουλούδια μπορούν επίσης να πολλαπλασιαστούν με τη βοήθεια των πράσινων μοσχευμάτων στη μέση του καλοκαιριού. Για τους σκοπούς αυτούς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τους τελικούς βλαστούς. Κόψτε τα μοσχεύματα έτσι ώστε να είναι τουλάχιστον 2-3 κόμβοι, μετά τα οποία φυτεύονται σε ανοιχτό έδαφος σε βάθος 1 εκ. Το φθινόπωρο οι ρίζες μεταφέρονται σε μόνιμο μέρος.

Προκειμένου να παρατείνουν την ανθοφορία των βιολετί, δεν χρειάζεται μόνο να τρέφονται τακτικά, αλλά και να αφαιρούν μόνιμα τα κουτιά με τους σπόρους και τα ξεθωριασμένα λουλούδια.

Οι πανσέδες πλήττονται συχνά από αφίδες, νηματώδεις, ωίδιο, οπότε αν παρατηρήσετε ότι τα φυτά άρχισαν να επιτίθενται δεδομένων παράσιτα, φροντίστε να το πασπαλίζουμε με τη φλούδα ζωμό κρεμμύδι, το σκόρδο, πικραλίδα, νερό και σαπούνι ή αγοράζονται μυκητοκτόνα.

Αυτό μοιάζει με τις κολοκύθες στη φωτογραφία - λουλούδια που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν για μαγικούς σκοπούς για να προσελκύσουν αγάπη. Είναι ενδιαφέρον ότι οι Γάλλοι και οι Πολωνοί εξακολουθούν να δίνουν τα αγαπημένα τους λουλούδια πριν από το χωρισμό τους.

Υπάρχουν ποικιλίες, τόσο με μονοφωνικό χρώμα όσο και με πολύχρωμο χρώμα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες μαϊμούδες με ένα χαρακτηριστικό σημείο στο κέντρο.

Ξέρετε γιατί τα λουλούδια πήραν ένα τέτοιο όνομα; Ορισμένες ποικιλίες αυτών των λουλουδιών, μάλιστα, μοιάζουν με τα μάτια. Έτσι, στο μεσαιωνικό χριστιανισμό σε ένα σκοτεινό σημείο στο κέντρο είδε το μάτι της ιερής τριάδας και το φωτεινό περιθώριο γύρω από αυτό ήταν ένα σύμβολο του θείου φωτός που έρχεται από αυτό.

Σχεδόν κάθε λουλούδι ή δέντρο που δεν παίρνετε μπορεί να βρεθεί στον αντίστοιχο μύθο. Πρόκειται για τέτοια λουλούδια με τριαντάφυλλα πέταλα που αποτελείται από ένα πολύ όμορφο, και ταυτόχρονα, ένα θλιβερό θρύλο. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν αρκετοί θρύλοι για τα χρώματα των κοκκινισμών. Εδώ είναι ένας από αυτούς.

Λέει μια όμορφη νεαρή κοπέλα που ερωτεύτηκε έναν νεαρό άνδρα, αλλά, από σύμπτωση, την άφησε με το χρόνο. Από την έντονη θλίψη το κορίτσι πέθανε και στη θέση των ταφικών λουλουδιών λουλούδια με τριαντάφυλλα πέταλα, κάθε χρώμα του οποίου αντανακλά την ελπίδα, την έκπληξη και τη θλίψη, σύντομα μεγάλωσε όμορφα όμορφη.

Και μπορείτε να φτιάξετε κολοκύθες από χάντρες, φωτογραφίες και ένα master class για την κατασκευή αυτών των λουλουδιών τοποθετείται στο τμήμα Beadwork. Τέτοιες χειροποίητες βιολέτες συμπληρώνουν τέλεια το εσωτερικό σας, και θα υπάρξουν υπέροχα δώρα για οποιεσδήποτε διακοπές. Αλλά τι χρώμα θα έχουν για σας - εξαρτάται μόνο από τις προτιμήσεις σας. Ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών των βελονών είναι βιολέτες ροζ, πορτοκαλί και μοβ.

Πολλές ερωμένες έχουν κοιτάξει πρόσφατα στο Διαδίκτυο "Πανκέικ Σαλάτα" με φωτογραφία, διακοσμημένο με όμορφα λουλούδια από ραπανάκι. Βιολέτα σαλάτα σε ένα όμορφο καλάθι με κροτίδες θα είναι μια πραγματική διακόσμηση οποιουδήποτε εορταστικού πίνακα, να είστε σίγουροι γι 'αυτό.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε πώς το κέντημα με κορδέλες μολύβι κοροϊδεύει φωτογραφίες και περιγραφή. Κεντημένες κορδέλες με όμορφες βιολέτες μπορούν να διακοσμήσουν πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, μπορούν να απεικονιστούν σε κρεβάτια, σάκους, πίνακες, πίνακες, καλύμματα, κασετίνες, μαξιλάρια. Ναι, όμως, για όλα τα άλλα πράγματα, αγαπητή καρδιά.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει, λουλούδια παστέλ έχουν διαφορετικές ποιότητες, η φωτογραφία τους είναι η επιβεβαίωση και τα κάνει με τη μορφή όλων των ειδών χειροτεχνίας, καταδεικνύει έντονα τη δημοτικότητά τους στην εφαρμοσμένη τέχνη.

Και εδώ είναι μια άλλη φωτογραφία. Οι κολοκύθες είναι κίτρινες και λιλά.

Φωτογραφία λουλουδιών παστέλ

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

φωτογραφίες

Με εκτίμησή σας, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

47 − = 45

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: