Δέντρα της Βουλγαρίας. Photinia. Φωτογραφία και περιγραφή. Μέρος 4

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Φωτεινή φωτογραφία

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Τα δέντρα της Βουλγαρίας εξακολουθούν να μην παύουν να εκπλήσσουν με την ποικιλία και την εμφάνισή τους. Πάρτε, για παράδειγμα, φυλλίδια, φύλλα το οποίο στις αρχές της άνοιξης μοιάζει με ένα φθινοπωρινό, αλλά ταυτόχρονα και επίσημο και εορταστικό. Η Fotinia ανήκει στην οικογένεια Rosy. Το γένος των φωτονίων περιλαμβάνει τόσο φυλλοβόλα όσο και αειθαλή φυτά. Η πατρίδα της φωνητικής είναι η νοτιοανατολική Ασία και η Νέα Ζηλανδία.

Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 40 είδη αυτού του θάμνου είναι γνωστά. Οι πιο δημοφιλείς ποικιλίες θεωρείται Davidson Photinia, Photinia μαλλιαρό, Photinia Red Robin, οδοντωτή Photinia, Photinia Fraser και άλλοι. Το μέγιστο ύψος της εικόνας δεν υπερβαίνει τα 12 μέτρα.

Μετάφραση από την ελληνική λέξη hotinus ακούγεται σαν λαμπρή. Κοιτάξτε τη φωτογραφία. Δέντρα της Βουλγαρίας - Photina, καθώς και οι στενοί συγγενείς της - αρρόνια, έχουν λαμπερά, επιμήκη φύλλα με γυαλιστερή λάμψη.

Photinia - Το δέντρο είναι φωτοσκόπιο, δεν φοβάται το άμεσο ηλιακό φως, επομένως μπορεί να φυτευτεί σε μη προστατευμένες περιοχές. Παρεμπιπτόντως, οι θάμνοι φωτονιών που φυτεύτηκαν στον ήλιο έχουν πιο έντονο χρωματισμό των φύλλων από εκείνους που αναπτύσσονται στη σκιά. Προτιμά τα θρεπτικά και καλά περατά εδάφη. Η οξύτητα του εδάφους για τις φωτογραφίες δεν έχει σημασία.

Αναπτύσσεται καλά τόσο σε όξινα όσο και αλκαλικά εδάφη. Το εργοστάσιο είναι καλά ανεκτό από την έλλειψη παρατεταμένου ποτίσματος. Μερικοί κηπουροί εγκαθιστούν επιτυχώς φωτόνια σε chokeberry και hawthorn.

Ο λαμπερός χρωματισμός των φύλλων της φωτοδίας έχει προσελκύσει πολύ την προσοχή των κηπουρών και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται ευρέως στον σχεδιασμό του τοπίου. Οι χαμηλά αναπτυγμένες ποικιλίες αυτού του φυτού είναι μεγάλες για το σχηματισμό φραχτών και μοναχικών φυτειών. Κάθε άλλοι θάμνοι φυτεύονται σε απόσταση 1-1,5 μέτρων.

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Φωτεινή φωτογραφία

Ο θάμνος κάνει τέλεια την κλάδεμα, χάρη στην οποία μπορεί να δοθεί ένα ελκυστικό σφαιρικό σχήμα. Photinia ανθεκτικά με τη διαφορετική φύση των ασθενειών και των παρασίτων, αν και μερικές φορές μπορεί να επηρεαστεί από το μύκητα, ως αποτέλεσμα της ήττας των φύλλων του καλύπτονται με σκουριασμένα κηλίδες. Όσο για την πρακτική εφαρμογή της, σε αντίθεση με άλλα δέντρα και τους θάμνους, Φωτεινή δεν χρησιμοποιούνται στην ιατρική, χρησιμοποιείται μόνο για το πρασίνισμα της πάρκα, κήπους, περιβόλια και τους κήπους.

Η Φωτεινία αναφέρεται σε δέντρα που έχουν αρχίσει να ανθίζουν. Όπως πολλοί δέντρα της Βουλγαρίας, Φωτίνα αρχίζει να ανθίζει τον Μάρτιο. Τα λουλούδια της είναι γαλακτώδη λευκά, συλλέγονται σε ασπίδες και πανίκες με διάμετρο 10-12 εκ. Το ίδιο το λουλούδι αποτελείται από πέντε πέταλα και ένα αφράτο δέσμη από στήμονες. Θα χρειαστούν 2-3 μήνες και στο τέλος του καλοκαιριού στη θέση τους θα εμφανιστούν στρογγυλά κόκκινα φρούτα, παρόμοια με μικρά μήλα μεγέθους 2-3 mm.

Δέντρα στη Βουλγαρία - fotini shrub, Cercis, Mahonia, Spiraea, ίσως, μπορεί να ονομαστεί ένα από τα πιο όμορφα. Μπορείτε να διαδώσετε τη φωνητική με τη βοήθεια σπόρων, μοσχευμάτων, εμβολιασμού και στρωματοποίησης.

Η Φωτεινία αναφέρεται σε υποτροπικά αειθαλή δέντρα. Παρά το γεγονός ότι Photinia σχετίζεται με φυτά της υποτροπικό κλίμα, μερικά είδη και ποικιλίες ανέχονται καλά τις σκληρούς χειμώνες, ιδίως μείωση της θερμοκρασίας κάτω από τους 20 C. Ένα από τα πιο ψυχρό-ανθεκτικό είδος θεωρείται μάλλινο μαλλί.

Άλλοι δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες και όμορφες δέντρα στη Βουλγαρία, φωτογραφία και μια περιγραφή αυτών που θα δείτε στις ακόλουθες θέσεις.

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Δέντρα στη Βουλγαρία. Φωτογραφίες

Φωτεινή φωτογραφία

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

λουλούδι φοίνικα

Με εκτίμησή σας, Ekaterina Ivanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: