Χαρτοπετσέτες. Master class με βήμα προς βήμα φωτογραφίες

Αυτό έχει ήδη αρχίσει να σέρνεται πτώση, άρχισαν να γκριζάρουν έξω από τη φύση χρώμα, αλλά δεν θέλουν να βουτήξουν μέσα στη «θλιβερή στιγμή, τα μάτια γοητεία» ... που αποφάσισα ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερα φωτεινά χρώματα της ζωής.

Έχοντας λυπηθεί στην κουζίνα, αφού έτρωγαν ζεστό τσάι, συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι η κουζίνα είναι ο τόπος όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι, έτσι που, πώς να αναβιώσει η ατμόσφαιρα εδώ; Η επιλογή μου ήταν κροσέ χαρτοπετσέτες για πλάκες - και χρησιμοποιείτε κάθε μέρα και δεν πλέκει για πολύ (πρέπει να συμφωνήσετε, αυτό δεν είναι ένα τραπεζομάντιλο μετρητών έτσι τρία από αυτά ..). γι 'αυτό σας προτείνω να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα στη ζωή σας, αν δεν θέλετε - μπορείτε πάντα να φτιάξετε χαρτοπετσέτες με το ίδιο χρώμα που χρειάζεστε.

Η επιλογή του νήματος μου σταμάτησε σε ένα αρκετά χοντρό νήμα (έτσι ώστε η εργασία να τρέξει γρηγορότερα) και κατά συνέπεια ο αριθμός του άγκιστρου 4

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

Χαρτοπετσέτες - εργαστήριο

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

Ας ξεκινήσουμε να πλέουμε τις χαρτοπετσέτες. Πρώτα, καλούμε μια αλυσίδα από 4 βρόχους αέρα και κλείνουμε στο δαχτυλίδι

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

1 σειρά. Τώρα ράβουμε 1 βρόχο αέρα ανύψωσης (περαιτέρω στην περιγραφή του 1p.p) και πλέκουμε 8 στήλες χωρίς βελονάκι, στο τέλος το συνδετικό βρόχο (περαιτέρω s.p.)

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

2 σειρές. 1p.p., τώρα συνεχίζουμε να πλέουμε τους στύλους χωρίς βελονάκι σύμφωνα με αυτή την αρχή: από το βρόχο της κατώτερης σειράς δεσμεύουμε μια στήλη ένα προς ένα και στη συνέχεια δύο μπαστούνια από έναν βρόχο. Ως αποτέλεσμα, έχουμε 14 θέσεις χωρίς βελονάκι στη σειρά, sp.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

3 σειρές. In., Συνεχίστε να πλέκει την αρχή της δεύτερης σειράς, εναλλάσσοντας τον αριθμό των δεσμευμένων στηλών από τον κάτω βρόχο, και παίρνουμε 21 στήλες στη σειρά, sp.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

4 σειρά. 1p.p, που εργάζονται με τον ίδιο ρυθμό: από ένα βρόχο από τον πυθμένα στήλης σειρά 1 χωρίς provyazyvaem sc, από τα ακόλουθα - 2 στήλες, χωρίς sc, εναλλάσσοντας συνέχεια 1 στη συνέχεια 2, στο τέλος παίρνουμε με τη σειρά 32 στήλη, χωρίς sc, SP

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

5 σειρές. 3 σελ. Από κάθε στήλη της προηγούμενης σειράς ράβουμε 1 στήλη με βελονάκι και 1 βρόχο αέρα, σε σειρά 31 μια στήλη με βελονάκι, s.p.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

6 σειρά. 1 ρρ * στη στήλη της προηγούμενης σειράς με τη στήλη sc provyazyvaem 1 χωρίς sc υπό provyazyvaem βρόχο αέρα ως 1 bar, χωρίς sc σε επόμενη θέση sc με την προηγούμενη σειρά της ίδιας στήλης χωρίς provyazyvaem sc, τώρα ο βρόχος αέρα του κάτω σειρά skip και επαναλάβετε * και από * έως * μέχρι το τέλος της σειράς. Ως εκ τούτου, μια σειρά από 49 μπαρ μας, χωρίς sc.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

7 σειρά. Inp, πλέκουμε μια σειρά με στήλες χωρίς βελονάκι σύμφωνα με την αρχή των 2 και 3 σειρών, παίρνουμε 71 στήλες χωρίς βελονάκι, s.p.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

8 σειρά. 1 σ.β., από κάθε στήλη της προηγούμενης σειράς ραμίζουμε 1 bar χωρίς βελονάκι, δηλ. μην αυξήσετε τον αριθμό των στηλών στη σειρά, όπως κάναμε πριν.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

9 σειρά. 1p.p, δεμένη στην ακόλουθη αρχή: 4 φορές από την κατώτερη στήλη της προηγούμενης σειράς δεμένη με ένα sc χωρίς πυλώνα, και μερικές φορές 5 - provyazyvaem 2 στήλες χωρίς nakida, SP

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

10 σειρά. Τελευταία! Κάνοντας το δέσιμο άκρη: * 3 βρόχο αέρα ενταχθούν σε pico (γνωστό στοιχείο για την τεχνική βελονάκι - αν δεν ξέρετε, κάτι που κάνει 3 βρόχος αέρα, εισάγετε το γάντζο στο πρώτο από αυτά και provyazyvaem βρόχο σύζευξης ή που ονομάζεται επίσης polustolbik, αποδεικνύεται σχηματίζουμε kak σε ένα μικρό δακτύλιο) και στήλη provyazyvaem χωρίς sc σε κάθε μία από τη δεύτερη στήλη της προηγούμενης σειράς *, επαναλάβετε από * έως * για τον τερματισμό της σειράς.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

Αυτό είναι όλο, δεν υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά τι ευχάριστο αποτέλεσμα! Αν ξαφνικά χρειάζεστε πλεκτά podstavochka μεγαλύτερου μεγέθους, τότε μπορείτε να κάνετε βελονάκι σε έναν κύκλο με στήλες χωρίς βελονάκι, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό των βρόχων σε μια σειρά, δεμένος από μια στήλη σε δύο. Αλλά δεν το χρειάστηκα, έμεινα στο μέγεθος που χρειαζόμουν (19 εκ.). Μπορείτε να συνδέσετε διάφορα κομμάτια, θα πάρετε ένα σύνολο για όλα τα μέλη της οικογένειας.

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

Σας εύχομαι μια ευχάριστη στιγμή στον κόσμο της κεντητικής εργασίας, και αφήστε όλους τους βρόχους να είναι ομαλοί και όμορφοι, καλή τύχη.

Πλέκω crochet podstavochka. Φωτογραφίες

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

πλεκτά πλεκτά χαρτοπετσέτες

Συγγραφέας Korshunova Nastyusha

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: