Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές. 100 ιδέες για πλεκτικές σακούλες με περιγραφές και σχέδια

Ανεξάρτητα αξεσουάρ της γυναικείας ντουλάπα των γυναικών είναι τσάντες. Στο οπλοστάσιο μιας σύγχρονης μοντέρνας γυναίκας οποιασδήποτε ηλικίας, πρέπει σίγουρα να υπάρχουν τουλάχιστον δύο τέτοια χαρακτηριστικά. Συμπεριλαμβανομένων και πλεκτά τσάντες, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει βγει από την κορυφή της μόδας. Οι μανσέτες από νήματα από νήματα εκτελούν τόσο για μια συγκεκριμένη στολή, όσο και ουδέτερη, κλασική, εκπληκτικά κατάλληλη για μπλούζες, μπλούζες και ακόμη και casual t-shirts.
 Η αρχική όψη του πλεκτού μοντέλου εξαρτάται από την επιλογή του νήματος. Έτσι, για τις τσάντες χρησιμοποιούν διαφορετικά θέματα ή συνδυασμό αυτών: ακρυλικό, λινό, λεπτό, ή, αντίθετα, είναι πολύ παχύ μαλλί, πλέξιμο νήματα από βαμβάκι ... Είναι μόνο αναγκαίο να καθοριστεί το στυλ και το μοντέλο, και με χαρά συνδέσει μοντέρνα πράγμα.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Κατά την εκτέλεση μιας τσάντας με πλεκτά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί από αυτούς να φοβούνται να αναλάβουν δουλειά! Τα μοντέλα πλεκτών σακουλών είναι διάφορα. Υπάρχουν beach επιλογές και επιχειρήσεις, κατάλληλο για ελαφριά καλοκαιρινά φορέματα και αυστηρά σακάκια. Αλλά, στην πραγματικότητα, από όλες τις πιθανές διαμορφώσεις, μπορείτε να ταξινομήσετε μόνο 2 τύπους σάκων: στρογγυλά και ορθογώνια. Και το υπόλοιπο εύρος βελτιώνεται και τροποποιούνται παραλλαγές. Μετά από όλα, για παράδειγμα, η ίδια τροποποίηση μπορεί να γίνει ως ένα ενιαίο σχέδιο, και μερικά από τα μεμονωμένα θραύσματα μοτίβων.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για τσάντες: Τσάντα 1 - ορθογώνια
Για να κάνετε ένα ορθογώνιο μοντέλο είναι το πιο απλό. Στην περίπτωση αυτή, ακόμα και όταν συνδυάζονται χρώματα νήματος, η τεχνολογία δεν είναι περίπλοκη. Επιπλέον, η χρήση πολλών αποχρώσεων ή χρωμάτων καθιστά δυνατή την εξεύρεση μιας ασυνήθιστης, δημιουργικής λύσης που καθιστά δυνατή τη διάκριση ενός προϊόντος μεταξύ άλλων και την προσοχή σε αυτό. Για μια ορθογώνια τσάντα είναι κατάλληλα οποιαδήποτε σχέδια (με μία μόνο εξαίρεση), τα οποία μπορούν να φανούν σαφώς στο "Τσάντες για ψώνια »φωτογραφία. Τα νήματα για αυτά λαμβάνονται συνθετικά ή φυσικά (με διαφορετική συνθετική περιεκτικότητα), ανάλογα με το σκοπό του εξαρτήματος.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Έτσι, το πράγμα μπορεί να πλεκτό από παστέλ βαμβάκι υψηλής πυκνότητας. Η ανάμειξη των δύο αποχρώσεων καφέ: καφέ και μπεζ - δημιουργεί ένα φαινόμενο melange. Και όσο πιο πυκνό το νήμα, τόσο πιο πρακτικό θα είναι το προϊόν, πράγμα που αυξάνει τα πλεονεκτήματα και την αντοχή του. Αυτό είναι σημαντικό όχι μόνο για μια τσάντα για έναν νεαρό μόδα, αλλά για ένα κορίτσι, μια γυναίκα. Επιπλέον, χάρη σε ένα άκαμπτο νήμα, προστίθεται ένα πλεκτό μοτίβο. Το γενικό πανί δεσμεύεται σύμφωνα με το σχέδιο σύμφωνα με τις προκαθορισμένες διαστάσεις. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό μοτίβο, θα πρέπει σίγουρα να επιλέξετε ένα στερεό, όχι πολύ χαλαρό ή λεπτό. Η ανώτερη άκρη και η κάτω πλευρά γίνονται με συνηθισμένες στήλες χωρίς βελονάκι. Αυτή η θεραπεία εμποδίζει το τέντωμα του σώματος κατά τις κάλτσες και κατά τη διάρκεια του πλυσίματος. 

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για ποδιές: Τσάντα 2 - μοτίβα

Ένα σύνθετο ή μια σακούλα μοτίβα είναι βολικό για εκείνους που συναρμολογούνται από ξεχωριστά δεμένα κομμάτια: τετράγωνα, διαμάντια, εξάγωνα, λουλούδια κλπ. Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία εκτελείται ξεχωριστά και η εργασία μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή. Εκτός από τα μοτίβα, είναι βολικό να συνδυάσετε νήματα, συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα. Τα θραύσματα μπορούν να έχουν διαφορετικά σχήματα, αλλά είναι πιο βολικό να ράβεις και να δέχεσαι, παράλληλα, την ίδια γεωμετρία "Crochet Τσάντες Crochet »Σχέδια. Ουσιαστικά όλα τα στοιχεία στοιχειοθέτησης συνδέονται από το κέντρο, ανεξάρτητα από το σχέδιο μοτίβου, και τελικά εξέρχονται στις κυκλικές σειρές.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

{googleads}
Η επόμενη κομψή τσάντα τσαγιού συνδυάζει συνδυασμό τεσσάρων χρωμάτων. Οι λαβές για το προϊόν επιλέγονται με τη μορφή χορδών ξύλινων χαντρών. Όλες οι τσάντες πρέπει να vyvyazat 28 πανομοιότυπα μοτίβα, ανάλογα με το σχήμα №1 4 και κόλπα για το καθεστώς №2. Τα εναλλακτικά χρώματα μπορεί να είναι αυθαίρετα. ή με την ακόλουθη σειρά (και περιγράφονται φωτογραφία): 5 ράμματα στο λευκό δακτύλιο, τότε 12 πλευρές χωρίς nakida το ίδιο χρώμα, το λευκό αριθμό 1 και πάλι, 2-3 σειρές - μοβ, 4-6 σ. - γκρι, 7-8 r. - πράσινο. Κάθε θραύσμα είναι δεμένο με δύο σειρές από στήλες χωρίς βελονάκι πράσινου νήματος.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τα κίνητρα διατυπώνονται σύμφωνα με το γενικό σχήμα και είναι ραμμένα μαζί. Οι λαβές στερεώνονται σε δύο μεντεσέδες - στενές ορθογώνιες λωρίδες αποτελούμενες από 10 βρόχους αέρα και 8 σειρές με στήλες χωρίς βελονάκι. Ο πυθμένας μπορεί να είναι χαρτόνι για πυκνότητα και διαμόρφωση του μοντέλου σχήματος. Κατά τη διακόσμηση γυναικείων τσαντών, το τελικό προϊόν συμπληρώνεται με όλα τα είδη διακοσμητικών στοιχείων.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Ως παραλλαγή, μια πιο μοντέρνα λύση της γυναικείας τσάντας είναι δυνατή, σύμφωνα με την "Πλεκτά αγκίστρια και περιγραφή »φωτογραφία.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες τσάντας: τσάντα 3 - συμπλέκτη 

Ο πολυλειτουργικός συμπλέκτης, κατασκευασμένος σύμφωνα με το προτεινόμενο σχήμα, είναι χρήσιμος για όλες τις περιπτώσεις. Το μοτίβο "πλούσια τούβλα" επιλέγεται με επιτυχία, λόγω του οποίου ο καμβάς φαίνεται ανακουφιστικός και κάπως ογκώδης. Ταυτόχρονα, το άκαμπτο νήμα κρατά ένα σχήμα (ακόμη και χωρίς επένδυση) και κάνει τα τοιχώματα του μοντέλου πυκνά. Η επένδυση στο συμπλέκτη είναι υποχρεωτική, αν και όλα εξαρτώνται από το μοντέλο. Χάρη σε αυτό, συνδέεται ένας συνδετήρας ή φερμουάρ. Οι ακόλουθες φωτογραφίες master-classes "Τσάντες για ποδιές με μοτίβα"Περιγράψτε λεπτομερώς το πιθανό σχέδιο. 

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για τσάντες: Τσάντα 4 - ζακάρ 
Οι τσάντες Jacquard είναι πολύ ασυνήθιστες επειδή φέρουν ένα μοναδικό ύφος. Αυτή η τεχνική πλέξιμο ονομάζεται επίσης "μη υφασμένα ταπετσαρία". Συνίσταται στην ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσοτέρων νημάτων κατά την πλέξιμο: μία στην εργασία, η άλλη (η υπόλοιπη) αφήνεται πίσω από το ύφασμα. Τα νήματα ποικίλλουν - συνυφασμένα με μια συγκεκριμένη ακολουθία και σχηματίζουν ένα σχέδιο μοτίβου. Το κάτω μέρος της τσάντας ζακάρ είναι κάπως σαν ένα βελονάκι και αργότερα οι πλευρικοί τοίχοι "τελειώνουν" σε ένα ορισμένο ύψος. Στην τεχνική του πλεκτού ζακάρ, εκτελούν σακίδια γυναικών και εκπληκτικά όμορφες τσάντες - κολομβιανούς μωσλούς.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Μια λεπτομερής εικονογραφημένη κύρια τάξη θα βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κατασκευή ενός από αυτούς τους τσάντες. Η επιλογή των νημάτων με χρώματα και αποχρώσεις πραγματοποιείται αποκλειστικά μεμονωμένα.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Για τον κολομβιανό mochilla,Τσάντες Τσάντες Πλέκω »Πίνακας Φωτογραφιών ή οποιαδήποτε άλλα σχέδια, στολίδια, τα οποία είναι πλεκτά με συνηθισμένες θέσεις χωρίς βελονάκι.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Τσάντες για τσάντες: Τσάντα 5 - παραλία

Μια τσάντα παραλία είναι ένα μεγάλο αξεσουάρ που πρέπει να είναι φωτεινό, πιασάρικο, εκφραστικό. Πλεκτές καλοκαιρινές τσάντες οι πλεκτοβιομηχανίες θα εκπλαγείτε από μια ποικιλία σχεδίων και λύσεων χρώματος. Είναι αρκετά ευρύχωροι στο σκοπό τους και για το λόγο αυτό έχουν εντυπωσιακές διαστάσεις. Αν και, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, οι μεγάλες τσάντες στην τάση και φαίνονται κατάλληλες ακόμη και για μια βόλτα μιας ημέρας. 

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Το κάτω μέρος για το μοντέλο της παραλίας δεν μπορεί να συνδεθεί, αλλά να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα πλευρικά τοιχώματα. Μετά από όλα, είναι πολύ πιο εύκολο να ράψετε τις άκρες ενός μεγάλου ορθογωνίου από το να αλέσετε τον πυθμένα. Αλλά, αν πραγματικά πάτε κάτω από τις επιχειρήσεις, τότε με το κάτω μέρος αυτού του πράγματος φαίνεται πιο θεαματική. Το σχήμα υποδεικνύει ένα οβάλ κάτω μέρος. ή γίνεται με τη μορφή ενός κύκλου, όπως για ένα μοντέλο ζακάρ ή ένα ορθογώνιο. Αυτό το τμήμα και οι διαστάσεις του καθορίζονται από τον βαθμό διαστολής του άνω τμήματος του πλευρικού τοιχώματος. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια του πλέξιμου, πρέπει να γίνονται μετρήσεις έτσι ώστε το πλάτος του πλευρικού τμήματος κατά μήκος της κατώτερης γραμμής να είναι ίσο με το μήκος ή τη διάμετρο του πυθμένα του κύκλου. Διαφορετικά, θα υπάρχουν προβλήματα κατά τη ραφή των εξαρτημάτων.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Το επόμενο προτεινόμενο μοντέλο παραλίας είναι κατάλληλο για αρχάριους σε αυτή την μορφή τέχνης, καθώς και ένα καπέλο για αρχάριους. Για παράδειγμα, ακολουθώντας την λεπτομερή περιγραφή του σχεδίου, το επόμενο ωραίο κομμάτι αναδύεται εύκολα. Για αυτόν, επιλέγεται το νήμα και πληκτρολογείται μια αλυσίδα 82 βρόχων. αριθμός Base δρομολογείται από το εσωτερικό και αποτελείται από 1 bar χωρίς nakida δεύτερη αλυσίδα βρόχο 1 * βρόχο αερόσακου, ροή του βρόγχου μέσα στη βάση των βρόχων επόμενης αλυσίδας, στήλη 1 χωρίς να ακολουθεί sc βρόγχο * (από * έως * - Έκθεση επανάληψη). Η εργασία είναι ανεστραμμένη. Θα πρέπει να έχει ακριβώς 40 καμάρες. Περαιτέρω πλέξιμο διεξάγεται από ένα σχέδιο φαντασίας:
 
1 αριθμός 1 φρένα βρόχο 1 χωρίς nakida στήλης της πρώτης στήλης, 1 βρόχο αέρα, το άγκιστρο εισάγεται εντός του επόμενου καμάρα και τεντώνεται nakida βρόχου (επαναλαμβάνεται δύο φορές). Επόμενο 1 nakida 3 εκτείνεται διαμέσου του βρόγχου στο γάντζο στην ακτίνα * 1 Air βρόχου, μία δέσμης εισόδου είναι ένα άγκιστρο στην προηγούμενη και την επόμενη αψίδα * (επαναλαμβάνεται). Στο τέλος ενός σωρού χωρίς βελονάκι. Ως αποτέλεσμα, η πρώτη σειρά σχηματίζει 39 καμάρες.
2 σειρές: μια αερόσακος βρόχος 1 χωρίς nakida στήλης στην πρώτη στήλη 1 σειρά 1 * αερόσακος βρόχο 1 bar χωρίς nakida επόμενη δοκού * (επαναλαμβάνεται). Η σειρά 1 τελειώνει με ένα βρόχο αέρα και μια στήλη χωρίς βελονάκι στην τελευταία στήλη της πρώτης σειράς. Το αποτέλεσμα είναι 40 καμάρες.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Αυτό το "Πλέκω τσάντα »περιγραφή σχήματος δημιουργεί ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Επαναλαμβάνοντας ποια, μπορείτε να αλλάξετε το νήμα σε χρώματα. Για παράδειγμα, 8 σειρές χρώματος Α, ένα άλλο 16 χρώματος Β. Το μπροστινό και πίσω μέρος της σακούλας εκτελούνται ξεχωριστά, αλλά σε παρόμοιο χρώμα. Πριν τη ραφή των εξαρτημάτων πρέπει να υγρανθείτε ή να τεντώσετε ελαφρά και να ισιώσετε τις άκρες, αφαιρώντας τις αποπροσαρμογές, ώστε να υπάρχει πλήρης σύμπτωση στις γωνίες. Αναμονή για την ξήρανση (σε μια βρεγμένη μορφή είναι δύσκολο να λειτουργήσει και άβολα), οι λεπτομέρειες είναι ραμμένες μαζί. Λαβές, συνδετήρες και, εάν προγραμματίζεται, προστίθεται ένας πυθμένας. 
Τσάντες πλεκτών: Τσάντα 6 - Messenger Bag
Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι η τσάντα ματιών προορίζεται αποκλειστικά για οικονομικούς σκοπούς: να πάει στην αγορά για φαγητό, κλπ. Αλλά αυτή η γνώμη είναι λάθος! Μαλακό, λεπτό πράγμα είναι πολύ μοντέρνο, πρακτικό, άνετο και ευρύχωρο. Και σε αντίθεση με το εξωφρενικό, κομψό δικτυωτό δικτυωτό με πιπέρι, δεν είναι τόσο απαιτητικό στην επιλογή των ρούχων και είναι κατάλληλο ως καθημερινό μοντέλο. Στην εργασία είναι βολικό να καθοδηγείται από "Πλεκτομηχανές τσάντα βελονάκι »βίντεο ή να μεταβείτε σε μια βήμα-προς-βήμα κύρια τάξη.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

{googleads}
Για την προτεινόμενη έκδοση της τσάντας, που μπορείτε εύκολα να κάνετε μια παραλλαγή τόσο σε σχήμα όσο και σε χρώμα, χρειάζεστε περίπου 120 γραμμάρια νήματα από βαμβάκι ή ακρυλικό και άγκιστρο 3. Μια αλυσίδα των βρόχων αέρα που φτάνει μέχρι και 20 εκατοστά συνδέεται στον πυθμένα και στη συνέχεια η εργασία εκτελείται όλο το εικοσιτετράωρο, περιστρέφοντας το προϊόν. Το μοτίβο εκτελείται από στήλες με ένα βελονάκι και στην αρχή κάθε σειράς - 3 βρόχους αέρα στην άνοδο. Για να επεκτείνετε τη διάμετρο του πυθμένα, κάνοντας τη μετάβαση σε μια νέα σειρά στις άκρες, αντί για μια στήλη με ένα βελονάκι είναι δεμένη 5. Κάθε τρεις σειρές, είναι απαραίτητο να θέσει 2-3 σειρές χωρίς προσθήκη.

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Το μοτίβο πλέγματος αρχίζει κατευθείαν από το κάτω μέρος, χωρίς να κάνει σπάσιμο, σύμφωνα με την αναφορά του σχήματος. Σε ύψος 20-25 εκ. Του καθαρού σχεδίου στο πλάι του οπίσθιου τοιχώματος, προσαρτάται μια βαλβίδα μήκους 6-8 εκ. Το νήμα κόβεται και στερεώνεται. Είναι πολύ βολικό να σταματήσετε στο πλευρικό σημείο και από εκεί να αποσύρετε τον ιμάντα του προϊόντος. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αυθαίρετο μήκος και το πλάτος της λωρίδας είναι 8 βρόχους σε στήλες με ένα βελονάκι. Το δεύτερο άκρο του ιμάντα συνδέεται από την αντίθετη πλευρά. Η περίμετρος της βαλβίδας και η εσωτερική διάμετρος της ίδιας της σακούλας συνδέονται με μια σειρά από στήλες χωρίς βελονάκι. Στο κέντρο της βαλβίδας είναι ραμμένο ένα βρόχο-συνδετήρα, το οποίο μπορεί να διακοσμηθεί με μια βούρτσα ή οποιαδήποτε ανάρτηση. Τσάντες για το καλοκαίρι τελειώνει με διακόσμηση, διότι ακόμη και για μια παιδική σχολική τσάντα υπάρχουν συμβουλές "Πώς να διακοσμήσετε ένα σχολικό σακίδιο".
Κατ 'αρχήν, για τέτοια μοντέλα μπορείτε να πάρετε ένα άλλο πρότυπο-πλέγμα. Για παράδειγμα, καλέστε το με εναλλασσόμενες στήλες με 1-2 nakidami και δύο βρόχους αέρα. Και για κάθε επόμενη σειρά, αλλάξτε το χρώμα του νήματος. Το αποτέλεσμα είναι το πρωτότυπο πράγμα στην ταινία. Ή κομψή εμφάνιση θα δώσει ένα ανοιχτό σχέδιο ή ένα μοτίβο από δίχτυ φιλέτο. 

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Συνδετήρες για κροσέ τσάντες

Τι θα έπρεπε να είναι μια πόρπη σε μια πλεκτή τσάντα; Η απόφαση αυτή αφήνεται στην επιλογή του ερμηνευτή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δυνατές οι ακόλουθες επιλογές: κορδόνια, φερμουάρ, κουμπί ή κουμπί. Μερικές φορές αυτό το κομμάτι μπορεί να αλλάξει δραματικά το μοντέλο. Μετά από όλα, να μάθουν πώς να φέρουν τσάντες είναι μερικές φορές δεν είναι πιο δύσκολο από το να πλέκονται παντόφλες σπίτι με τα χέρια σας. Επομένως, τόσο μεγάλη προσοχή δίνεται στα αξεσουάρ. 

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

Η αστραπή είναι πιο συχνά ραμμένη σε "Πλεκτό καλοκαίρι τσάντα τσάντα »σχέδιο, δεδομένου ότι είναι μαζί της ότι το πράγμα φαίνεται καθαρότερο. Επιπλέον, ο αστραπής είναι ένα αξιόπιστο στοιχείο που εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια των εσωτερικών περιεχομένων. Το μόνο μειονέκτημα του: η πολυπλοκότητα του ράψιμου. Τα κουμπιά και τα κουμπιά είναι πολύ πιο εύκολα προσαρτημένα στο προϊόν. πιο συχνά σε μια βαλβίδα κλαπέτου με μια σχισμή ή ένα βρόχο. Τα άγκιστρα είναι κατάλληλα για μια μεγάλη μεγάλη τσάντα. Το Classic είναι εξοπλισμένο με κορδόνια. Τα πιο κομψά και ακριβά είναι οι συνδετήρες- "φιλιά".

Τσάντες για ποδιές: διαγράμματα και περιγραφές

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

{googleads}

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

πλεκτό σάκο

 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 6 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: