Πλεκτό οργανωτή μπάνιου

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει την προσοχή σας στο γεγονός ότι κάθε διακόσμηση του εσωτερικού, είτε πρόκειται για κουζίνα, κρεβατοκάμαρα ή μπάνιο, δημιουργεί πρωτότυπα πράγματα, που συχνά δημιουργούνται από τον εαυτό τους. Και αν αυτό το πράγμα είναι επίσης πολυλειτουργικό και δεν χρησιμεύει μόνο για να διακοσμήσει το δωμάτιο, αλλά, στο πλάι, ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση των μικρών μικροσκοπικών, τότε απλά δεν έχουν τιμές.

 

Είναι ένα τέτοιο πράγμα που είναι ένας κομψός πλεκτός οργανωτής μπάνιου, ο κύριος τάξη του οποίου προσφέρουμε παρακάτω. Αυτός ο βολικός διοργανωτής, μπορείτε να κρεμάσετε στο μπάνιο και να βάλετε σε αυτό μια ποικιλία από πράγματα - χτένες, οδοντόβουρτσες, washcloths, καθώς και διάφορα καλλυντικά.

 

Έτσι, για να συνδεθείτε οργανωτής του μπάνιου χρειαζόμαστε:

- ακρυλικά νήματα με μπλε χρώμα.

- ακρυλικά νήματα λευκού χρώματος.

- ακρυλικά νήματα κόκκινου χρώματος.

- βελόνες πλεξίματος?

- γάντζο για βελονάκι.

- μια παχιά βελόνα με ένα ευρύ μάτι.

 

Διοργανωτής για πλέξιμο μπάνιο - βήμα προς βήμα περιγραφή εργασίας:

 

Το πρώτο βήμα. Ο διοργανωτής μας αποτελείται από το κύριο ύφασμα και ταιριάζει σε αυτό τσέπες διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, το σχέδιο όλων αυτών προσφέρεται στην προσοχή σας παρακάτω. Ξεκινήστε να πλέκει με τις βασικές λεπτομέρειες. Ως εκ τούτου, θα συνδέσουμε μεμονωμένα κάθε τμήμα σύμφωνα με τις παρακάτω διαστάσεις.

 

Πλεκτό οργανωτή μπάνιου

 

Το δεύτερο βήμα. Δώστε προσοχή σε όλες τις τσέπες γίνονται σε δύο χρώματα, σκεφτείτε αυτό κατά το πλέξιμο, αλλά ο κύριος πίνακας θα πρέπει να είναι δεμένα σε ένα χρώμα.

 

Το τρίτο βήμα. Στη συνέχεια, όλες οι λεπτομέρειες πρέπει να συνδέονται κατά μήκος της άκρης ενός νήματος από κόκκινο βελονάκι από μια σειρά από στήλες χωρίς βελονάκι.

 

Το τέταρτο βήμα. Αφού όλες οι λεπτομέρειες του διοργανωτή είναι έτοιμες, παραμένει μόνο να τις ράψω στο κύριο μέρος και να τελειώσω το έργο.

 

Πλεκτό οργανωτή μπάνιου

 

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το μπάνιο με τη βοήθεια ενός χαλιού μπάνιου, πώς να το κάνετε, να διαβάσετε σε ένα από τα μαθήματα μας.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 + = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: