Δαχτυλίδια από πλαστικό

Τα πλαστικά προϊόντα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθημερινά. Όλες οι μόνιμες γυναίκες της μόδας με ευχαρίστηση φορούν όμορφα βραχιόλια, σκουλαρίκια, μενταγιόν και δαχτυλίδια από πολυμερή πηλό. Αυτά τα στολίδια μπορούν να αγοραστούν και μπορείτε να τα φτιάξετε με τα χέρια σας, κάτι που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο. Η «πλαστική» καριέρα του μπορεί να ξεκινήσει με τη δημιουργία δαχτυλιδιών. Πώς να φτιάξετε ένα πλαστικό δακτύλιο? Ποια υλικά θα χρειαστούν για αυτό;

δαχτυλίδια από πλαστικό

Για την παραγωγή πλαστικών δακτυλίων χρησιμοποιείται ένα τυποποιημένο σύνολο υλικών: πλαστικό διαφόρων αποχρώσεων, ύφασμα γυαλίσματος, λάκα επίστρωσης, αιχμηρό μαχαίρι, επιφάνεια εργασίας, τροχαίο αντικείμενο και ειδικά κενά για δαχτυλίδια. Αν αυτά δεν ήταν κοντά, τότε για την κατασκευή δαχτυλίδια από πλαστικό κατάλληλο για συνηθισμένους δακτυλίους χωρίς πέτρες και στολίδια ή σύρμα.

Και για να βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο, δοκιμάστε να κάνετε ένα όμορφο δαχτυλίδι "Σφουγγάρια".

δαχτυλίδια από πλαστικό

Υλικά:
δαχτυλίδι
πλαστικό κόκκινου χρώματος
gel για πλαστικό
ακρυλικό λάκα

Εργαλεία:
μαχαίρι ή λεπίδα για πλαστικό
γυαλόχαρτο
φούρνο
πλαστικά πέλματα
μίλησε
αισθάνθηκε

δαχτυλίδια από πλαστικό

Περιγραφή εργασίας:
1. Από το πλαστικό, κυλήστε μια μικρή μπάλα και κόψτε το στο μισό με μια λεπίδα.
2. Πάρτε το μισό και αναμίξτε το κάτω χείλος από αυτό, δίνοντάς το φυσικό σχήμα. Για να δημιουργήσετε τα απαραίτητα ανάγλυφα, χρησιμοποιήστε τη λεπίδα.
3. Με τον ίδιο τρόπο, τυφλά το άνω χείλος. Δώστε ένα χαρακτηριστικό σχήμα με μια ακίδα.
4. Προετοιμάστε το τεμάχιο εργασίας για πλαστικά δακτυλίδια με τα χέρια και χρησιμοποιώντας ένα πήκτωμα για πλαστικό, συνδέστε πρώτα με το κάτω και μετά με το άνω χείλος.
5. Βάλτε το δαχτυλίδι στην πλάκα και βάλτε το στο φούρνο.
6. Μετά την ψύξη, απολιπάνετε το δακτύλιο με σαπούνι και νερό, με άμμο με γυαλόχαρτο και μετά με πίλημα.
7. Καλύψτε το δαχτυλίδι με ένα βερνίκι και τοποθετήστε το σε ένα φύλλο ή χαρτί.

Για το δαχτυλίδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο το σχήμα των χειλιών, αλλά και διάφορα λουλούδια, πεταλούδες, πουλιά, καθώς και ασυνήθιστο χύτευση με πλαστικό.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 + = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: