Ζωγραφική με βαμμένα χρώματα. Παράθυρο από βιτρό “Χιονάνθρωπος”. Master class με βήμα προς βήμα φωτογραφία

Η ζωγραφική με χρώματα είναι πολύ συναρπαστική. Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη δημιουργία βιτρώ παράθυρα, και θέλω να μοιραστώ ένα από αυτά μαζί σας.

Για να δημιουργήσετε ένα παράθυρο βιτρό "Χιονάνθρωπος" θα χρειαστείτε:

1. Χρώματα από βιτρό,

2. Ένα φύλλο χαρτιού

3. Αρχείο

Βιτρώ παράθυρο "Χιονάνθρωπος" πλοίαρχος τάξη.

Εκτυπώστε οποιοδήποτε σχέδιο στον εκτυπωτή. Μπορείτε να πάρετε χρωστικές σελίδες ή οποιαδήποτε εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε ένα παράθυρο από βιτρό.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Συνδέστε μια εικόνα σε ένα αρχείο, αλλά ακόμα καλύτερα σε έναν σκληρό, διαφανή φάκελο. Δεν θα λυγίσει και το χρώμα θα διανεμηθεί ομοιόμορφα.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Περάσαμε το περίγραμμα με το μαύρο βαμμένο βερνίκι. Αφήνουμε 2 ώρες για να στεγνώσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα στεγνώσει, και δεν θα λερωθεί, και θα αναμιχθεί με άλλα χρώματα. Πήρα τα χρώματα, που ονομάζονται "Prilipayka", είναι καλά κολλημένα σε διάφορες λεπτές επιφάνειες (γυαλί, κεραμίδια, βερνικωμένες επιφάνειες).

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Έχω ζωγραφίσει τέτοιες χρωματισμένες γυάλινες μπογιές. Υπάρχουν χρώματα με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ακόμη και με γυαλάδα και με μεγάλη ένταση.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Συμπληρώνουμε το σχέδιο στο εσωτερικό του περιγράμματος με χρώματα, έτσι ώστε να μην ξεπερνούν τα περιγράμματα, να μην αναμιγνύονται με τα γειτονικά, διαφορετικά θα προκύψει ένα θαμπό και όχι ακριβές σχέδιο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεταβάσεις ορισμένων λουλουδιών σε άλλους κατά βούληση.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Έχει ολοκληρωθεί η σχεδίαση με βαμμένα χρώματα και εδώ είναι η εικόνα γεμάτη με χρώματα.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Το πλήρως στεγνό χρώμα γίνεται διαφανές. Χρειάζονται περίπου 12 ώρες για να στεγνώσει.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Μετά από πλήρη ξήρανση, το παράθυρο από βιτρό μπορεί να διαχωριστεί εύκολα από το αρχείο ή το φάκελο.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Η τελική πινελιά. Σύνδεση χειμώνα βιτρό παράθυρο "χιονάνθρωπος" σε οποιαδήποτε, κατά προτίμηση διαφανή θέση. Έτσι μπορείτε να κάνετε το χειμώνα, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, το βιτρό της άνοιξης, ακόμη και να γυρίσετε το παράθυρο σε ένα ενυδρείο. Καλή τύχη στο μετασχηματισμό του εσωτερικού σας.

ζωγραφική. Χιονάνθρωπος από βιτρό

Συντάκτης: Λάρισα Σουσλόβα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: