Επικάλυψη της εικόνας. Φωτογραφία master-class με βήμα προς βήμα φωτογραφίες

Στο εικονικό περιβάλλον ζωγραφικής εικονίδια επιχρύσμησης καταλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό μέρος. Σχεδόν κανένα εικονίδιο δεν έχει απομείνει χωρίς να κάνει χρυσό σε αυτό. Μπορεί να είναι μια επιχρύσωση του φόντου, ή απλώς ένα φωτοστέφανο, ή μερικές λεπτομέρειες, ή όλες μαζί μαζί. Με άλλα λόγια, υπάρχουν πολλές τεχνολογίες και τεχνικές για την επιχρύσωση. Συνενώνει από ένα - είναι πάντα επιχρυσωμένο με φύλλα χρυσού. Από τους αρχαίους χρόνους στην εικονογραφία είναι γνωστή μια τέτοια μέθοδος επιχρύωσης, όπως το σχέδιο φύλλων χρυσού φύλλου στον βοηθό.
Εν συντομία, ο βοηθός είναι ένα συγκολλητικό, λόγω του οποίου ο ίδιος ο χρυσός κολλά στην επιφάνεια του στρώματος μελάνης της εικόνας. Αργότερα ο ίδιος ο βοηθός άρχισε να ονομάζεται η υποδοχή μιας τέτοιας επιχρύωσης. Ο βοηθός διαφέρει από άλλα συγκολλητικά, τα οποία στην εικονογράφηση δεν είναι μικρά, επειδή χρησιμοποιούνται για να εκτελέσουν μια συγκεκριμένη αλλά πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική για επιχρύσωση. Συγκεκριμένα, αντλώντας από την εικόνα των λεπτότερων ακτίνων φύλλων χρυσού, η οποία δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί να μιμηθεί με κανέναν τρόπο. Τι είμαστε μαζί σας σήμερα και προσπαθήστε να δείτε μόνοι σας.
Κατά την παλιά εποχή, ο βοηθός κατασκευάστηκε με διαφορετικούς τρόπους. Θα μπορούσε να είναι βρασμένο σκόρδο και να υπερασπιστούν την μπύρα, το λεγόμενο μούστο ... Αρχαία Δάσκαλος έψαχνε λύσεις για τις εργασίες που βασίζονται στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η πραγματικότητά μας έχει αλλάξει λίγο - η πρόοδος έχει αγγίξει ακόμη και μια τέτοια ιερή τέχνη όπως η ζωγραφική των εικόνων. Υπάρχουν σύγχρονα υλικά που θα μας επιτρέψουν να αντικαταστήσουμε τις αρχαίες τεχνολογίες που χρειάστηκαν πολύ χρόνο και προσπάθεια από τον πλοίαρχο. Ως εκ τούτου, θα χρησιμοποιήσουμε τη σύγχρονη κόλλα σαν κόλλα. Αυτό το αλκοόλ Mordan (Mordan - είναι μια ομάδα κόλλες για επιχρύσωση, συμβαίνουν περισσότερο) La Doratura:

εικονίδια επιχρύσμησης

Λοιπόν, φυσικά, το φύλλο φύλλο χρυσού ίδια:

εικονίδια επιχρύσμησης

Στάδια εργασίας για τα εικονίδια επιχρύσμησης

Ο βοηθός στο εικονίδιο χρησιμοποιείται σχεδόν παντού. Μπορεί να κοπής (κοπή - είναι ένας γενικός όρος κατά την εργασία τις λεπτομέρειες της εικόνας, με άλλα λόγια, θα μπορούσε κανείς να πει: εργασία) τα ρούχα, και τα στοιχεία του τοπίου, και ακόμη υπάρχουν παραδείγματα χρήσης βοηθά στην κοπή των μαλλιών της που απεικονίζεται εικόνα (αυτή είναι η περίφημη Νόβγκοροντ εικονίδιο «Άγγελος χρυσά μαλλιά «ή κάποιο άλλο εικονίδιο με ένα σχεδόν πανομοιότυπο τίτλο» Σωτήρας χρυσά μαλλιά «, το XIII αιώνα). Αλλά σε κάθε περίπτωση, ένας βοηθός χρειάζεται ένα ίδρυμα. Θα βάλουμε μια βοήθεια στα ρούχα σας. Στα ρούχα του Θεού υπηρέτη Ιησού Χριστού.

εικονίδια επιχρύσμησης

Εδώ βλέπουμε ένα ανοιχτό τμήμα του εικονιδίου (το άνοιγμα - σε εικονογράφηση σημαίνει βαμμένο) κατά μήκος του περιγράμματος της εικόνας. Αυτό είναι το λεγόμενο χιτώνα. Τις περισσότερες φορές είναι πορτοκαλί, λιγότερο καφετί ή διαφορετικού χρώματος. Θα το χρυσό.
Εκτός από την κόλλα που αναφέραμε παραπάνω, θα χρειαστούμε και άλλα εργαλεία. Δηλαδή lampenzel (φωτογραφία σωστό), ή με άλλα λόγια «πόδι» λέγεται συχνά για να ζωγράφους - αυτό είναι ένα τόσο ευρύ, μέχρι 15 cm και πλάτος βούρτσα γούνα σκίουρου .. Έχει «primagnichivaet» στον εαυτό του αφήνει το καλύτερο φύλλο χρυσού που μας απαλλάσσει από τον κίνδυνο της ζημίας που θα φάτε, απλά δουλεύαμε με τα χέρια του.

εικονίδια επιχρύσμησης

Θα χρειαστείτε το μαξιλάρι (μια ειδική συσκευή με τη μορφή της ένα μαξιλάρι με ένα κάλυμμα βελούδο, χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση της κοπής της φύλλο χρυσού που μερικές φορές είναι απαραίτητο να εξοικονόμηση επίδραση φύλλα χρυσού) και το λεγόμενο μαχαίρι Gilder (στην πραγματικότητα για την πιο κοπή χρυσού, στην περίπτωσή μας θα χρησιμοποιήσουμε ένα συμβατικό νυστέρι ). Όλα αυτά τα στοιχεία μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία (βρίσκονται στα αριστερά).
Η διαδικασία της επιχρύωσης είναι πολύ συναρπαστική. Στα μάτια σας υπάρχει, χωρίς υπερβολή, ένα πραγματικό θαύμα.

εικονίδια επιχρύσμησης

εικονίδια επιχρύσμησης

εικονίδια επιχρύσμησης

Προκειμένου για τέτοιες ακτίνες, ο πλοίαρχος πρώτα πρέπει, ως έχει, να τους βάψει με κόλλα. Στη συνέχεια, βάλτε το πάνω φύλλο φύλλο χρυσού, νυχιών (νύχια, τότε πιέζεται στην επιφάνεια χρυσού χτυπώντας ελαφρά) από μαλλί της και αμέσως χτυπήστε ελαφρά.
Βίντεο
Και έτσι ο εικονογράφος πηγαίνει στο τέλος. Κάνοντας ένα μετά το άλλο δεκάδες από τις καλύτερες ακτίνες. Το κύριο πράγμα είναι να τα βάλουμε στη σωστή κατεύθυνση, κάθε ακτίνα να είναι στη θέση της και να έχει το δικό της μήκος και σχήμα. Επειδή αυτές οι ακτίνες του assis δημιουργούν εκτός από τη μοναδική ομορφιά και το σχήμα (όγκος) της εικόνας. Μερικές φορές η διαδικασία της κατάρτισης ενός βοηθού καθυστερεί για πολλές ημέρες. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Φυσικά, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα χρειάζεστε μια μεγάλη, πολυετή εμπειρία.

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

Ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Με μια συγκεκριμένη μείωση, ο βοηθός μοιάζει με αρνητικό:

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

Το έργο ολοκληρώνεται.

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

Τα υπόλοιπα χρυσού, τα οποία παραμένουν από το χτύπημα, τα εικονιστικά χρώματα δεν ρίχνουν ποτέ. Τους συγκεντρώνει μέχρι ένα ορισμένο ποσό και την καθιστά λεγόμενο «λιωμένο χρυσό» (ή σε απλή γλώσσα «tvorenku»). Αυτό το υλικό, που λαμβάνεται με άλεση κομμάτια του χρυσού στο διάλυμα του αραβικού κόμμεος (ακακία - σκληρυμένη ρητίνη, συχνά ακακία). Το πλήρωμα χρησιμοποιείται επίσης για την κατάρτιση βοηθού. Με μόνο μία διαφορά - εργασία με κρέμα χρυσού όπως το συνηθισμένο χρώμα.
Λοιπόν, εδώ, εικονίδια επιχρύσμησης τελείωσε.

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

εικονίδια επιχρύωσης για βοηθός

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: