Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Δώρα από γλυκά είναι κατάλληλα για οποιεσδήποτε διακοπές, επειδή τα γλυκά είναι σαν τα παιδιά και οι γονείς τους. Συγκεντρώσαμε για εσάς τις λαμπρότερες ιδέες, οι οποίες θα επιτρέψουν να αποκτήσετε στο τέλος πολύ ελκυστικά και αποκλειστικά δώρα.

Δώρα από γλυκά με τα δικά τους χέρια

Μπουκέτο από τριαντάφυλλα

Ένα κομψό μπουκέτο από τριαντάφυλλα σε ένα καλάθι θα είναι ένα τέλειο δώρο για κάθε γιορτή, είτε πρόκειται για γενέθλια ή για ένα νέο έτος. Τα ζωντανά λουλούδια είναι καλά, αλλά γιατί να μην δημιουργηθεί μια απομίμηση ποιότητας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της σουίτας; Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η όλη διαδικασία μετατροπής των καραμελών στρογγυλής σοκολάτας σε κομψά τριαντάφυλλα είναι φωτισμένη βήμα προς βήμα.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε πολλά τετράγωνα φύλλων - όσο το σύνολο θα πρέπει να έχετε τριαντάφυλλα. Σε κάθε τετράγωνο τυλίξτε γύρω από μια στρογγυλή καραμέλα σοκολάτας και στερεώστε με ένα πυκνό χρυσό νήμα.

Απαιτείται κυματοειδές χαρτί ροζ ή ροδακινί για την κοπή των πετάλων. Το επιθυμητό σχήμα του οφθαλμού μπορεί να φανεί στη φωτογραφία. Τυλίξτε το κέντρο σοκολάτας στα κυματοειδή χαρτόνια και στερεώστε το με ένα νήμα.

Απαιτείται πράσινο κυματοειδές χαρτί για την κατασκευή πεντικιών. Κόψτε την λεπτομέρεια του οδοντωτού σχήματος (τα περιγράμματα μπορεί επίσης να δει στη φωτογραφία), βάλτε ένα μπουμπούκι πάνω του και στερεώστε το με ένα θερμο-πιστόλι.

Σαν μίσχο, χρησιμοποιήστε ένα ξύλινο σουβλάκι για τα κεμπάπ, πρέπει να τυλίγεται με μια ταινία από κυματοειδές χαρτί, που θα καλύπτει την ξύλινη επιφάνεια.

Ένα τριαντάφυλλο είναι έτοιμο - τώρα είναι απαραίτητο να κάνετε πολλά ίδια χρώματα και να τα τοποθετήσετε σε ένα καλάθι ή σε κάποιο άλλο κατάλληλο δοχείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει κάποια ελαστική βάση στο εσωτερικό του, ο σκοπός του οποίου είναι να κρατάει το μπουκέτο. Μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο κομμάτι σφουγγάρι μπάνιου ή ένα κομμάτι αφρού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την floral όαση. Ένα δώρο με τα χέρια σας - ένα μπουκέτο σοκολατάκια είναι έτοιμο!


Μπουκέτο με χιόνια

Αλλά ένα υπέροχο δώρο στις 8 Μαρτίου για μια αγαπημένη μητέρα ή γιαγιά, γλυκό δώρο (γλυκά) εδώ παίρνει την εμφάνιση των συμβόλων της άνοιξης - snowdrops. Ένα τέτοιο έργο τέχνης γίνεται στην τεχνολογία του σχεδιασμού της σουίτας πολύ απλά, το κολάζ φωτογραφιών που βρίσκεται παρακάτω θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια τέτοια εργασία.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Με τη βοήθεια του αριθμημένου ψαλιδιού κόψτε την κυματιστή λεπτομέρεια - θα είναι ένα φλιτζάνι χιονιού, θα πρέπει να έχει ένα πρασινωπό-κίτρινο χρώμα. Φυσικά, δουλέψτε με ένα τόσο ευγνώμονο υλικό όπως το κυματοειδές χαρτί. Το ίδιο υλικό, αλλά ήδη λευκό, είναι απαραίτητο για τη σκάλισμα των πετάλων, για κάθε χιονιού, 3 κομμάτια πρέπει να πάει. Οι λευκές λεπτομέρειες απλώνουν ελαφρώς τα δάκτυλά σας, έτσι ώστε να έχουν σχήμα κυπέλλου.

Όσο για τα γλυκά, τότε για αυτό το σκάφος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε, ακόμα και καραμέλες με περιτυλίγματα που στροβιλίζονται από τις δύο πλευρές, θα είναι ακόμη πιο βολικό στην εργασία. Έτσι, βάλτε την καραμέλα στο κέντρο χαρτιού, τυλίξτε το με ένα λευκό νήμα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Γεμίστε τη μέση με τρία πέταλα και διορθώστε το αποτέλεσμα με ένα νήμα. Κάνετε όσα χιόνια χρειάζεστε. Συλλέξτε τον απαραίτητο αριθμό "συμβόλων της άνοιξης" σε ένα μπουκέτο και διακοσμήστε με μια διακοσμητική "δαντελωτή" ταινία.

Κάντε ένα δώρο για το νέο έτος με δικά σας χέρια - ρολόγια από γλυκά, ένα πολύ πρωτότυπο "σπιτικό".

Δώρο από γλυκά - ένα master class

Φέρνουμε στην προσοχή σας ένα master class για την κατασκευή ενός εξαιρετικά λεπτού καραβιού. Παρακάτω παρατίθενται βήμα προς βήμα φωτογραφίες που απεικονίζουν τη διαδικασία δημιουργίας ενός τέτοιου ανθρωπογενούς θαύματος.

Δώρα από γλυκά με τα δικά τους χέρια - φωτογραφία:

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αγοράσετε τεχνητά λουλούδια - δεν χρειάζεται να κάνετε έργα τέχνης "από το μηδέν", θα απλοποιήσει πολύ το έργο αν έχετε πολύ λίγο χρόνο για να κάνετε μια παρουσίαση.

Πάρτε λουλούδια, κάτι που θυμίζει Ranunculus - θα δούμε πολύ καλή "διάμεση" σοκολάτα. Πολύ ελκυστική φαίνεται ένας συνδυασμός ανοιχτό ροζ και μοβ, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε καλύτερα.

Στρογγυλή καραμέλες σοκολάτας τυλίξτε με ασημένιο και χρυσό φύλλο, τοποθετήστε μια λεπτή λωρίδα διπλής όψης scotch και "φυτό" μέσα στο λουλούδι. Δημιουργήστε όσα αντίγραφα χρειάζεστε για το μπουκέτο.

Σε μια στρογγυλά κομμάτια δοχείου θέσει floral σφουγγάρι (φυσικά, να εμποτίζεται με νερό δεν είναι απαραίτητο) στο πορώδες υλικό τοποθετήστε τα λουλούδια και άλλα διακοσμητικά, μία όμορφη σύνθεση.

Εάν το δοχείο δεν φαίνεται πολύ επιτηδευμένο, τότε θα πρέπει να εξευγενιστεί - για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας μια ταινία διπλής όψης μπορείτε να το καλύψετε με κορδέλες.

Δώρα από γλυκά για τις 23 Φεβρουαρίου

Ποιος είπε ότι ένα δώρο για έναν άνθρωπο από γλυκά είναι αυτή η ανοησία; Στην πραγματικότητα, ένα ισχυρό σεξ είναι επίσης πολύ λάτρης της γλυκιάς, και αν παρουσιάσετε τα γλυκά στο αρχικό σχέδιο, ο άνθρωπος, σίγουρα, θα πηδήσει για χαρά σαν ένα παιδί.

Δώρα για 23 γλυκά μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές, μπορείτε να κολλήσετε σε ένα θέμα των διακοπών και τοποθετήστε ένα δώρο με τη μορφή μιας δεξαμενής ή ένα στρατιωτικό φορτηγό, επίσης, για την αγαπημένη σας μπορεί να καθοδηγείται από τις παρακάτω φωτογραφίες, κάνει μια πολύ ρομαντική συσκευασία δώρου, όπου θα είναι δυνατόν στη συνέχεια να τεθεί ένα γλυκό δώρο.

Δώρα από γλυκά - φωτογραφία:

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Έγινε ένα τέτοιο πακέτο με μια καρδιά με την τεχνική origami, στην πραγματικότητα, τίποτα περίπλοκο δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ακολουθήσετε ακριβώς τις οδηγίες της φωτογραφίας - τα βέλη δείχνουν την κατεύθυνση των φύλλων φορές από βαρύ χαρτί.

Μια πραγματική εστία αυτού του κουτιού είναι μια καρδιά χαρτιού, η οποία διπλώνει χωριστά. Αυτό είναι έτοιμο δώρο της καραμέλας στις 23 Φεβρουαρίου με τα χέρια του, τα οποία θα δείξουν όλη σας την ένθερμη αγάπη.

Και εδώ είναι μια άλλη πρωτότυπη τάξη master για την κατασκευή κουτιού δώρου για γλυκά. Ένα όμορφο κτηνοτροφείο, διακοσμημένο με καρδιά, θα μιλήσει όχι μόνο για την αγάπη σας, αλλά για την επικείμενη προσέγγιση της άνοιξης, η οποία είναι ήδη αισθητή στα τέλη Φεβρουαρίου. Κοιτάξτε τις βήμα προς βήμα φωτογραφίες παρακάτω και προσπαθήστε να αναπαραγάγετε αυτό το χειροποίητο αριστούργημα.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Το πρώτο βήμα στο πλαίσιο του καθεστώτος που προτείνεται ανωτέρω για το αντικείμενο εργασίας birdhouse περικοπή, κάνει όλες τις απαραίτητες περικοπές και τα φρουτάκια, περάστε μέσα στη δεξιά υποδοχή κόκκινο σατέν κορδέλα. Στο εσωτερικό, βάλτε μια σκεδασμένη οβάλ καραμέλες σε ένα πολύχρωμο φύλλο, το οποίο σε εμφάνιση θα μοιάζει με αυγά πουλιών. Συναρμολογήστε το κιβώτιο στερεώνοντάς το στην επιθυμητή κατάσταση με μια κορδέλα. Λοιπόν, η τελική πινελιά για την πληρότητα είναι ένα χαρτί πουλί, το οποίο πρέπει να κολληθεί κοντά στην καρδιά - την είσοδο στο birdhouse.

Τα δώρα του νέου έτους από τα γλυκά με τα δικά τους χέρια

Για το νέο έτος είναι συνηθισμένο να προσφέρετε γλυκά, τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Σας προσφέρουμε ένα κολάζ φωτογραφιών που λέει για όλες τις περιπλοκές της συναρμολόγησης ενός υπέροχου κουτιού δώρου, μέσα στο οποίο μπορεί να κρύβεται και Δώρα καραμέλα του νέου έτους ανάμικτα, και ακόμη και ένα muffin. Είμαστε βέβαιοι ότι μια τέτοια επιλογή θα προκαλέσει γενικά τον ενθουσιασμό.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Χρησιμοποιώντας το πρότυπο που προτείνεται παραπάνω, σχεδιάστε ένα κενό σε όμορφο χαρτί, κόψτε το και το λυγίστε στα σωστά σημεία. Θα πάρετε κάτι σαν ένα λουλούδι με 4 πέταλα ή νιφάδες χιονιού με 4 ακτίνες, λυγίστε σύμφωνα με το σχέδιο. Στην κορυφή κάθε γροθιού ακτίνων από μια τρύπα. Μέσα από τις τρύπες, περάστε μια όμορφη κορδέλα, βάλτε ένα γλυκό δώρο μέσα και συνδέστε το με ένα όμορφο τόξο. Το Luchiki θα αυξηθεί έτσι και το κουτί θα κλείσει.

Κόψτε επίσης μια όμορφη ανοιχτή νιφάδα χιονιού από το φύλλο χαρτιού σύμφωνα με τα σχέδια που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Τοποθετήστε ένα χάρτινο νιφάδα χιονιού κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τοποθετήστε το πάνω από αυτό δώρο σοκολάτας με τα χέρια σας για το νέο έτος - ένα κουτί γλυκά.

Με την ευκαιρία, μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για αυτές τις μαγικές χειμερινές διακοπές θα είναι ένα παιδικό δώρο σοκολάτας με τα χέρια τους - το SpongeBob.

Δώρα από γλυκά για γενέθλια

Ποιος δεν θέλει να πάρει ένα ασυνήθιστα όμορφο δώρο για τα γενέθλια, κατά τα οποία τα γλυκά και τα όμορφα φυτά είναι "μικτά"; Παρακάτω σας προσφέρουμε μια σειρά από βήμα προς βήμα φωτογραφίες που απεικονίζουν τη διαδικασία δημιουργίας ενός καλαθιού λουλουδιών δώρων.

Ένα εξαιρετικά όμορφο καλάθι που μπορείτε να φτιάξετε με τη βοήθεια φύλλων χαρτονιού, παρεμπιπτόντως, μπορείτε να απορρίψετε πλήρως το σκουπίδια, για παράδειγμα, ένα κουτί από τις νιφάδες. Ανατρέξτε στις παρακάτω οδηγίες φωτογραφίας το συντομότερο δυνατόν.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Πρώτα πρέπει να φτιάξετε ένα κομμάτι για το ίδιο το καλάθι. Στο προτεινόμενο πρότυπο, κόψτε το κομμάτι εργασίας, το λυγίστε στα σωστά σημεία. Στο εσωτερικό, τοποθετήστε το πορώδες υλικό. Τυλίξτε ένα πανέμορφο πανί, κολλήστε τη χρυσή πλεξούδα και διακοσμήστε τις λαβές από σύρμα με την ίδια πλεξίδα. Ως πρόσθετη διακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες-μαργαριτάρια. Στο εσωτερικό βάζουμε πολλά λουλούδια καραμελών (οι αρχές της κατασκευής τους, έχουμε ήδη περιγράψει παραπάνω).

Και εδώ μια άλλη έκδοση του σχεδίου του καλαθιού - οι βήμα προς βήμα φωτογραφίες παρακάτω σας λένε για τη διαδικασία. Για να δουλέψετε, χρειάζεστε ένα πραγματικό καλάθι για να τοποθετήσετε πορώδες υλικό.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Candy, σύρμα και κυματοειδές χαρτί μετατρέπονται σε όμορφα λουλούδια με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Στυπήστε καλά το σφουγγάρι τους, τα υπόλοιπα κενά κλείνουν τα απορρίμματα της πράσινας πράσινο.

Δώρα από σοκολάτες με τα χέρια σας - master class "Lotus"

Ένα όμορφο λουλούδι λωτού θα ευχαριστήσει όλους, αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο - είναι μόνο απαραίτητο να ακολουθήσετε τις φωτο-οδηγίες.

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Δώρα από γλυκά για οποιεσδήποτε διακοπές. Ιδέες με λεπτομερείς φωτογραφίες

Ως βοηθητική επιλογή, ετοιμάστε ένα πώμα κρασιού - από αυτό κόψτε τον κύκλο, ο οποίος θα πρέπει να τρυπηθεί με πράσινο σύρμα. Σφίξτε την άκρη - στερεώστε την έτσι ώστε ο φελλός να συγκρατείται καλά. Διαδώστε το φελλό με κόλλα και "φυτέψτε" μια στρογγυλή καραμέλα πάνω του.

Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, κάντε πολλές λεπτομέρειες για ένα λωτό από κυματοειδές χαρτί ροζ και πράσινο. Τα πέταλα τεντώνονται (τα βέλη υποδεικνύουν την κατεύθυνση, τραβήξτε προσεκτικά για να μην σκιστεί το κομμάτι). Με αυτό τον τρόπο, προετοιμάστε όλα τα στοιχεία και προχωρήστε στη συναρμολόγηση του λωτού. Κατ 'αρχάς, κολλήστε τρία κομμάτια ροζ χρώματος σε "καραμέλα σε ένα ραβδί", έπειτα μερικά ακόμη, γεμίζοντας τα κενά. Τελειώστε με ροζ πέταλα και στη συνέχεια κολλήστε τα πράσινα μέρη του pedicel. Εδώ είναι έτοιμο ένα τρυφερό λωτό, το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε οποιαδήποτε σύνθεση ή κουτί δώρου.

Όπως μπορείτε να δείτε, για οποιεσδήποτε διακοπές υπάρχει μια πρωτότυπη ιδέα για τη χρήση γλυκά. Συμφωνείτε ότι η παροχή ζαχαρωτών σε κουτιά είναι αρκετά βαρετή, γι 'αυτό σας συνιστούμε να στραφείτε στον σχεδιασμό της σουίτας και να συνεχίσετε να παρουσιάζετε μόνο φωτεινά και αποκλειστικά δώρα.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: