Χειροποίητο σαπούνι “Amurchik” για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Master class με βήμα προς βήμα φωτογραφία

Γεια σας, η κύρια τάξη είναι αφιερωμένη στη δημιουργία σαπουνιού. Χειροποίητο σαπούνι "Amurchik" θα είναι ένα θαυμάσιο δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να επιλέξετε γεύσεις και έλαια, καθώς και το χρώμα του σαπουνιού, με βάση τις προτιμήσεις του ατόμου στον οποίο θα δώσετε ένα δώρο. Βεβαιωθείτε ότι το δώρο σας θα εκτιμηθεί, επειδή το κάνατε μόνοι σας.

Για να εκτελέσετε χειροποίητο σαπούνι, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα εργαλεία:

1. Ένα βάζο (είναι καλύτερα μικρό),

2. κουτάλα (για λουτρό νερού),

3. μαχαίρι (για κοπή βάσης σαπουνιού),

4. ξύλινο σουβλάκι (αναδευόμενο σαπούνι),

5. σχήμα για σαπούνι πλαστικό "Amurchik"

6. Σταθείτε κάτω από το ζεστό.

Απαιτούνται τα ακόλουθα υλικά:

1. Βάση σαπούνι λευκό,

2. Συνθετικές υδατοδιαλυτές βαφές: πορτοκαλί και καφέ,

3. έλαιο γλυκών αμυγδάλων,

4. άρωμα για σαπούνι: γαλλικά μπισκότα,

5. Καλλυντικό άρωμα: καπουτσίνο,

6. Αιθυλική αλκοόλη (σε σπρέι) (φωτογραφία 1, φωτογραφία 9).

Το χειροποίητο σαπούνι "Amurchik" είναι ένα master class.

Παίρνουμε το λευκό σαπούνι και το κόβουμε με τετράγωνα χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Διαδώστε κομμάτια σαπουνιού σε ένα βάζο και βάλτε το σε ένα λουτρό νερού, περιμένοντας τη βάση να λιώσει.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Προσθέστε 10 σταγόνες ελαίου στη λιωμένη βάση σαπουνιού. Χρησιμοποιώ γλυκό αμυγδαλέλαιο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα άλλο λάδι, ανάλογα με τις ιδιότητες που θέλετε από το σαπούνι που λαμβάνετε.

Γλυκό αμυγδαλέλαιο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και έχει μια αναζωογονητική επίδραση διεγείροντας την ανάκτηση και την ανανέωση των κυττάρων επιδερμίδας, τρέφει αποτελεσματικά, μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα, επιταχύνοντας τη διαδικασία επούλωσης των μικρών ρωγμών και τεμάχια, το προστατεύει από περιβαλλοντικούς κινδύνους. Συμβουλή: Μην προσθέτετε πάρα πολλά σταγονίδια του πετρελαίου, ή στην επιφάνεια του σαπουνιού θα παραδώσει το πετρέλαιο, το οποίο στη συνέχεια μετατραπεί σε ένα λάκκο, δεν θα estetichno.Peremeshayte σουβλάκι.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Μην βάφετε τα βασικά, συμπληρώστε τη μορφή λευκής βάσης στην εικόνα του αγγέλου και στο μοτίβο, το οποίο βρίσκεται σε κύκλο. Περιμένουμε, όταν το στρώμα στεγνώνει, τότε γράφουμε λίγο με ένα σουβλάκι.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Το υπόλοιπο της βάσεως σάπωνος προσθέστε 13 σταγόνες αρώματος για σαπούνι: γαλλική ζαχαροπλαστική και κατά την κρίση του σχετικά με τον αριθμό των σταγόνων του πορτοκαλί χρώματος. Όλα τα μικτά.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Συμπληρώστε σε μορφή σάπωνα, χωρίς την προσθήκη στα άκρα των καλουπιών (αφήνουμε για ένα άλλο στρώμα χρώματος). Στην επιφάνεια της βάσης σάπωνος, που σχηματίζονται φυσαλίδες για τον καθαρισμό τους, ψεκάστε μία μικρή ποσότητα αλκοόλης από το φιαλίδιο σε φυσαλίδες, και θα εξαφανιστούν αμέσως.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Αφήστε το σαπούνι να κρυώσει πριν αρχίσετε να ρίχνετε ένα στρώμα βάσης σαπουνιού διαφορετικού χρώματος. Για να μειώσετε το χρόνο ρύθμισης, μπορείτε να το τοποθετήσετε στο ψυγείο για 13 λεπτά. Ξύστε την επιφάνεια του σαπουνιού αφού στερεοποιηθεί. Αυτό εξασφαλίζει ότι το άλλο στρώμα βάσης σαπουνιού δεν ξεφλουδίζει μετά τη σκλήρυνση.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Λιώστε μικρή ποσότητα λευκού βάσης σαπουνιού σε υδατόλουτρο, στη συνέχεια, προσθέστε 3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο και 7 σταγόνες αρώματος «καπουτσίνο», αρκετές σταγόνες ενός καφέ χρωστικής. Ανακατέψτε και χύστε το στο καλούπι.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Περιμένετε έως ότου το χειροποίητο σαπούνι στεγνώσει και σκληρύνει πριν βγείτε έξω από το καλούπι. Συμβουλή: μέχρι να στερεοποιηθεί το σαπούνι, μην το μετακινήσετε, διαφορετικά η επιφάνεια του σαπουνιού θα παρουσιάσει κυματισμούς και ανωμαλίες.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Εδώ είναι α σαπούνι για Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποδείχθηκε.

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Μπορείτε να κάνετε σαπούνι με τα χέρια σας οποιουδήποτε χρώματος. Σας εύχομαι δημιουργική επιτυχία! Αφήστε το όμορφο να είναι χρήσιμο!

χειροποίητο σαπούνι. Amurchik

Συντάκτης: Jan Bizina Vitalievna - επικεφαλής του στούντιο τέχνης "Blick" BOU DOD, η CDT "Constellation" Ομσκ.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: