Χειροποίητο σαπούνι “Καρδιά”. Μάστερ με φωτογραφία

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ... Οι διακοπές με μια καρδιά βύθισης περιμένουν πολλούς εραστές σε όλο τον κόσμο, γιατί αυτή τη μέρα μπορείτε να παραδεχτείτε σε κάποιον που αγαπάει την καρδιά. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να δείξουν τα συναισθήματά τους προφορικά, μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για την αγαπημένη του (ης), και όλα θα γίνουν σαφή. Αλλά η έκπληξη θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και το θέμα, όπως βλέπετε, δίνει αγαπούσε τον άνθρωπο σας στην επόμενη Ημέρα κάλτσες του Αγίου Βαλεντίνου, ή, ακόμη χειρότερα, truselya, κατά κάποιο τρόπο δεν ρομαντική. Ένα άλλο πράγμα, εάν κάνετε ένα δώρο με τα χέρια σας, και ακόμη και χρήσιμο να είναι. Ένα τέτοιο σουβενίρ μπορεί να είναι χειροποίητο σαπούνι. Λοιπόν, για να μην ξεχάσουμε τις διακοπές της αγάπης, το σαπούνι πρέπει να έχει τη μορφή καρδιάς.

Και έτσι, χειροποίητο σαπούνι - μάστερ

Για να κατασκευάσουμε αυτό το χειροποίητο σαπούνι, θα χρειαστεί:

  • Βάση σαπουνιού φυσική ελιά - 100 γρ.
  • Βάση macadamia και έλαιο σταφυλιού
  • Αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο και ροδάκινο
  • Κόκκινη καλλυντική βαφή
  • Χρυσή Glitter
  • Διοξείδιο του τιτανίου
  • Αλκοόλ
  • Σχήμα σιλικόνης "Καρδιά"

Κατασκευή:

Η βάση του σαπουνιού κόβεται σε τεμάχια, κάτι που θα διευκολύνει και θα επιταχύνει τη διαδικασία τήξης του σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε υδατόλουτρο.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

30 γραμμάρια βάσεως σάπωνος τήκεται αμέσως (10-15 δευτερόλεπτα σε φούρνο μικροκυμάτων ή 7-10 λεπτά σε ένα λουτρό ύδατος), στη συνέχεια προσθέστε σε αυτό το βασικό έλαιο, macadamia (2 σταγόνες) και 2 σταγόνες ροδέλαιο, 2 σταγόνες κόκκινης χρωστικής και χρυσή λάμψη στην άκρη ενός μαχαιριού. Όλο το μίγμα.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Στη μορφή σιλικόνης, ρίχνουμε το θεμέλιο σε μικρές καρδιές γύρω από τις άκρες και την κεντρική καρδιά. Αφαιρούμε τις φυσαλίδες με αλκοόλ και αφήνουμε τη βάση να στερεοποιηθεί. Όταν το στρώμα βάσης στερεοποιηθεί, θα είναι δυνατό να αφαιρεθεί το πορτοκαλί ραβδί των κηλίδων - που έχει ξεφύγει από τα όρια.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Στη συνέχεια, λειώσαμε άλλα 30 γραμμάρια βάσης σαπουνιού, προσθέτουμε λάδι από σπόρους σταφυλιού (2 σταγόνες), λάδι ροδάκινου (2 σταγόνες), διοξείδιο τιτανίου στο άκρο του μαχαιριού. Ανακατεύοντας.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Το προηγούμενο στρώμα είναι πασπαλισμένο με αλκοόλ για καλύτερη ραφή, και γεμίστε το με ένα λεπτό τράνταγμα ενός νέου στρώματος. Αφαιρούμε τις φυσαλίδες με αλκοόλ. Αφήστε το στρώμα να στερεοποιηθεί.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Τώρα λειώσαμε την υπόλοιπη βάση, προσθέτουμε λάδι από σπόρους σταφυλιού, ροδάκινα 2-3 σταγόνες, κόκκινη χρωστική (3 σταγόνες) και χρυσό αλεξίπτωτο. Ανακατεύοντας.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Το προηγούμενο ήδη παγωμένο στρώμα επεξεργάζεται με αλκοόλ και χύνεται ένα νέο κόκκινο στρώμα της βάσης. Αφαιρούμε τις φυσαλίδες και αφήνουμε το σαπούνι να σκληρύνει εντελώς.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Μετά από πλήρη στερεοποίηση του υποστρώματος, αφαιρέστε το σαπούνι από το καλούπι και κόψτε τα ανομοιόμορφα άκρα με το μαχαίρι. Η σαπουνάδα στο σπίτι έχει τελειώσει.

Χειροποίητο σαπούνι "Καρδιά" έτοιμο για χρήση, παραμένει να το συσκευάσετε όμορφα και μπορείτε να το δώσετε με ασφάλεια στους αγαπημένους σας.

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

*

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

*

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

*

Χειροποίητη καρδιά σαπουνιού

Απολαύστε το σαπούνι!

Συντάκτης: Julia Ulyanova

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

52 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: