Στεφάνι Πάσχας των κλαδιών: ένα βήμα-βήμα μάστερ τάξη και ένα λεπτομερές βίντεο μάθημα

Η παράδοση της διακόσμησης της κατοικίας για τις διακοπές του Πάσχα είναι, σε κάποιο βαθμό, μια ερμηνεία των ειδωλολατρικών διακοπών του ερχομού της άνοιξης. Το στεφάνι του Πάσχα είναι σύμβολο της άνοιξης, της αφύπνισης της φύσης. Σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα δεν είναι συνηθισμένο να το κρεμάς στην πόρτα. Ένα τέτοιο στεφάνι τοποθετείται σε ένα εορταστικό τραπέζι και μέσα του τίθενται κέικ, κεριά, αυγά. Στη διακόσμησή του πρέπει να υπάρχουν λουλούδια και σύμβολα του Πάσχα: αυγά, κουνέλι, κέικ.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Τι χρειάζεστε για στεφάνι;
Υλικά για την κατασκευή του στεφάνου του Πάσχα:
Λεπτά κλαδιά δέντρων (ιτιά, σημύδα, μουριά).
κόλλα (καρφιά και ροπή υγρού).
ψαλίδι;
Χρώμα κορδέλες, πλάτος 0,5-1 cm (πράσινο, κίτρινο περίπου 1 m).
διακοσμητικό δένδρα (μπορντό και ροζ λουλούδια);
μικρά διακοσμητικά λουλούδια (κίτρινα, μοβ, μπλε και ροζ λουλούδια).
μαλακό σύρμα.
μεγάλο διακοσμητικό λουλούδι?
διακοσμητικό αυγό του Πάσχα.
Τα υποκαταστήματα πρέπει απαραίτητα να προέρχονται από πολλά διαφορετικά δέντρα, έτσι ώστε να υπάρχουν διαφορετικά χρώματα και πιο ενδιαφέρουσα υφή. Οι ταινίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά χρώματα, αλλά όχι μεγαλύτερα από 1 cm και όχι περισσότερα από τρία χρώματα, έτσι ώστε να μην αποκλείονται τελείως τα κλαδιά. Ένα μεγάλο λουλούδι πρέπει να συμβολίζει την άνοιξη: μια πικραλίδα, μια τουλίπα, μια χιονοθύελλα. Αντί για ένα λουλούδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διακοσμητική φωλιά με ένα πουλί ή αυγά? αυγά μεγαλύτερα - βαμμένα ή βαμμένα.
Βήμα-βήμα οδηγίες κατασκευής:
1. Τα κλαδιά της Willow θα πρέπει να έχουν μήκος τουλάχιστον 1,5 - 2 μέτρα. Από αυτά κάνουμε ένα στεφάνι κενό: κάνουμε έναν κύκλο από τους κλάδους και τα συνδέουμε με ένα σύρμα (καθορίζοντας την επιθυμητή διάμετρο). Και στις δύο πλευρές θα πρέπει να παραμείνουν τα μακριά άκρα των ράβδων, έτσι ώστε η βάση να είναι ισχυρή.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

2. Στη συνέχεια, ανεμοιώνουμε τα υπόλοιπα άκρα των ράβδων πάνω σε στεφάνι, στερεώνοντάς τα με σύρμα ή τυλίγοντας μεταξύ των κλαδιών. Με τη βοήθειά τους κάνουμε το στεφάνι το σωστό σχήμα.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

3. Οι ράβδοι άλλων δέντρων (σημύδας και μουριάς) τυλίγονται σε μια βάση, οδηγώντας τους ανάμεσα σε κλάδους ιτιάς. Προσθέστε αυτούς τους κλάδους μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό "πάχος" και τον όγκο του στεφάνου. Συνδέουμε τα καλώδια με καλώδιο, κόβουμε τα τραχιά άκρα με ψαλίδι.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

4. Παίρνουμε τη πράσινη κορδέλα και το βγάζουμε δεξιόστροφα στο στεφάνι, καθαρίζοντας τα κλαδιά, αλλά δεν τράβηξε μαζί. Εάν η ταινία είναι σφιγμένη σφιχτά, τότε θα χάσει το σχήμα και την ένταση. Οι περιελίξεις πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση 7-10 cm μεταξύ τους.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

5. Μετά το πράσινο, τελειώνουμε την κίτρινη κορδέλα. Πρέπει να τυλίγεται προς την αντίθετη κατεύθυνση - αριστερόστροφα. Οι άκρες και των δύο ζωνών είναι σταθερές σε ένα σημείο, έτσι ώστε να μπορούν να κρύβονται πίσω από τη διακόσμηση. Μπορούν να κολληθούν, ή μπορείτε απλά να τεντώσετε μεταξύ των κλάδων.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

6. Διακοσμητικά μούρα ενός viburnum που διορθώνουμε με τη σειρά σε έναν κύκλο κάθε χρώμα, τραβώντας τους σε κλάδους.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

7.Τοποθετούμε ένα διακοσμητικό αυγό του Πάσχα στο κέντρο ενός μεγάλου λουλουδιού.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

8. Το διακοσμημένο λουλούδι είναι κολλημένο στις αρθρώσεις των ταινιών.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

9. Τα διακοσμητικά λουλούδια σε αυθαίρετη σειρά καθορίζονται σε έναν κύκλο. Εάν τα λουλούδια στο σύρμα, στη συνέχεια τυλίξτε γύρω από τα κλαδιά, αλλιώς - χρήση κόλλας. Το στεφάνι είναι έτοιμο.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Η διακόσμηση του σπιτιού σας για διακοπές είναι πολύ απλή, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια μέσα και τη δική σας φαντασία. Στις φωτεινές διακοπές του Πάσχα, το εορταστικό τραπέζι θα είναι ακόμα πιο κομψό με ένα τέτοιο στεφάνι.

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Πορτοκαλί στεφάνι κλαδιών

Στεφάνι Πάσχα των κλαδιών: λεπτομερές βίντεο μάθημα

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: