Υποδοχή καρτών γραφείου με τα χέρια σας

Στην ιστοσελίδα μας, πολλά μαθήματα αφιερώνονται στην κατασκευή διαφόρων όμορφων τεχνών από πλαστικά μπουκάλια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο υλικό από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διακοσμητικά, καθώς και τα σωστά πράγματα για το σπίτι και τη ζωή. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας πούμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά αρχεία βινυλίου και να δημιουργήσετε μια ασυνήθιστη κάρτα γραφείου για αυτούς.

Συμφωνώ σήμερα, πρακτικά, κάθε άτομο έχει μαζί του την δική του επαγγελματική κάρτα, κάνοντας μια ποικιλία επαγγελματικών καρτών στην Αγία Πετρούπολη (για λεπτομέρειες, μάθετε για παράδειγμα στο copy.spb.ru) και σε άλλες πόλεις, η υπόθεση είναι αρκετά κοινή και σε ζήτηση. Και όλα αυτά δεν είναι τυχαία, διότι χάρη στην επαγγελματική κάρτα καταφέρουμε να μάθουμε και να θυμόμαστε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη της και είναι επίσης εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί της την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, οι επαγγελματικές κάρτες συνήθως συσσωρεύονται πολύ, και κάθε φορά για να βρούμε το σωστό, αρχίζουμε να ταξινομούμε τις στοίβες των πανομοιότυπων καρτών. Για να διευκολυνθεί αυτό το καθήκον, το παγκοσμίως κατασκευασμένο κάτοχος επαγγελματικών καρτών, που είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθεί. Για να το δημιουργήσετε, θα χρειαστείτε:

- μία πλάκα βινυλίου.

- σφυράλα;

- κυβερνήτης.

- δείκτη.

Υποδοχή καρτών γραφείου με τα χέρια σας

Κάτοχος επαγγελματικών καρτών με τα χέρια του - περιγραφή της εργασίας.

Το πρώτο βήμα. Αρχικά, χρησιμοποιήστε το χάρακα και το χρώμα για να διαιρέσετε την πλάκα ακριβώς στο μισό και να σχεδιάσετε την κατάλληλη γραμμή.

Το δεύτερο βήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα αγκίστρι, κόψτε απαλά την πλάκα σε δύο μέρη.

Το τρίτο βήμα. Χρησιμοποιώντας ένα χάρακα και ένα δείκτη, εφαρμόστε τα ίδια σημάδια και στα δύο μέρη της πλάκας, μήκους περίπου πέντε εκατοστών, τουλάχιστον δύο εκατοστά μεταξύ τους.

Το τέταρτο βήμα. Στη συνέχεια κόψτε απαλά.

Υποδοχή καρτών γραφείου με τα χέρια σας

Το πέμπτο στάδιο. Παραμένει μόνο η σύνδεση των δύο τμημάτων της πλάκας μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων έως πέντε εκατοστών η μία από την άλλη. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κατάλληλα εξαρτήματα από ξύλο, πλαστικό ή άλλο έλασμα. Αφαιρέστε απλά δύο όμοιες λωρίδες, πλάτους ενός εκατοστού και οκτώ έως δέκα, και λυγίστε τις άκρες τους προς τα πάνω, προθέρμανση σε βραστό νερό.

Επίσης, χρησιμοποιώντας ένα από τα κύρια μαθήματά μας, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας θήκη τηλεφώνου για το τηλέφωνό σας.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

92 − = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: