Κομψό πολυέλαιος κρεβατιού με τα χέρια σας

Πολύ συχνά, η συνολική εσωτερική διακόσμηση δημιουργούν ασυνήθιστα πράγματα, που φαινόταν να θέσει τη διάθεση γύρω από το δωμάτιο, ήταν τόσο έντονο διακοσμητικό αντικείμενο είναι ένα κομψό πολυέλαιο γίνεται με τα χέρια του από το συνηθισμένο τζιν master class που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Μετά από μια τέτοια πολυέλαιος θα έχετε στο υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο αποκτήσει αμέσως μια ορισμένη μυστικισμό και τη δημιουργικότητα, και αν συνδυάσετε λινά 3d κρεβάτι και τον τόπο γύρω από το δωμάτιο μερικά πιο ασυνήθιστα κομμάτια της σύγχρονης τέχνης, αυτό το δωμάτιο θα είναι σαν διπλανό δωμάτιο.

Και έτσι, πολυέλαιος -για τάξη μάστερ.

Κομψό πολυέλαιος κρεβατιού με τα χέρια σας

Για δουλειά χρειαζόμαστε:

- μεταλλικό σκελετό από παλιό σκιάδιο?

- λευκό βαμβακερό ύφασμα.

- ψαλίδι;

- ραπτομηχανή.

Περιγραφή της εργασίας βήμα προς βήμα

Βήμα πρώτο. Πρώτα πρέπει να κοπεί τζιν λευκό σύνολο πανομοιότυπων κύκλους με διάμετρο πέντε εκατοστά. Για να διευκολυνθούμε να το κάνουμε αυτό, βάζουμε το ύφασμα σε διάφορα στρώματα, πιέζοντας το πρώτα με ζεστό σίδερο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κυκλικό μεμβράνη που έχει προηγουμένως κοπεί από ένα παχύ χαρτόνι.

Κομψό πολυέλαιος κρεβατιού με τα χέρια σας

Βήμα δεύτερο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τη ραπτομηχανή sostrochim όλα τα σωματεία σε μεγάλες γιρλάντες, την τοποθέτησή τους στη σειρά, το ένα μετά το άλλο. Το μήκος κάθε γιρλάντας θα πρέπει να είναι περίπου ένα μέτρο είκοσι εκατοστά.

Βήμα τέσσερα. Στη συνέχεια, στερεώστε το κενό ύφασμα των κύκλων επί του πλαισίου από την παλιά αμπαζούρ σε έναν κύκλο στο ίδιο επίπεδο, και το κέντρο είναι άδειο άλλη σειρά για να είναι μικρότερη από την πρώτη. Αν δεν έχετε κατάλληλο πλαίσιο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας από το σύρμα αλουμινίου.

Κομψό πολυέλαιος κρεβατιού με τα χέρια σας

Εδώ είναι ένα κομψό και όμορφο πολυέλαιος υπνοδωματίου για την κρεβατοκάμαρά σας σε μας έχει αποδειχθεί.

Κομψό πολυέλαιος κρεβατιού με τα χέρια σας

Επίσης, χρησιμοποιώντας ένα από τα μαθήματά μας, μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάξετε έναν αρχικό πολυέλαιο από πλαστικά μπουκάλια.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

59 + = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: