Κεντήματα σε παιδικά ρούχα

Συχνά αγοράζουμε ρούχα για τα παιδιά μας, αλλά πάντα θέλουμε τα ρούχα που αγοράσαμε να είναι ξεχωριστά. Αυτό είναι καλό αν μπορείτε να ράψετε και να δημιουργήσετε τα μόνα πράγματα στο αντίγραφό σας, αλλά πώς να είναι όλοι εκείνοι που δεν μπορούν να το κάνουν; Από αυτή την άποψη, σας προσφέρουμε ιδέες για τη δημιουργία του ντεκόρ των ρούχων των παιδιών σας.

Δηλαδή - κεντήματα σε παιδικά ρούχα. Τέτοια εργασία μπορεί να γίνει με κεντήματα, χάντρες ή κεντημένα με σταυρό. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε από αυτές τις τεχνικές θα είναι σε αρμονία με τα ρούχα.

Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε από τα ρούχα, για παράδειγμα, η εταιρεία AIV δημιουργεί εξαιρετικά ρούχα για παιδιά ή παράγει αγαθά για υπαίθριες δραστηριότητες, εδώ σε τέτοια προϊόντα δημιούργησα ένα τέτοιο στολίδι. Το παιδικό παντελόνι, το οποίο βρισκόμουν στη διάθεσή μου εκείνη τη στιγμή από αυτή την εταιρεία, διακοσμήσα με σταυρωτή βελονιά. Αποδείχθηκε πολύ ωραία, το έργο είναι πολύ παρόμοιο με το εργοστάσιο.

Σχέδια κεντήματος σε παιδικά ρούχα - μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες ενός παρόμοιου θέματος, το ίδιο το σχέδιο είναι δικό σας, το κύριο πράγμα είναι ότι ταιριάζει με το είδος της ένδυσης.

Κεντήματα σε παιδικά ρούχα

Επιλέξτε χρώματα μοτίβο προσέγγιση με το χρώμα των ρούχων σας στο ντεκόρ σας δεν είναι πολύ εμφανές, αλλά συμπληρώνει και διακόσμησης, όχι χωριστά ορατό στοιχείο.

Όχι λιγότερο ενδιαφέρουσα εμφάνιση κεντήματα σε παιδικά πλεκτά ρούχα, καθώς και κεντήματα σε πετσέτες, τα οποία σας έχουμε ήδη δώσει. Και ούτως ή άλλως, κάθε έργο που δημιουργείται από τον εαυτό τους θα διακοσμήσει πάντα το προϊόν, ό, τι κι αν ήταν. Μετά από όλα, εσείς, οι ίδιοι, έχετε φέρει σημαντικές αλλαγές σε αυτό, και νομίζω, μόνο προς το καλύτερο.

Κεντήματα σε παιδικά ρούχα

Και σας ευχόμαστε πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και πρωτότυπες λύσεις! Δημιουργήστε τα αριστουργήματα σας! Και παρακαλώ τα μικρά παιδιά σας! Αφήστε την απόλαυσή τους να σας δώσει όλο και περισσότερη επιθυμία να δημιουργήσετε! Μέχρι την επόμενη φορά!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

94 − = 91

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: