Κάνουμε μια επιστολή στον πατέρα Frost

Κανείς δεν περιμένει διακοπές Πρωτοχρονιάς όπως τα παιδιά. Όλα τα ίδια, στην ενήλικη ζωή προσθέτει πολλή ταλαιπωρία - θα πρέπει να ρυθμίσετε το τραπέζι, μαγειρέψτε τα πιο εκλεκτά πιάτα, να προετοιμάσει το διαμέρισμα για το φεστιβάλ, για να πραγματοποιήσει τον Άγιο Βασίλη κλήση σπίτι, αν υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχει επίσης τιμή μεταξύ των παιδιών κατά την προετοιμασία για το νέο έτος - να γράψει μια επιστολή στον παππού Frost.

Κάνουμε μια επιστολή στον πατέρα Frost

Ένα μήνα πριν από τη μάχη των χτυπημάτων, μπορείτε να φροντίσετε να γράψετε ένα μήνυμα σε ένα μαγικό χαρακτήρα. Έτσι, μπορείτε να σκοτώσει τρία πουλιά με μια πέτρα: να δώσει στο παιδί σας ένα εορταστικό κλίμα, μάθετε τι είναι αυτό που θέλει να πάρει τα δώρα κάτω από το δέντρο των Χριστουγέννων, καθώς και να είναι σε θέση να δείξει όλες τις καλλιτεχνικές ικανότητες τους στο σχεδιασμό του το γράμμα και το φάκελο.

Έτσι, συζητήσατε το περιεχόμενο της επιστολής με το μωρό και είναι έτοιμος να γράψει, έχοντας προηγουμένως εκπαιδευτεί στο σχέδιο. Να είστε βέβαιος να εντείνει την προσοχή του παιδιού για το γεγονός ότι ο ίδιος πάντα ρώτησε για την υγεία του παππού του είπε για τα επιτεύγματά τους για το έτος, καθώς και να καταλήξουμε σε ένα ποίημα που λέει το θέμα των Χριστουγέννων κατά τη συνάντηση (αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν πρόκειται για τον Άγιο Βασίλη για το σπίτι). Είναι προτιμότερο να μην πληκτρολογείτε το γράμμα στον υπολογιστή με επακόλουθη εκτύπωση, αφήστε το παιδί να γράψει ανεξάρτητα. Αν η γραφή των γραμμάτων εμφανίζεται μόνο, γράψτε πρώτα το περίγραμμα των γραμμάτων που θα περιβάλλει το ψίχουλο με δείκτες ή χρωματιστά μολύβια.

Κάνουμε μια επιστολή στον πατέρα Frost

Πολύ καλά, εάν το μήνυμα θα αποτελείται από δύο μέρη - στην πραγματικότητα, το ίδιο το κείμενο και το δημιουργικό μέρος. Έτσι, αν το παιδί τραβά καλά, τότε τον αφήνετε να διακοσμήσει το χαρτί με μια απεικόνιση του θέματος του νέου έτους. Εάν δεν είναι φιλικός με τα χρώματα και τις βούρτσες, τότε μαζί μπορείτε να κάνετε μια φωτεινή εφαρμογή. Μαζί με το μωρό, αναλαμβάνει τη δημιουργία των βιοτεχνιών από χρωματιστό χαρτί: κομμένα ανοιχτά νιφάδες χιονιού, χριστουγεννιάτικο δέντρο και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα από χρωματιστό χαρτί. Εάν το παιδί έχει ήδη καταλάβει τη σοφία της σκάλισμα, τότε τραβήξτε τα περιγράμματα των λεπτομερειών και δώστε το ψαλίδι με στρογγυλεμένες άκρες.

Το υπόστρωμα για την εφαρμογή πρέπει να είναι παστέλ χαρτί - μπλε, πράσινο ή κίτρινο, αλλά το χαρτόνι δεν συνιστάται, επειδή απλά δεν ταιριάζει σε ένα κανονικό φάκελο. Προηγουμένως, σκεφτείτε τη θέση όλων των τμημάτων και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να κολλάτε. Αφού στεγνώσει η κόλλα, μένει μόνο να γράψετε το κείμενο και μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα.

Κάνουμε μια επιστολή στον πατέρα Frost

Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα μικρό δώρο για έναν μαγικό παππού - να κόψετε μια νιφάδα χιονιού από το χαρτί, να το πασπαλίζετε με πούλιες και στη συνέχεια να το βάλετε σε ένα φάκελο. Φυσικά, ο ίδιος ο φάκελος μπορεί και πρέπει να διακοσμηθεί, για παράδειγμα, ακόμη και το πενταετές σχέδιο μπορεί να το διακοσμήσει με τα στοιχεία του quilling.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: