Άλμπουμ για γραμματόσημα με δικά του χέρια

Πιο πρόσφατα, σε μία από τις μαεστρίες μας, σας είπαμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ειδικό άλμπουμ για τα κέρματά σας, σήμερα θέλουμε να συνεχίσουμε το θέμα της συλλογής και να μιλήσουμε για την αυτο-δημιουργία ενός άλμπουμ για σφραγίδες.

Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά συλλογή γραμματοσήμων, γνωρίζουν και να κατανοούν πόσο σημαντικό είναι να τον πλούτο ενός συλλέκτη αποθηκεύονται σε άνετη και υψηλής ποιότητας άλμπουμ, το οποίο δεν μπορεί να τοποθετήσει τον εαυτό τους μόνο σε ολόκληρη τη συλλογή, αλλά και να εξασφαλίσει την ασφαλή διατήρηση του για τις επόμενες γενιές. Εξάλλου, στην πραγματικότητα, γραμματόσημα, νομίσματα, μετάλλια κ.λπ. - είναι μια πραγματική ιστορική αξία που μας επιτρέπει να μαθαίνουμε και να θυμόμαστε την ιστορία μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συλλεκτικά χόμπι, μπορείτε να μάθετε σε μια ειδική γραμμή ιστοσελίδα Νομισματολόγος, το οποίο σας λέει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και ίσως ξυπνήσει μέσα σας την επιθυμία να πάρει ένα άλλο ενδιαφέρον χόμπι.

Έτσι, για να γίνει σφραγίδα άλμπουμ, χρειαζόμαστε:

- έγχρωμο και λευκό χαρτόνι.

- ένα απλό μολύβι.

- κυβερνήτης.

- διαφανή αρχεία?

- ψαλίδι;

- λευκό φύλλο χαρτιού.

- κόλλα "Στιγμή".

Περιγραφή της εργασίας με βήματα.

Το πρώτο βήμα. Πάρτε ένα λευκό φύλλο χαρτιού και δημιουργήστε ένα πρότυπο για αυτό, για το μελλοντικό μας άλμπουμ. Για να γίνει αυτό με μια γραμμή μολύβι και υποχωρώντας από τις δύο άκρες του φύλλου 4 cm σε μορφή βιβλίου, σχεδιάστε πλάτος ίδιο ορθογώνια, το μέγεθος του όλο το μήκος φύλλου, και ένα ύψος, ανάλογα με το μέγεθος του μεγαλύτερου σήματος συν 4 mm.

Το δεύτερο βήμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ψαλίδι, κόψτε τα ορθογώνια και τα ίδια στενά παράθυρα.

Το τρίτο βήμα. Στη συνέχεια, βάζουμε το πρότυπο σε ένα φύλλο έγχρωμου χαρτονιού, δημιουργούμε τα σημάδια των παραθύρων και τα κόβουμε προσεκτικά.

Άλμπουμ για γραμματόσημα με δικά του χέρια

Το τέταρτο βήμα. Μετά από αυτό, πάρτε ένα άλλο κομμάτι χαρτόνι, αυτή τη φορά λευκό συνδυάζονται με χρωματιστό χαρτόνι με παράθυρα και άσπρο, και με ένα απλό μολύβι σε λευκό σήμα τεθεί υπό την μορφή σημείων πάνω από τα παράθυρα.

Πέμπτο βήμα. Στη συνέχεια, κόψτε λωρίδες διαφανές αρχείο, τα παράθυρα του ίσου μήκους, και το ύψος των παραθύρων είναι μικρότερο από πέντε χιλιοστά, και κολλήστε τα με κόλλα σε ένα φύλλο λευκό χαρτόνι σύμφωνα με παλαιότερες put σήματα ως τσέπες.

Άλμπουμ για γραμματόσημα με δικά του χέρια

Το έκτο βήμα. Μετά από αυτό, συνδέουμε το λευκό φύλλο με τις τσέπες με το έγχρωμο φύλλο και τα κολλάμε μαζί, με αποτέλεσμα το πρώτο φύλλο του άλμπουμ για τις σφραγίδες.

Άλμπουμ για γραμματόσημα με δικά του χέρια

Έβδομο βήμα. Με την ίδια αρχή, δημιουργούμε όλα τα άλλα φύλλα και τα συνδέουμε στο φάκελο των φακέλων. Κατασκευάζεται σφραγίδα άλμπουμ - Είμαι έτοιμος!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 + = 37

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: